مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
من یه main برای amd می خوام که ram Dual ddr2 800 و ddr3 رو و Serial ATA و am2+ ساپورت کنه قیمتش هم حدود 140-160 تومن باشه و جدید باشه (2007 به بعد...). یه گارانتی خوب و معتبر هم داشته باشه مثل آواژنگ giga (البته چون من قبلا با این گارانتی کار کردم و سریع مشکلم رو حل کرده ازش اسم بردم ). لطفا اگه کسی همچین مادربوردی خودش داره و باهاش کار می کنه و ازش راضی هست بگه چون پیدا کردن یه main با یه سرچ راحته ولی مهم اینه که امتحانش رو پس داده باشه! لطفا ram و کارت گرافیکی(ترجیحا gforce) رو که باهاش سازگار هست(یا مال خودتون رو) رو هم بگید.
لطفا قیمت و گارانتی و اینکه کجا می تونم پیداش کنم رو هم بگید. مرسی

پسر خوب مین های AMD هنوز از DDR3 پشتیبانی نمیکنن.مین MSI با چیپ AMD 790X انتخاب خوبی میتونه باشه که Cross Fire رو بصورت X8X8 ساپورت میکنه و رم رو تا باس 1066 میخونه با گارانتی رایان بدر الکتریک.برای SLi هم مین با چیپست nForce 750a رو میتونی مد نظر داشته باشی که اونم X8X8 ساپورته و رم هم تا 1066 میخونه ولی گمون کنم باید قیمتش بالاتر باشه.

سلام
باتوجه به سیستمی که در بالا بهش اشاره کردم یه پاور تا قیمت 60 تومان میخوام .
باتشکر از راهنماییتون.

500W Point of View Black Diamond یا Acbel PS2-500W GOLD رو در نظر داشته باش.GREEN هم اصلا تو این قیمت ها نگیر چون به صرفه نیست.

کارت گرافیک رو ATI 4850 بگیر(240 )
مگه اومده؟؟؟جون من 240 تومن؟؟؟
اومدنش که اومده...
شنبه اطلاعات بیشتری میزارم...
با بودجه ای نزدیکای 240 تومن چه کارت گرافیکی رو پیشنهاد میکنید ؟
چون من تاحالا ATI نداشتم میخوام بدونم چه جوریاس ؟
به نظر من یه کمی صبر کن این ATI Radeon 4850HD بیاد که حتی از 9800GTX هم قویتره.
واقعا ؟:eek:

--------

من میخوام پاور بخرم میخواستم بدونم که با مشخصات زیر حداقل چند وات نیازه ؟
2تا رم 1 گیگ 667
مادربورد ASUS M2N-E SLI
ُسی پی یو AMD ATHLON 64 4000 X2 + AM2 SOCKET
هارد 250 ساتا سامسونگ
2تا دی وی دی رایتر
گرافیک هم شما حداقل 8800GT در نظر بگیرید
فقط زیاد گرون نباشه ، گرین بهترین مارکه؟

-----------

راستی من الان 2تا رم 1 گیگ 667 دارم ، میتونم 1 2گیگ 800 بهش اضافه کنم ؟

-----

با تشکـــر فراوان

با بودجه ای نزدیکای 240 تومن چه کارت گرافیکی رو پیشنهاد میکنید ؟
چون من تاحالا ATI نداشتم میخوام بدونم چه جوریاس ؟
واقعا ؟:eek:

--------

2تا رم 1 گیگ 667
مادربورد ASUS M2N-E SLI
هارد 250 ساتا سامسونگ
2تا دی وی دی رایتر

-----------

-----

با تشکـــر فراوان

سلام دوست گرامی

هنوز قیمت ATI HD4850 معلوم نیست.من گمون نمیکنم 230-240 عرضه بشه.بله HD4850 از 9800GTX قویتره.با بودجه شما هم میشه HD3870 یا 9600GT رو در نظر گرفت.یا یه مقدار بیشتر بزاری 8800GT بگیر.

گرین تو پاور بهترین مارکه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!نه عزیز اگه با پاورهای مطرح جهان مقایسه کنی,گرین باید بیاد لنگ بندازه.ولی بعضی مدلاش ارزش داره مثلا 1030W.
اون دو پاوری که برای دوستمون در پست بالا پیشنهاد دادم عالیه.Acbel که نمیشه حرفی روش زد و Point Of View هم کیفیت بالایی داره که 650 واتش رو سیستمه خودمه,معرکست.ولی شما 500W هر دو مدل رو مد نظر داشته باش.

بله میتونی دو تا رم دیگه بندازی ولی من پیشنهاد میکنم از همون مدل رمهای قبلیت و با همون باس یعنی 667 بنداز.چون این جور کارا تو بعضی مواقع مشکل ساز میشه.

من یه سیستم گرفتم به این مشخصات
cpu: amd athlon 64x2 dual core 5600 (80 toman)
ram 2 gig
vga: ATI 3870 512ram (300 toman)
به نظرتون خوبه؟

خوبه.مبارکت باشه.

نمیخوام ناراحتت کنم ولی تو خرید کارت گرافیک یه مقدار عجله کردی.چرا 8800GT نگرفتی؟تازه یه چیزی هم میموند ته جیبت:cheesygri

amd خوبه يا intel ?
بستگی به بودجه داره ولیدر هر صورت اینتل بهتره...
اینتل و amd در سیستم های خانگی فرق چندانی با هم ندارند ، در حالی که اکثرا همه قبول دارند که برای بازی amd بهتر از اینتل عمل میکند ، اگر از سیستم های خانگی بگذریم در سرور ها و نظایر آنها اینتل قدرت بیشتری داره ، ولی ما باید برای pc خانگی تصمیم بگیریم ، و وقتی که میدانیم قدرتشان زیاد فرقی ندارد و حتی amd در بازی قویتر است و همچنین Amd ارزان تر میباشد ، مطمئنا انتخاب بهتر amd خواهد بود !;)

----------

هنوز قیمت ATI HD4850 معلوم نیست.من گمون نمیکنم 230-240 عرضه بشه
حدس شما چقدر است ؟
بله HD4850 از 9800GTX قویتره
9800gtx از 8800gtx که قویتر نیست ؟ درسته ؟

-------

Acbel که نمیشه حرفی روش زد
ولی شما 500W هر دو مدل رو مد نظر داشته باش.
منظور شما اینه ؟:arrowd:
Acbel PS2-500W GOLD
شما قیمت حدودیش رو نداری ؟
Point Of View هم کیفیت بالایی داره که 650 واتش رو سیستمه خودمه,معرکست
قیمت ؟

------
ولی من پیشنهاد میکنم از همون مدل رمهای قبلیت و با همون باس یعنی 667 بنداز
باس 667 با باس 800 زیاد فرقی که نداره ؟ ... در حال حاضر مارک رم های من apacer است ، اگر بخوام از مارک بهتری استفاده کنم مشکلی که پیش نمیاد ؟ چه مارکی رو معرفی میکنید ؟ زیاد قیمتش بالا نباشه !
در حال حاضر که من 2تا رم دارم و کلا 2تا جای خالیه دیگه دارم ، پیشنهاد میکنید که 2تا 1گیگ بگیرم یا یدونه 2 گیگ بگیرم ؟

-----

با تشکـــــــر فراوان !;)

یعنی چی 4*16 ؟ اگر منظورتون درگاه هاست که یکی 16x و یکی 4x که یک سوال برای من پیش میاد تونم اینه که توی مادر بورد های دیگه این حالت چجوریه ؟
یعنی یکیش 16x کار میکنه اون یکی هم 4x در حالت cf. تو مین های دیگه هم بستگی به چیپش داره.
Moder Board : Gigabyte GA-P35-DS3R >> 182.000 Toman
VGA : Zotac 9600 GT AMP >> 220.000 Toman
CPU : Intel Q6600 2.4 >> 215.000 Toman
Ram : OCZ 4 Gig Gold Dual Chanel Bus : 800 >> 124.000 Toman
شرمنده ببخشید.:blushing:
برای هارد هم میتونم 80 تومان خرج کنم
راستی با توجه به مادر برد اگر بجای 2 تا 2 گیگ برای رم ، از 4 یا 1 گیگ استفاده کنم بهتر نیست ؟؟
با تشکر از راهنماییتون
راستی پاور رو هم بهم بگید که چی بگیرم . قیمتشم بگید.
هارد رو به نظر من یه 7 یا 8 تومن دیگه بزار یه 500 بگیر رم هم هیچ فرقی از نظر کارایی نداره فقط اسلات های مینت پر میشه پاور هم 9600gt به حداقل یه پاور 450 نیاز داره که شما میتونی green gp480a یا gp530ab بندازی دیگه بیشتر از این واسه این سیستم زیاده.
در مورد سیستم به نظر من جای q6600 یه e8400 بگیر چون در حالت عادی کاراییشون در یه حد هستش (بطور کلی میگم) ولی تو بازی e8400 سریعتر عمل میکنه البته اگه q6600 اور بشه کاراییش در حد cpu های 1 میلیونی اینتل میشه (فک کنم اینو 200 بار گفتم) ولی اگه اهل اور نیستی به نظر من e8400 بگیر مین هم به نظر من یا asus p5k-c بگیر یا giga ga-p35-ds3l اون مدلش الکی گرونه پول اضافی دادنه.(دیگه خود دانی)

2تا رم 1 گیگ 667
مادربورد ASUS M2N-E SLI
هارد 250 ساتا سامسونگ
2تا دی وی دی رایتر

-----------

خوب 8800gt حداقل یه پاور 450 میخواد که شما با توجه به سیستمت میتونی یه 480 یا 500 بندازی حالا یا گرین یا acbel یا....
من green gp480a رو پیشنهاد میکنم.
در مورد رم هم اگه الان دو تا 667 رو مینت انداختی هر رم دیگه ای که باسش بیشتر از 667 باشه بندازی سرعتش یا همون باسش میاد رو 667 کار میکنه که به نظر من 2 تا 1gb با باس 667 بنداز از نظر کارایی هم فرق چندانی با هم ندارن.
راستی گرین بهترین مارک نیست.:cheesygri
چجوری به این نتیجه رسیدید که از GX2 قویتره؟!!!
نمیشه بطور قطعی نظر داد ولی در کل در یه حد هستن حالا شاید 4870 یکم سریعتر عمل کنه.
من يه سيستم مي خوام بخرم:

cpu:64*2 5200+ ram:2gig
vga:asus en8600gt magic 512mb
mboard:m2n-x plus

amd خوبه يا intel ?
گرافيك خوبه؟
دوست عزیز شما بودجت رو بگو تا بشه بهتر نظر داد.
حدس شما چقدر است ؟
4850 عمرا 240 تومن تو اینجا عرضه نمیشه اونوقت 8800gt باید برسه به 190 تومن.

ببین بزار بی رودروایستی بهت بگم.سیستمی که بستی توی همه چی قویه بجز بازی.شما اومدی داری 180 تومن پول مادربرد میدی و 140 تومن پول رم و 210 تومن پول CPU میدی اونوقت کارت گرافیکتو داری 9600GT میگیری؟؟؟کسی که نصف این سیستم شما رو میگیره میره این کارتو میگیره.به نظر من یه کمی صبر کن این ATI Radeon 4850HD بیاد که حتی از 9800GTX هم قویتره.

پاور هم همونی که بهت گفتم کافیه

قسمت اصلی پاور به کارت گرافیک بستگی داره و باید ببینی کارت گرافیکت حداقل چند وات نیاز داره.
با تشکر از راهنمایی شما دوست عزیز که واقعا صمیمانه کمک می کنید . اما ...
دوست من گرافیک 9600gt AMP مدل Zotac یه گرافیک اور کلاک شده است. من تحقیقات کاملی انجام دادم.
این کارت گرافیک در 3d mark 06 در حداکثر تنظیمات و رزولیشن بالا امتیازی نزدیک به 9000 گرافته
که فکر نکنم براش بد باشه . البته این نوع کارت بهترین کارت دنیا نیست ولی با توجه به قیمتش عالیه.
از دوستان هم خواهش می کنم در بارهی مادربرد Asus p5k-c یه توضیح بدن .
چون مادربردی که من انتخاب کردم حتی cpu های 4 هسته ای هم ساپورت میکنه . البته مادر برد asus هم خوبه یعنی میشه گفت در همون حده . فقط یکی از دوستان یه راهنمایی دقیق بکنه .
راستی این مادربردی هست که من انتخاب کردم :Gigabyte مدل GA-P35C-DS3R
در ضمن دوستان این مادربرد Asus P5K-C از SLI پشتیبانی میکنه یا نه ؟؟
با تشکر

این مشخصات p5k-c هستش :

1694_l.jpg

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1694&modelmenu=2

خوب در مورد ساپورت cpu هم که شما گفتی حتی چهار هسته ای هم ساپورت میکنه چیز عجیبی نیست الان یه مین 85 تومنی هم c2q ساپورت هستش.
p5k-c هم sli ساپورت نیست بطور کلی میگم چیپ های اینتل هیچ کدوم sli ساپورت نیستن.

با سلام
لینک زیر رو برای طرف داران ATI میزارم . (فقط مواظب قلبتون باشید )
http://fxvideocards.com/VisionTek-Radeon-HD-4850-p-16381.html
دوستان من زیاد با ATI حال نمی کنم ولی از اونجایی که دارم 220 تومان پول میدم به نظرتون ارزش داره این پولو بدم به کارت گرافیک ATI ؟؟؟
دوستان فقط دلیلشم بهم بگید .
در ضمن این مادربرد َAsus p5k-c با گرافیک GForce یا همون انویدیا مشکلی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or