قصد خرید اسپیکر داشتم. مدل های 5.1 زیاد دیدم ولی توی هیچ سایتی مدل 7.1 ندیدم. با بودجه کم چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
یه دونه از این کارت شبکه ها که یه سر USB و اون یکی سر LAN هست خوبش چیه؟! یه عکس بزارم باز ببین میدونی کدوم مدل خوبه یه خبر بده قربون دست پنجولت!
http://uupload.ir/files/qe2b_usb_lan_adapter.jpg
از اینا میگم!کلا در تخصصت نیست؟ تشکر
قصد خرید اسپیکر داشتم. مدل های 5.1 زیاد دیدم ولی توی هیچ سایتی مدل 7.1 ندیدم. با بودجه کم چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
با سلام. بنچمارک کارت گرافیگ. gt 730 روی 921 هست و r7 240 روی 971 . ایا واقعا r7 240 قویتره؟ وایا میشه به این بنچمارک اطمینان کرد؟
منظورم سایت videocardbenchmark هست. حالا اگه بحوام برای اجرای بازی های قدیمی یکی رو انتخاب کنم. کدوم بهتره؟این مدلی رو که گفتید زیاد دیدم، اما بیشتر متفرقه هستند و برند معتبری ندارن،
کارکردشون روی پیسی مشخصه، اما وقتی گفتم اطلاعی ندارم منظورم این بود که نمی دونم کدوم مدل روی PS4 کار می کنه یا اصلا این مدلها با کنسول جواب میدن یا نه.
حتی همین مدلی که نشون دادید و از برند معتبر Dlink هست سیستم عامل Linux رو هم ساپورت می کنه ، اما کنسولیها باید بگن که با PS4 جواب میده یا نه.
مدل 7.1 از اسپیکرهای معتبر خیلی کمه، من سراغ ندارم
هر دو تا ضعیف و زیر استاندارد کارت های گرافیکی که مناسب بازی باشن هستن
نگفتید کدوم بنچمارک ولی اگر 3DMark منظور هست هر دو تا مردود هستن.
منظورم سایت videocardbenchmark هست. حالا اگه بحوام برای اجرای بازی های قدیمی یکی رو انتخاب کنم. کدوم بهتره؟
خیلی ممنون. ببخشید لطفا بررسی کنید پاور 380 گرین برای این قطعات مناسبه یا نه. 6 ماه پیش نو خریدمفرقی نمی کنه باز، هر دو ضعیف هستن
اما برای بازی های قدیمی GT 730 توصیه میشه.
خیلی ممنون. ببخشید لطفا بررسی کنید پاور 380 گرین برای این قطعات مناسبه یا نه. 6 ماه پیش نو خریدم
cpu q8400
ram 4gddr3
gt730 2gig
elitegroup g41 m12
wd 1t
به نظرتون اگر صبر کنیم قیمت های جهانی کارت گرافیک پایین تر میاد؟
من الان تقریبا کل قطعات را انتخاب کردم ولی خدایی زور داره برای یک ١٠۶٠ نزدیک ٢٧٠٠ پول بدی وقتی می تونی one x را با ٢۶٠٠ بگیری
درود
با وضعیت کنونی میشه با 5 تومن سیستم گیمینگی که 60f و 1080 بازی های جدیدو اوکی باشه تهیه کرد؟
سپاس
برای i5کردنcpuوکارت 1070چقدر دیگه باید هزینه کرد؟با حدود 5 تومن فقط میشه سیستمی مثل این بست که 1080P رو بسته به سنگینی بازی متوسط تا عالی اجرا می کنه، ولی 60 فریم در این سیستم تضمین شده نیست:
مدل نام قطعه
Intel Core i3 8100 CPU
MSI Z370 GAMING PLUS MotherBoard
GSkill Ripjaws V 2*4GB DDR4 2400Mhz RAM
MSI GTX 1060 Gaming X OC 6GB GDDR5 VGA
Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB HDD
ASUS 24X SATA ODD
+GREEN GP600B-HP Power
GREEN Z2 Honor Case
جمع کل (تومان) --- 5500
برای 60 فریم در تمام بازیها به کارتی مثل GTX 1070 نیاز هست که خب خیلی گرونتره.
برای i5کردنcpuوکارت 1070چقدر دیگه باید هزینه کرد؟
الان کلا وضعیت قیمتا چطوره متناسب با بالا رفتن ارز بالا رفته یا کذایی قیمتا؟
ممنون
دوستان یه سیسیتم که بشه بازی هایه روز رو رو کیفیت متوسط اجرا کرد الان چند اب میخوره؟
و یه سئوال دیگه من بعضا اون مشخصات درج شده سخت افزاری بازی رو دارم ولی باز افت فریم و لگ دارم. اون دلیلش چیه؟ یا من فقط دارم به رم و گرافیک توجه میکنم؟ و چیزایه دیگههم مهمه؟ مثلا بازی زده بود رم 4 گیگ. منم اون موقع 4گیگ رو داشتم. ولی حتی در پایین ترین حد کیفیت هم لگ داشت.
سلام برای سیستم اداری قوی که دو سه نرم افزار حساب داری سنگین و تحت شبکه و کار آفیس سنگین جواب بده معرفی میکنید؟
همچنین یه مانیتور که 12 ساعت کار تو روز چشم اذیت نکنه
ممنون