مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان ی سوال کلی داشتم
اونم راجع به فرق قطعات لپ تاپ و pc
اینکه به قطعات لپ تاپ موبایلی میگن و کارایی اش پایینتر هست و برای pc خیلی بالاتر به چه علت هستش ؟؟
مثلا اگه رو ی pc و رو لپ تاپ جفت cpuها core i3 باشن میگن پردازنده pc راندمان خیلی بالاتری داره این اختلاف برای چی هست ؟؟
یه توصیح کلی در این باره میخوام
و اگه ممکنه دوستان این مقاله رو بخونن خیلی برام سوال ایجاد کرده در خصوص فرق قطعات pc و لپ تاپ
راهنمای خرید لپ تاپ -آبان ٩٤: بخش اول | زومجی
و اینکه این تفاوت برای همه قطعات هستش یا برای کارت گرافیک رم و بقیه قطعات هم هستش ؟؟
نکته دیگه من این سوال رو تاپیک لپ تاپ هم پرسیدم ولی اونجا مثل این تاپیک اپدیت نمیشه برای همین مجبور شدم اینجا هم بپرسم

اقا فرشید نظرتون در مورد مانیتور ASUS MX239H IPS چیه و این که 23 اینچ رو پیشنهاد می کنید یا 25 . انتخاب بهتری هم با بودجه 1 تومن هست ؟ به زیبایی هم اهمیت می دم . [h=1][/h]

سلام دوستان ی سوال کلی داشتم
اونم راجع به فرق قطعات لپ تاپ و pc
اینکه به قطعات لپ تاپ موبایلی میگن و کارایی اش پایینتر هست و برای pc خیلی بالاتر به چه علت هستش ؟؟
مثلا اگه رو ی pc و رو لپ تاپ جفت cpuها core i3 باشن میگن پردازنده pc راندمان خیلی بالاتری داره این اختلاف برای چی هست ؟؟
یه توصیح کلی در این باره میخوام
و اگه ممکنه دوستان این مقاله رو بخونن خیلی برام سوال ایجاد کرده در خصوص فرق قطعات pc و لپ تاپ
راهنمای خرید لپ تاپ -آبان ٩٤: بخش اول | زومجی
و اینکه این تفاوت برای همه قطعات هستش یا برای کارت گرافیک رم و بقیه قطعات هم هستش ؟؟
نکته دیگه من این سوال رو تاپیک لپ تاپ هم پرسیدم ولی اونجا مثل این تاپیک اپدیت نمیشه برای همین مجبور شدم اینجا هم بپرسم

مشخصه، چون قطعات لپ تاپ باید در فضای کوچکتری کار کنن و مصرف خیلی کمتری هم داشته باشن، وگرنه قطعات پی سی رو با باطریهای موجود 10 دقیق هم نمیشه روشن نگه داشت!!
علاوه بر این بحث خنک سازی قطعات مطرح هست در اون فضای باریک! کدوم فن حرفه ای پردازنده ی PC رو میشه داخل ابعاد لپ تاپ قرار داد؟!

و اگه ممکنه دوستان این مقاله رو بخونن خیلی برام سوال ایجاد کرده در خصوص فرق قطعات pc و لپ تاپ، و اینکه این تفاوت برای همه قطعات هستش یا برای کارت گرافیک رم و بقیه قطعات هم هستش ؟؟

من که لازم نیست بخونم، چون خودم نوشتم
تفاوت برای بیشتر قطعات هست، حتی رم . کارت گرافیک، مثلا کارت گرافیک GTX 980M حدود 30 تا 40 درصد ضعیفتر از GTX 980 روی PC هست.

شاید سوالتون رو اونجا ندیدم، شایدم دیدم و جواب دادم!

اقا فرشید نظرتون در مورد مانیتور ASUS MX239H IPS چیه و این که 23 اینچ رو پیشنهاد می کنید یا 25 . انتخاب بهتری هم با بودجه 1 تومن هست ؟ به زیبایی هم اهمیت می دم .

مدل با کیفیتیه، اما اگر برای بازی مدنظر دارید انتخاب اول نیست، چون مدل IPS در زمان پاسخگویی سریعترین نیست.
برای رزولوشن 1080p فقط 23 یا 24 اینچ رو پیشنهاد می دم، اما برای رزولوشن1440p مانیتور 27 اینچ و بالاتر.

مدل SAMSUNG S24D595 Plus با پنل PLS هم کیفیت بالای IPS رو داره و هم سریعه.

آخرین ویرایش:
درود
دوستان یه لبتاب برای وبگردی و فیلم میخوام قیمتم زیر 1 تومن این مدل Asus EeeBook X205TA میتونه فیلم FHD و اجرا کنه ؟ ارزش داره ؟
یه هارد 2TB میخواستم چه مدلی بگیرم ؟ برای ارشیو بیشتر گرین بگیرم ؟

آخرین ویرایش:
درود
دوستان یه لبتاب برای وبگردی و فیلم میخوام قیمتم زیر 1 تومن این مدل Asus EeeBook X205TA میتونه فیلم FHD و اجرا کنه ؟ ارزش داره ؟
یه هارد 2TB میخواستم چه مدلی بگیرم ؟ برای ارشیو بیشتر گرین بگیرم ؟

بله، دستگاه ضعیف 1 میلیونی هم می تونه فیلم با کیفیت رو پخش کنه، چون به شتابدهنده و رمزگشای گرافیکی متکی هست و بار پردازنده رو کم می کنه، البته با سنگین شدن ویندوز و برنامه های مختلف دیگه تضمینی برای پخش بدون حذف فریم ها وجود نداره
هارد سری Green هم اصولا برای آرشیو و کارهای بدون نیاز به سرعت بالا طراحی شده.

دوستان قصد خرید هارد اکسترنال با ظرفیت 1T رو دارم
لطفا چند مدل خوب و با کیفیت معرفی کنید

خب از وسترن دیجیتال مدل My Passport Ultra و از سی گیت هم سری های مختلفش موجودن

فرقشون در کیفیت نیست، حتی در سرعت هم تفاوت زیادی ندارن، بیشتر امکانات جانبی مثل قابلیت رمزگذاری و یا پوشش محافظ رو در برخی برندهای دیگه مثل Adata یا Silicon Power اضافه تر دارن.

بله، داغونه
خیلی مشتاق هستید ببینید کارت رو بخرید و خودتون امتحان کنید، حتما افزایش راندمان خواهید داشت، اما نه به اندازه ی قدرت کارت، نه در همه ی بازیها و نه در همه ی صحنه ها.
تشکر ویژه از شما بابت نظر مهندسی شدتون!
دوستان عزیز لطف کردن و همه تک تک نظرات خودشون رو گفتن و بنده استفاده کردم.
اگر می شه شما هم سیستم پیشنهادی خودتون رو که بتونه تمام بازی های روز با کیفیت مناسب و در رزولوشن 720 اجرا کنه به بنده پیشنهاد بدید. البته با بهترین هزینه.
پیشاپیش تشکر.

سلام
ممنون میشم لطف کنید سیستمی تا سقف 3میلیون تومان معرفی کنید.اگر زحمتی نیست یه سیستم همراه با مانیتور و یه سیستم بدون مانیتور معرفی کنید
سلام
برای Intel Core i5-6400 و gtx 960 پاور گرین 485 کافیه؟ ( Intel Core i5-6500 چطور ؟)

با تشکر ( بخصوص آقا فرشید )

کافیه، ولی بهتره بجاش یه پاور گرین 550 واتی سری UK با کیفیت بالاتر بخرید.

سلام
ممنون میشم لطف کنید سیستمی تا سقف 3میلیون تومان معرفی کنید.اگر زحمتی نیست یه سیستم همراه با مانیتور و یه سیستم بدون مانیتور معرفی کنید

CPU:Core i5 4460
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:GTX 960 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
MONITOR: Asus HD VS207DE

اینا حدود 3140 میشه با مانیتور

VGA:GTX 970 4GB GDDR5

اینم همون حدود اما بدون مانیتور و با کارت گرافیکی رده حرفه ای و راندمان خیلی بهتر در بازیها

CPU:Core i5 6400
RAM:2*4GB 2133 DDR4
M/B:ASUS H170 PRO GAMIG

بدون گرافیک حدود 2 تومن میشه وبرای 720 زیاد هم هست، عوضش ماندگاری بالایی داره وبه 1080 هم کاملا پاسخگو هست.

اینم حدود 1700 میشه بدون گرافیک

سلام به همگی .میدونم جاش اینجا نیست ولی چون بچه های اینجا اهل فنن سوالمو اینجا می پرسم.دوستای گل معنی یا مترادف expansion cardچیه؟اگر امکانش هست توضیح بدین اما لینک با منبع هم بدین ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or