ممنون دوست عزیز...ولی من چیزایی راجب شنیدم از چند نفر که کنترل کیفیت نداره و پنلش طبق گزارشهای چند کاربر خراب شده این مانیتور...و یه سوال دیگه شما نمیدونید تهران از کدوم فروشگاه میشه پیدا کرد این مانیتور رو؟
خیر، چیزهایی که شنیدید مشکل ایسوس نیست. مشکل از سختی تولید و راندمان ناهمگون خط تولید پنل در سازنده ی مربوطه هست که ممکنه باعث Backlight Bleeding بشه. اما در کل کم اتفاق می افته
این مدل خیلی سخت پیدا میشه و چون کم تولید میشه از هر گاهی چند تایی به نمایندگی می رسه و سریع هم تموم میشه.
با اجازه بقیه بزرگان دوست عزیز بزار جای اینکه بگم این مدل هتره یا اون مدل یه حواب متفاوت بت بدم. گرچه مدل ایسوس صد در صد بهتر هست چون پنلش IPS هست. همین یه نکته کار رو تموم می کنه
اما شما باید با توجه به قدرت کارت گرافیکت مانیتور انتخاب کنی نه با توجه به قدرت مالیت یا اینکه این مانیتور چی داره اون مانیتور چی نداره
الان جفت مانیتوری که شما انتحاب کردی 1440p هستند. این یعنی واسه اینکه بتونی توی بازی ها با تنظیمات ultra حداقل 60 فریم ثابت بگیری باید یه گرافیک 1080ti (در بازی های ضعیف تر) یا حتی 2 تا 1080ti به صورت sli (در بازی های قوی تر) داشته باشی. اگه داری من انتخاب asus و استفاده از پورت hdmi رو پیشنهاد می کنم که ریفرش ریت 60 رو داره.
در ضمن xl2735 ریفرش 144 رو داره. یعنی اگه کمتر از این میزان فریم بگیری با screen tearing مواجه میشی که تجربه بازی رو خراب می کنه که باز دلیلی میشه واسه انتخاب asus
در کل اگه همچین قدرت گرافیکی نداری شدیدا پیشنهاد می کنم یه مانیتور 1080 با نرخ فریم 60 بگیری که مدل های LG، Asus و همین BenQ مدل های خوبی دارن
در ضمن خود Asus و BenQ تولید پنل ندارن و پنل هاشون اغلب ساخت LG و فیلیپس و توشیبا هست. پس اگه کسی گفت فقط فلان مارک رو بگیر چون کیفیت تصویر همشون فوق العادس بدونین اشتباست چون اساسا خود این ها فقط سر هم می کنن و پنل هاشون رو از شرکت های سفارش می گیرن
دوست عزیز، رزولوشن 1440p برای 60 فریم حتما همیشه نیاز به 1080Ti تکی هم نداره، چیزی که شما می گید در رابطه با رزولوشن 4K هست، نه رزولوشن 2K که ما صحبت کردیم. تازه G-Sync رو هم فراموش کردید. در ضمن مدل 27 اینچی اصلا رزولوشن 1080p توصیه نمیشه.
در رابطه با مانیتورهم صرفا به این علت که دوتا سازنده از یک پنل خاص در مانیتورشون استفاده می کنن دلیل نمیشه کیفیتشون یکی باشه یا حتی در خیلی موارد شبیه بهم باشن. بسیاری از کارهای اضافی هم روی پنل و فرم ور انجام میشه که در خروجی تاثیر داره.
آخرین ویرایش: