Vonarian
کاربر سایت
درود.دوستان یه مودم میخوام برای اینترنت مخابرات
یدونه TP‑LINK TD‑W8970 دارم برای اینترنت شرکتی
یدونه دیگه میخوام برای مخابرات بگیرم
بودجه لطفا.
Sent from my K00E using Tapatalk
درود.دوستان یه مودم میخوام برای اینترنت مخابرات
یدونه TP‑LINK TD‑W8970 دارم برای اینترنت شرکتی
یدونه دیگه میخوام برای مخابرات بگیرم
نهایت تا 230درود.
بودجه لطفا.
Sent from my K00E using Tapatalk
اقا فرشید این سیستم تقریبا آکه بقول فروشندش بنظر شما چند میارزه قطعاتشم یک تا دوسال گارانتی داره فقط هارد نداره قیمتشم میگه ۲/۲۰۰ تومن
مادربرد : msi b150m mortar یکسال گارانتی
سی پی یو : intel i5 6400 3.3ghz
گرافیک : msi gtx1050 2gb سه سال گارانتی
رم : kingston 8gb 2400 ddr4 دارای هیت سینک و یکسال گارانتی
پاور : green 580w شش ماه گارانتی
کیس : green jaguar x2 یکسال گارانتی
DVD Writer Liteon یکسال گارانتی
بدرد گیمای امروزی میخوره؟ گرافیک و مادربردش قویه یا متوسط
System Builder - Core i7-7700K 4.2GHz Quad-Core - PCPartPicker United Kingdom
این سیستم چطوریه مشکلاتش چیه
سلام بدوجه محدودی دارم برای کیبورد میخواستم بدونم به نظرتون از این سه تا کدوم بهتره؟ یا اگه چیز بهتری میشناسین تو این رنج معرفی کنین
MSI INTERCEPTER DS4100
MSI INTERCEPTER DS2400
ASUS CERBERUS
یه موس هم میخوام بگیرم نظر خودم رو logitech g402 اگه تا 200-250 چیز بهتری هست ممنون میشم معرفی کنید
پیشاپیش تشکر
سلام
میخوام رمم از 4 ب 8 یا 16 ارتقا بدم
مدل مادربردم اینهP7P55DE_Deluxe و تو توضیحاتش نوشته تا 16 رو ساپورت میکنه
میخوام بدونم برا 16 گیگ رم ، حتما باید چینش 4 کاناله باشه ؟ یعنی 4*4 ؟
یا 8*2 هم میشه؟
دوستان بنده قصد خرید کیبورد Bloody B328 ایفورتک رو داشتم،از همه چیزش راضی ام ولی مثل اینکه میگن استراحتگاهش مشکل داره و تو خالی عه! از دوستانی که این مدل رو داشتن یا اطلاعاتی دارن ممنون میشم کمکم کنن.
سلام به تمامی دوستان
دوستان من میخوام رم سیستمو ارتقا بدم خواستم راهنماییم کنید
مدل مادربورد gigabyte z68ap-d3
گراقیک: AMD 6870 2gig DDR5
سی پی یو: cori5 3000
رم: 4 gig
.
نظرم رو رم 8 گیگ هستش
و قیمتشم بگید
نهایت تا 230
درودمن میخوام یه سیستم جدید بگیرم ولی فعلا میخوام همین gpu که دارم رو سیستم باشه و بعدا کارت گرافیک رو هم ارتقا بدم.
_میخواستم ببینم i5 7600k رو میشه با 750ti استفاده کرد ؟ bottleneck میشه ؟؟ ( چون من شنیدم فقط اگر gpu قوی تر از cpu باشه Bottleneck میشه )
و اینکه چون من میخوام بعدا یک رم 8 ddr4 دیگه اضافه کنم و گرافیک رو 1070 یا 1060 کنم چه پاوری باید بگیرم که دیگه نیاز نباشه عوضش کنم ؟
ممنوندرود
شما یه پاور 600 یا 650 وات از هر برندی بگیری اوکیه و به مشکل نمیخوری.
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
منظورتون رو از مشکل مشخص کنید....ممنون
فکر کنم سوال اولم رو خوب نپرسیدم منظورم این بود که کلا مشکلی پیش نمیاد اگر i5 7600k رو با همچین gpu داغونی (750ti) استفاده کرد ؟ مخصوصا اگر یه بازی سنگین ران کرد ؟
دروددوستان من 970 دارم ، میخوام 1070TI که اومد بگیرم ، با توجه به این که cpu 4790K هست ، مشکلی پیش میاد ؟ نیاز به ارتقا داره CPU ?
سلام. به نظر بنده هم cpu شما فعلاً نیاز به ارتقا نداره. کارتهای سری 10XX انویدیا رو تا بالاترین رده جواب میده ولی برا نسل بعد کارتای گرافیک یعنی سری 20XX برا اون بالا رده هاش گلوگاه میشه.دوستان من 970 دارم ، میخوام 1070TI که اومد بگیرم ، با توجه به این که cpu 4790K هست ، مشکلی پیش میاد ؟ نیاز به ارتقا داره CPU
سری u پردازنده های کم مصرف اینتل برای لپتاپ و آلترابوک ها هستن... معمولا دو هسته ای هستن و قدرتشون از سری های معمولی کمتره...سلام
میشه راجع به این پردازنده توضیح بدین
Intel Core i7 7500 2.7GHz up to 3.5 GHz
فرقش با مدلی ک uبیاد جلوش چیه؟یعنی 7500u
متاسفانه پردازنده تون از کارت گرافیکتون ضعیف تره و گلوگاه خواهید داشت... بهتره که به فکر ارتقای پردازنده باشین...دوستان یه سوال
آیا CPU مدل 6700K می تونه در رزولیشن 1080p برای گرافیک GTX 1080Ti گلوگاه ایجاد کنه؟ منظور اینه که گرافیک بخواد مثلا 150 فریم بده ولی cpu اجازه نده و ناچارا مثلا 120 فریم بگیری
اگه اره، در رزولیشن های بالاتر چی؟
و در همین رزولیشن ولی در بازی های 1-2 سال آینده چی؟