amir_minus
کاربر سایت
سلام
من یه main برای amd می خوام که ram Dual ddr2 800 و ddr3 رو و Serial ATA و am2+ ساپورت کنه قیمتش هم حدود 140-160 تومن باشه و جدید باشه (2007 به بعد...). یه گارانتی خوب و معتبر هم داشته باشه مثل آواژنگ giga (البته چون من قبلا با این گارانتی کار کردم و سریع مشکلم رو حل کرده ازش اسم بردم ). لطفا اگه کسی همچین مادربوردی خودش داره و باهاش کار می کنه و ازش راضی هست بگه چون پیدا کردن یه main با یه سرچ راحته ولی مهم اینه که امتحانش رو پس داده باشه! لطفا ram و کارت گرافیکی(ترجیحا gforce) رو که باهاش سازگار هست(یا مال خودتون رو) رو هم بگید.
لطفا قیمت و گارانتی و اینکه کجا می تونم پیداش کنم رو هم بگید. مرسی
پسر خوب مین های AMD هنوز از DDR3 پشتیبانی نمیکنن.مین MSI با چیپ AMD 790X انتخاب خوبی میتونه باشه که Cross Fire رو بصورت X8X8 ساپورت میکنه و رم رو تا باس 1066 میخونه با گارانتی رایان بدر الکتریک.برای SLi هم مین با چیپست nForce 750a رو میتونی مد نظر داشته باشی که اونم X8X8 ساپورته و رم هم تا 1066 میخونه ولی گمون کنم باید قیمتش بالاتر باشه.
سلام
باتوجه به سیستمی که در بالا بهش اشاره کردم یه پاور تا قیمت 60 تومان میخوام .
باتشکر از راهنماییتون.
500W Point of View Black Diamond یا Acbel PS2-500W GOLD رو در نظر داشته باش.GREEN هم اصلا تو این قیمت ها نگیر چون به صرفه نیست.