M1sChief
کاربر سایت
کل سیستم رو می تونید حدود 3 تومن قیمت گذاری کنید ، حالا یکم بالاتر هم باشه مشکلی نیست.
مرسی فرشید جان
چون داشتم میفروختم کانفیگ رو به یکی از دوستام که کارش قطعات گفتم 1400 قیمت داد منم یکم شک کردم
کل سیستم رو می تونید حدود 3 تومن قیمت گذاری کنید ، حالا یکم بالاتر هم باشه مشکلی نیست.
عرض كنم كه لپتاپ خيلي تميز هست و هيچ گونه مشكلي نداره و كاملا سالم و تميز هستش چه از لحاظ ظاهري و چه از نظر قطعات.قیمت خرید لپ تاپ رو نمیشه همینجوری مشخص کرد، به قطعات دیگه، کیفیت ظاهری و موارد دیگه هم نیاز هست تا قیمت گذاری بشه.
آره پاور رو حتما عوض کن یه 750 وات بگیر ( ترجیحا مارک EVGA ) ، من یه سیستم تقریبا با همین مشخصات بستم یه دونه 650 انداختم بعده یه هفته نابود شد .سلام خدمت دوستان خصوصاً آقا فرشید گل،
من یه سیستم میخوام ببندم با این قطعات:
i7 7700K
gtx 1080
z270
DDR4 (2x8GB) Ram
ssd
از سیستم فعلیم یه پاور گرین دارم مدل GP585 B که 585 وات real هست. میخوام بدونم برای اون قطعات جدید و استفاده از حداکثر توانش (بدون اوورکلاک کردن) آیا نیازه که پاور رو هم عوض کنم؟
اینو هم اضافه کنم تو تمام سایتهای معتبر و معروفی که وات مورد نیاز برای پاور رو محاسبه میکنن رفتم و قطعات رو وارد کردم و نتیجه محاسبات همشون عددی زیر 500 بود.
با اینحال بازم میترسم که نکنه پاور کم بیاره و پدر سیستم دربیاد، از طرفی هم نمیخوام الکی پول خرج کنم واسه چیزی که لازم نیست.
ضمناً این پاور 4 سال کار کرده، به خوبی ازش استفاده کردم و خیلی قویتر از قطعاتم بوده و فشاری بهش نیومده.
شما که تجربه دارین لطفاً راهنماییم کنین. چکار کنم به نظر شما با این تفاصیل، این پاور کافیه یا باید اینو هم عوض کنم؟
شاید اون پاوری که داشتین استانداردها و کیفیت لازم رو نداشته آخه الان پاور داریم روش نوشته ۱۰۰۰ وات ولی یه سیستم معمولی رو هم جواب نمیده. این جور پاورها قیمت پایینی هم دارن. پاور گرینِ من استاندارد EPS و 80+ bronze داره و چندتا استاندارد دیگه. اون زمان که دلار ۹۰۰ تومن بود ۱۲۰ خریدمش.آره پاور رو حتما عوض کن یه 750 وات بگیر ( ترجیحا مارک EVGA ) ، من یه سیستم تقریبا با همین مشخصات بستم یه دونه 650 انداختم بعده یه هفته نابود شد .
شاید شرکتای خارجی کیفیت ندارن و گرین که یه شرکت ایرانیه کیفیتش خوبه . به هر حال من 600 تومن ضرر کردم 2 ماه پیش گفتم نکنه شما هم ضرر کنی .شاید اون پاوری که داشتین استانداردها و کیفیت لازم رو نداشته آخه الان پاور داریم روش نوشته ۱۰۰۰ وات ولی یه سیستم معمولی رو هم جواب نمیده. این جور پاورها قیمت پایینی هم دارن. پاور گرینِ من استانداردPS و 80+ bronze داره و چندتا استاندارد دیگه. اون زمان که دلار ۹۰۰ تومن بود ۱۲۰ خریدمش.
شاید اون پاوری که داشتین استانداردها و کیفیت لازم رو نداشته آخه الان پاور داریم روش نوشته ۱۰۰۰ وات ولی یه سیستم معمولی رو هم جواب نمیده. این جور پاورها قیمت پایینی هم دارن. پاور گرینِ من استاندارد EPS و 80+ bronze داره و چندتا استاندارد دیگه...
پاورهای بی کیفیت با اعداد الکی تو بازار زیادن دوست من.شاید شرکتای خارجی کیفیت ندارن و گرین که یه شرکت ایرانیه کیفیتش خوبه . به هر حال من 600 تومن ضرر کردم 2 ماه پیش گفتم نکنه شما هم ضرر کنی .
عرض كنم كه لپتاپ خيلي تميز هست و هيچ گونه مشكلي نداره و كاملا سالم و تميز هستش چه از لحاظ ظاهري و چه از نظر قطعات.
ميشه رنج قيمت رو بگيد كه من دستم بياد . ممنون از شما![]()
دوستان یک Laptop تا ۶ میلیون معرفی میکنید
من خودم MSi Ge62 7RD SSD رو خوشم اومده هم سری 7 ه هم 1050 ۵۳۰۰ . ولی خوب خواستم بدونم کسی چیزی پیشنهاد داره برای بازی هم زیاد نمی خوام ( ولی توان اجرای بازی هم داشته باشه) باطری مناسب دیزپلی خوب رم بالا . اوپتیکال هم نداشته باشه چه بهتر
ROG GL702VM این مدل هم دیدم ولی باطریش اصلا جالب نیست نمیشه GPU رو هم سوئیچ کرد .
شاید شرکتای خارجی کیفیت ندارن و گرین که یه شرکت ایرانیه کیفیتش خوبه . به هر حال من 600 تومن ضرر کردم 2 ماه پیش گفتم نکنه شما هم ضرر کنی .
تمیز بودن فقط یه بعدشه، ریز مشخصات دستگاه مهمتر هست و فقط با مدل بدست نمیاد.
مدل انتخابی شما از MSI به شرط تولید داخلی نبودن می تونهگزینه ی خوبی باشه
یه شرکت داخلی مدتی بود که محصولات مونتاژی خودش با قطعات غیر استاندارد رو با شاسی MSI می فروخت که دیگه نمایندگی رو هم ازش گرفتن، اما همچنان فعاله! پس حسابی دقت کنید.
مدلهای اصلی MSI همگی ویندوز اوریجینال دارن و رم و SSD های سامسونگ رو هم استفاده می کنن.
منظورتون رو از سوییچ کردن GPU متوجه شدم، ابن که MSI یه کلید مخصوص این کار داره خیلی خوبه، اما بقیه ی لپ تاپ ها هم از طریق نرم افزار این قابلیت رو دارنف فقط دردسرش بیشتر هست.
پشتش یه لیبل داره رو اون کدشو نوشتهشرکت ماتریس این مدل رو داره , فرشید جان . قبل خریدین حتمی مطمعا میشم که SSD ه سامسونگ یا نه .فقط چک کردن ویندوز اورجینال رو نمیدونم به چه طریقی .
من تو YT دیدم همه چیش خوب بود ولی میگفت این مدل asus باطریش زیاد جالب نیست و اینکه نمیشه gpu رو سوئیچ کرد روی intel سره همین مصرف باطریش زیاده .
نه،اولا گرافیکش دایرکت 9 هستسلام دوستان خوبم
این سیستم با قطعات زیر چقدر تو بازی ها جواب میده
MIN: Intel S5000PSL
CPU: 2*Xeon 5405 (8Core-24M cache)
RAM: 4GB Server
VGA: Quadro FX3500
HDD: No
ODD: DvDrw
POW: 1*830w
CASE: Intel SC5400LX
و به قیمت 900 تومن میارزه بدون هارد ؟
اگر نه چه سیستمی رو پیشنهاد میدید با این قیمت بدون هارد؟؟؟