قربانتممنون از شمااگه بزنم PC رو به TV تفاوت فاحشی با مانیتور داره ؟ اگه اوکیه خرج اضافه نکنم
کلا tv برای کنسول بهتره و مانیتور برای هر دو
قربانتممنون از شمااگه بزنم PC رو به TV تفاوت فاحشی با مانیتور داره ؟ اگه اوکیه خرج اضافه نکنم
دوستان با کارت گرافیک انویدیا اگه مانیتور فیریسینگ بخرم آیا مشکلی پیش میاد؟
بودجه ام برای مانیتور 1500 بود ولی با این قیمت مدل خوبی پیدا نکردم بیخیال شدمقربانتاگه در حد حرفه ای بازی میکنه بله تفاوت داره چون زمان پاسخ دهیش پایین تره نسبت به مانیتور. بازی های eSPORT
کلا tv برای کنسول بهتره و مانیتور برای هر دوبودجت چقدره تا بتونم بهتر راهنمایی کنم
Samsung C27F591 27Inch 4ms FreeSync Curved LED Monitorبودجه ام برای مانیتور 1500 بود ولی با این قیمت مدل خوبی پیدا نکردم بیخیال شدم![]()
ارزش خرید واسه وقتیه که قیمتشم مثل همه جای دنیا باشه. نه اینکه پردازنده اینتلی که مثلاً 200 دلاره بدن 1 میلیون، مشابه AMDش که 100 دلاره بدن 950 تومن! اینجوری ارزش خرید نداره و همون اینتل برای ما گزینه بهتری میشه. من خودم تصمیم داشتم رایزن ببندم ولی چون میدونستم تو ایران هم قیمت با اینتل میدن اینتل بستم.Ryzen 7 به طور قطع ارزش خرید داره
مرسی تو نت گشتم مدل 720 برای فروش رو ندیدم چنده.... مدل 730 هم خیلی بود 1 یا 2 گیگ بود 64 یا 128 bit هم بود کدومو انتخاب کنم
راستی مدل ارزونتر چطور مثلا gt710 d3 1g که 160 بود یا geforce 210 1g 64bit DDR3 که 130 بود.
سلام من سیستم زیر مدنظرم هستش لطفا براش یه کارت گرافیک و یک کیس معرفی کنید که قیمتش 3 میلیون تا 3500 بشه(بدون مانیتور)
cpu:core i5-7400
hdd:WD blue 1t
motherboard:asus prime h270-pro
ram:corsair vengeance LPX 8gb 2400MHz
نظرتون رو هم راجب این قطعاتی که انتخاب کردم بگید خوب هستن یا مثلا نیازی به تغییری هست یا خیر
ممنون
نظرتون راجع به این CPU های Ryzen چیه؟ خیلی ترکوندن انگار
ببخشید آقا فرشید بین LG 24MP59G و مدل سامسونگ s24d595 plus برای ps4 و گیم با pc متوسط و یه کمم فیلم کدومو پیشنهاد میدید؟؟
دوستان با کارت گرافیک انویدیا اگه مانیتور فیریسینگ بخرم آیا مشکلی پیش میاد؟
Samsung C27F591 27Inch 4ms FreeSync Curved LED Monitor
ASUS MX279H AH-IPS 27inch Monitor
BenQ ZOWIE XL2411 24Inch 144Hz TN 1ms Gaming Monitor
اینا خیلی خوبن ولی اخریه بهتر همشونه اگه ظاهر برات مهم نیستسامسونگ هم هم قشنگه هم بزرگه هم 4 میلی ثانیه زمان پاسخ دهیشه
فرشید جان شما پس هر دو کارت گرافیک gt710-gt730 رو برای دیدن فیلم تایید میکنید.
برند هم Asus مناسبه یا چیز دیگه باشه.
سلام ببخشید ی سوال،
میخاستم ی لپتاپ ارزون بگیرم علل حساب برای کارای نقشه کشی با برنامه سالید ورک و کتیا کارمه،میخاستم ببینم این لپتاپایی که گرافیک اینتل دارن میکشن؟؟اینتل خیلی ضعیفه گرافیکش؟
فرشید جان کار طراحی من در اون حد سنگین نیست و رندر اینا نداره قدیم ۴ سال پیش ی لپ تاپ x54hr داشتم جواب میداد کارامو مشخصاتشم حدودا همینی هست که پایین میگم.الانم میخام ی لپـتاپ ارزون بگیرم دگـ سربازیم زیاد هزینه نمینونم کنمبله، مشکلی نیست.
برند هم می تونه، ASUS، Gigabyte یا MSI باشه و هر برندی که معتبره، چون قطعات خاصی نداره.
پس حتما مدلی بگیرید که پردازنده ی Core i7 داشته باشه و 8 یا 12 گیگ رم، پردازنده ی Core i7 هم از سری کم مصرف U نباشه، از سری HQ یا HK باشه که خیلی بهتره.
گرافیک اولویت دوم هست و گرافیک آنبرد اینتل در بازیها خیلی ضعیفتر از مدلهای دیگه هست، اما در نرم افزار طراحی بستگی به کاربرد داره.
سلام به همه. میخواستم یه مودم ADSL بگیرم. تا سقف 120 تومن. چی پیشنهاد میدین؟ یه مدل زیر صد تومن هم اگه پیشنهاد بدین ممنون میشم.
فرشید جان کار طراحی من در اون حد سنگین نیست و رندر اینا نداره قدیم ۴ سال پیش ی لپ تاپ x54hr داشتم جواب میداد کارامو مشخصاتشم حدودا همینی هست که پایین میگم.الانم میخام ی لپـتاپ ارزون بگیرم دگـ سربازیم زیاد هزینه نمینونم کنم
فقط این مدل ۸۵۰ تومن مناسبه
Asus x44h
Cpu :b960 2.2gh
Ram:4gig
Hard:500gb
Vga: amd readon 7470m -1gb
فقط بیزحمت جوابمو زودتر بده مرسی از کمکت