درود
دوستان یه لبتاب برای وبگردی و فیلم میخوام قیمتم زیر 1 تومن این مدل Asus EeeBook X205TA میتونه فیلم FHD و اجرا کنه ؟ ارزش داره ؟
یه هارد 2TB میخواستم چه مدلی بگیرم ؟ برای ارشیو بیشتر گرین بگیرم ؟
دوستان قصد خرید هارد اکسترنال با ظرفیت 1T رو دارم
لطفا چند مدل خوب و با کیفیت معرفی کنید
تشکر ویژه از شما بابت نظر مهندسی شدتون!بله، داغونه
خیلی مشتاق هستید ببینید کارت رو بخرید و خودتون امتحان کنید، حتما افزایش راندمان خواهید داشت، اما نه به اندازه ی قدرت کارت، نه در همه ی بازیها و نه در همه ی صحنه ها.
سلام
برای Intel Core i5-6400 و gtx 960 پاور گرین 485 کافیه؟ ( Intel Core i5-6500 چطور ؟)
با تشکر ( بخصوص آقا فرشید )
سلام
ممنون میشم لطف کنید سیستمی تا سقف 3میلیون تومان معرفی کنید.اگر زحمتی نیست یه سیستم همراه با مانیتور و یه سیستم بدون مانیتور معرفی کنید
میشه یه سیستم تا 1 حالا یخورده بالاتر(بدون موس کیبو و مانیتور) معرفی کنید.
مرسی از پیشنهادت.اگه بخوام core i3 ببندم چه رنج قیمتی باید هزینه بشه.
سلام به همگی .میدونم جاش اینجا نیست ولی چون بچه های اینجا اهل فنن سوالمو اینجا می پرسم.دوستای گل معنی یا مترادف expansion cardچیه؟اگر امکانش هست توضیح بدین اما لینک با منبع هم بدین ممنون میشم
اقا فرشید این سیستم پیشنهادی که دادید
CPU:Core i5 6400
RAM:2*4GB 2133 DDR4
M/B:ASUS H170 PRO GAMIG
VGA:GTX 960 4GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
اگر بخوام i7 باشه یا gpu بالاتر میارزه هزنه کنم ؟ فقط یکیشا.یا cpu یا gpu.چون میگم هم xbox هم ps رو دارم برای گیم..اگر همین سیستم جواب گو هست . چون به فکر خرید مانیتور هم بودم.گفتم پولش رو بزارم برای این 2 قطعه بجاش وصل کنم کیس رو یه TV LED . پیشنهاد شما کدوم هست ؟ مانیتور رو بگیرم یه هزینش رو برای cpu یا gpu خرج کنم ؟؟؟
سلام خدمت آقا فرشید . لطف می کنید یه سیستم برای کار طراحی و آنالیز و همینطور گیم تا سقف 4 میلیون اگه زحمتی نیست معرفی کنید ممنون می شم