مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

نقل قول از سازگار ارقام

XFX 9800 GTX با512MB حافظه DDR3 ، قدرت هسته گرافيكي675MHz و قدرت سايه زني 1688MHz يكي از قويترين و مناسب ترين كارت هاي گرافيكي سري 256-bit بازارجهاني مي باشد،
XFX GeForce 9800 GTX همراه با بازي Company of Heroes (Original) ارائه شده وهم اكنون با گارانتي سازگار در بازار ايران ارائه مي شود.

HTML:
http://www.sazgar.com/fa/news/recent/index.aspx?recentno=265

XFX 9800 GTX با512MB حافظه DDR3 ، قدرت هسته گرافيكي675MHz و قدرت سايه زني 1688MHz يكي از قويترين و مناسب ترين كارت هاي گرافيكي سري 256-bit بازارجهاني مي باشد،
XFX GeForce 9800 GTX همراه با بازي Company of Heroes (Original) ارائه شده وهم اكنون با گارانتي سازگار در بازار ايران ارائه مي شود.
اگه نظرم را میخوای
کارت خوبی نیست کنار قیمتی که داره اگه عجله نداری صبر کن چون هم سری جدی NVIDIA و هم ATI داره میاد وگرنه هم که همین را بخر خود دانی
8800 هم 256 بیت است و ارزونتر و قدرتی نچندان کم از 9800GTX

سلام...

قیمت کیس Lexa blackine رو میخواستم.

19

اگه نظرم را میخوای
کارت خوبی نیست کنار قیمتی که داره اگه عجله نداری صبر کن چون هم سری جدی NVIDIA و هم ATI داره میاد وگرنه هم که همین را بخر خود دانی
8800 هم 256 بیت است و ارزونتر و قدرتی نچندان کم از 9800GTX

عجله زيادي كه ندارم . ميخوام يه كارت گرافيك قوي حدود 350 تومن بگيرم حالا هر چي باشه بهترين باشه.
حالا اين سري جديد كي قراره بياد ؟ اگه تا يكي 2 هفته ديگه بياد خوب صبر ميكنم.

چرا انقدر ارزونه ؟!
کیس بدی هست ؟!
میگن کوچیکه فقط ! کوچیک بودن چه عیبی داره ؟
از نظر خنک کنندگی چجوری هست ؟

ممنون ...
قیمت مناسبی داره.
کوچیک نیست و متوسطه (اندازه تونیک 3)
از نظر خنک کنندگی در حالت عادی خیلی خنکه ولی وقتی اون فن اضافی رو تو پنل جلوییش بزاری خنک تر هم میشه. این کیس دارای جوایز متععدی هست که میتونید تو سایت زیر و در قسمت محصولات مشاهده کنید:
www.NZXT.com

عجله زيادي كه ندارم . ميخوام يه كارت گرافيك قوي حدود 350 تومن بگيرم حالا هر چي باشه بهترين باشه.
9600GT SLI کنی بهتر از 9800GTX باشه باسه منبع
http://www.hardocp.com/article.html?art=MTQ3MiwzLCxoZW50aHVzaWFzdA==
بقیه ی صفحات را خودت اون پایین تنظیم کن اما اگه در آینده بازم بتونی پول باسه کارت بدی سال دیگه 9800GTX SLI کنی خوبه

9600GT SLI کنی بهتر از 9800GTX باشه باسه منبع
http://www.hardocp.com/article.html?art=MTQ3MiwzLCxoZW50aHVzaWFzdA==
بقیه ی صفحات را خودت اون پایین تنظیم کن اما اگه در آینده بازم بتونی پول باسه کارت بدی سال دیگه 9800GTX SLI کنی خوبه

متشكرم
اما مشكل اينجاست كه مادربوردم sli ساپورت نميكنه برا همينم ميخوام يه 9800 gtx بگيرم تا اگه شد بعدا mb رو عوض كنم.

تو رنج 350 تومن 8800gt بهترین انتخاب میتونه باشه (به نظر من) ولی اگه از نظر بودجه مشکلی نداری همون 9800gtx رو بگیر برند هم من xfx و inno3d رو پیشنهاد میکنم.
سریه جدیدی در کار نیست من که چیزی ندیدم اگر هم بیاد حداقل یه 4 یا 5 ماهی طول میکشه.

آخرین ویرایش:
تو رنج 350 تومن 8800gt بهترین انتخاب میتونه باشه (به نظر من) ولی اگه از نظر بودجه مشکلی نداری همون 9800gtx رو بگیر برند هم من xfx و inno3d رو پیشنهاد میکنم.
سریه جدیدی در کار نیست من که چیزی ندیدم اگر هم بیاد حداقل یه 4 یا 5 ماهی طول میکشه.
منظورش 9900 GTS هست که اونم....

مطمئني 8800 gt تو اين رنجه ؟ اخه من 9800 gtx رو شنيدم از رنج 350 تا 400 هست.
احتمالا همون XFX ميگيرم چون گارانتيش عاليه

مطمئني 8800 gt تو اين رنجه ؟ اخه من 9800 gtx رو شنيدم از رنج 350 تا 400 هست.
احتمالا همون XFX ميگيرم چون گارانتيش عاليه
زوتاک قیمت کارت گرافیک اورکلاک (amp) شدش 290 هزار تومانه و 5 سال هم گارانتی بین المللی داره.
ولی xfx 2 سال گرانتی داره و کارت هاش هم اورکلاک نرم افزاری (تعویض بایوس) میشوند ولی زوتاک سخت افزاری هست(افزایش ولتاژ). تو بررسی ها هم زوتاک عملکرد نسبتا بهتری داشته....

[جايي نيست كه قطعات كامپيوتري رو با هم مقايسه كنه؟؟
مثل سايت GSM كه دو نوع برند رو خودت مشخص ميكني!!
درضمن روي كارت هاي زوتاك بازي بندل نشده؟؟:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or