gts 8800 و gts 8600 كه داريم اون چنده8400gs داریم gts نداریم.
ok
واقعا میدونم که الکی و دولکی هست ولی طوری نیست با همین 160 و ..... و سوالات بالا و راهنمایی کنیدیک سوال دارم میگم مین بورد من اینه GIGA 8PE800-RS و گرافیکم FX5200 مال 4 سال پیش است و سی پی یو یک هسته ای اینتل 2.4 گیگا هرتزی که تا 2.7 میشه اورش کرد بیشتر هم میشه ولی کارت صدا را از کار میندازه رمم هم 256 ددآر است.
به نظرتون سی پی یو من برای بازی تا 1 سال 2 سال دیگه میکشه؟؟
به نظرتون فایده داره رم جدید بندازم روی این مین؟؟؟
باس مادربورد برای رم تا چند ساپورت است؟مین خودم را میگم؟؟
و آیا 2 گیگ رم را ساپورت میکنه؟؟؟
و آیا میشه اصلا روش 2 گیگ رم ددآر 2 بست؟یا 1 گیگ؟
ضمنا به نظر شما مین گرافیک سرخود بهتر عمل نمیکنه؟؟
آیا این مین ها میشه گرافیک معمولی هم وصل کرد؟
مینی هست با گیفورس 7100 یا 7300 که تا حدوددی بشه بازی کرد؟
7300GT قوی تره یا 7600GS ؟؟؟
7900GT قوی تره یا 8600 GT یا 8600 GTS?
7900GT الان چنده با برند ایسوز تاپ یعنی بهترین ایسوز و بی اف جی و آ ام پی؟
یک سوال من اینجا مطرح کردم خیلی ساده است ولی هیچ کس بلد نیست؟؟؟؟!!!
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=13484
نظرتون دربارهی این چیه
http://www.sazgar.com/fa/product/mot...?productid=319
چنده خوبیش اینه سی پی یو من را ساپورته و یه 7100 هم خودکار داره و بازهم میشه روش انداخت.
مادربورد اینجوری میخوام.
مثلا7300 یا بیشتر با قیمت خوب؟؟؟؟
کلا 7300 چقدر از 7100 قوتره؟؟؟
اینجا aTI پیش نهاد میشه یا nVIDIA ؟؟؟؟؟؟
ضمنا مارک هم فرق بکنه آهخیلی میگن XFX خوب نیست؟
کدوم بهتره؟ASUS یا GIGA یا MSI یا XFX به ترتیب از هر کدوم به دونه سرخود و و یکدونه هم بدون گرافیک معرفی کنید
7800 بهتر کار میکنه که aGP باشه یا 7100 که PCI باشه؟؟7800 512 رم 7100 256 رم؟؟؟کدوم
ThermoIntelligence
یعنی چه؟عبارت بالا؟؟؟
شما اگه ميخواي رو مين خرج كني يه مادربورد با چيپست 790i بگير ، 780i همون 680i ـه و پول بيخودي خرج كردنهسلام
به نظرتون این سیستم چطوره
cpu q6600
main board xfx nvidia780i 3sli
ram corsare 2g 800
vga bfg 88000gt oc
power ocz game extrim 600w
hdd 500 hitachi
ممنون
شما بودجت چقدره؟سلام دوستان. میخواستم یه مشاوره ازتون بگیرم واسه ارتقاء سیستمم.
اینها قطعات خودمه :
Main P4SDX
CPU 2.66 GHz
RAM 256 Kingstone
Graphic Card GeForce4 MX 440 128 MB
میخوام سیستم رو ارتقا بدم در سطحی که دیگه مثلا Call of Duty 4 روش راحت اجرا بشه. آخه از این کارت گرافیکه خیلی عذاب کشیدم هیچی اجرا نمیکرد! چون Pixel Sharder و اینجور چیزا رو ساپورت نمیکرد.
لطفا قطعاتی که پیشنهاد میدین قیمتشون رو هم بگین و اگه اطلاعی دارین بگین این قطعات خودم رو هم چند برمیدارن.
خیلی ممنون
بودجه ام محدوده ولی فعلا میخوام بدونم قطعات خوب که همه بازیها رو الان جواب بده چه قطعاتی هست و چقدر در میاد. بعد بودجه ام رو میگم با توجه به اون هم بگین:biggrin1:مرسیشما بودجت چقدره؟
اون قطعات رو هم چيزي نميخرن!
خوب آخه اگه مقدار بودجت معلوم نباشه نظرات متفاوت ميشه ولي به هر حال يك سيستم گيمينگ خوب و متوسط كه به درد الان و تقريبا آينده بخوره حداقل 500 خرج داره(فقط كيس) بعدش طبقه بندي ميشه به سطح هاي بالاتر!!!!بودجه ام محدوده ولی فعلا میخوام بدونم قطعات خوب که همه بازیها رو الان جواب بده چه قطعاتی هست و چقدر در میاد. بعد بودجه ام رو میگم با توجه به اون هم بگین:biggrin1:مرسی
بودجه رو ميگفتي بهتر بودا ! :biggrin1:بودجه ام محدوده ولی فعلا میخوام بدونم قطعات خوب که همه بازیها رو الان جواب بده چه قطعاتی هست و چقدر در میاد. بعد بودجه ام رو میگم با توجه به اون هم بگین:biggrin1:مرسی
پول یه کامپیوتر کامل شد:biggrin1:ولی مثلا گرافیکش خوبه چون اگه پایین تر بذارم بازی اجرا نشه ضدحال میخورم:biggrin1: