مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

8800gts هم سه مدل داره کدوم مدلشو میگی ؟
ولی در کل 320mb که دیگه گیر نمیاد (خریدش هم منطقی نیست) اگر هم بیاد بالای 300 تومنه 512mb ش هم الان از 380 385 تومن داره تا 430 440 تومن 640mb ش هم بالای 410 تومن هستش.
8600gts هم از 180 185 تومن داره تا 215 220 تومن.

سلام به همه متاسفانه بودجه ی بسیار کمی دارم و فعلا واقعا گرفتارم!!
یک سوال دارم میگم مین بورد من اینه GIGA 8PE800-RS و گرافیکم FX5200 مال 4 سال پیش است و سی پی یو یک هسته ای اینتل 2.4 گیگا هرتزی که تا 2.7 میشه اورش کرد بیشتر هم میشه ولی کارت صدا را از کار میندازه رمم هم 256 ددآر است.
به نظرتون سی پی یو من برای بازی تا 1 سال 2 سال دیگه میکشه؟؟
به نظرتون فایده داره رم جدید بندازم روی این مین؟؟؟
باس مادربورد برای رم تا چند ساپورت است؟مین خودم را میگم؟؟
و آیا 2 گیگ رم را ساپورت میکنه؟؟؟
و آیا میشه اصلا روش 2 گیگ رم ددآر 2 بست؟یا 1 گیگ؟
ضمنا به نظر شما مین گرافیک سرخود بهتر عمل نمیکنه؟؟
آیا این مین ها میشه گرافیک معمولی هم وصل کرد؟
مینی هست با گیفورس 7100 یا 7300 که تا حدوددی بشه بازی کرد؟
7300GT قوی تره یا 7600GS ؟؟؟
7900GT قوی تره یا 8600 GT یا 8600 GTS?
7900GT الان چنده با برند ایسوز تاپ یعنی بهترین ایسوز و بی اف جی و آ ام پی؟
یک سوال من اینجا مطرح کردم خیلی ساده است ولی هیچ کس بلد نیست؟؟؟؟!!!
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=13484
نظرتون دربارهی این چیه
http://www.sazgar.com/fa/product/mot...?productid=319
چنده خوبیش اینه سی پی یو من را ساپورته و یه 7100 هم خودکار داره و بازهم میشه روش انداخت.
مادربورد اینجوری میخوام.
مثلا7300 یا بیشتر با قیمت خوب؟؟؟؟
کلا 7300 چقدر از 7100 قوتره؟؟؟
اینجا aTI پیش نهاد میشه یا nVIDIA ؟؟؟؟؟؟
ضمنا مارک هم فرق بکنه آهخیلی میگن XFX خوب نیست؟
کدوم بهتره؟ASUS یا GIGA یا MSI یا XFX به ترتیب از هر کدوم به دونه سرخود و و یکدونه هم بدون گرافیک معرفی کنید
7800 بهتر کار میکنه که aGP باشه یا 7100 که PCI باشه؟؟7800 512 رم 7100 256 رم؟؟؟کدوم
ThermoIntelligence
یعنی چه؟عبارت بالا؟؟؟
واقعا میدونم که الکی و دولکی هست ولی طوری نیست با همین 160 و ..... و سوالات بالا و راهنمایی کنید
ضمنا جواب همه ی سوال هام هم میخوام ضمنا نگید که سیتمت به درد ارتقا و ... نمیخوره همین هم زیاده بابا

من یه حدود 160 پول دارم میخواستم رمم 1 گیگ و گرافیکم هم بالای 7100 باشه آخه برای بازی میخوام؟؟؟!!!!
+ دی وی دی رایتر و یک کیس سیاه ساده ی ساده و خنک و زیبا 30 تا 50 تومنی اگه بقیه داشت خرج مین و سی پی یو و ......
جنس قطعات هم خوب باشه
برای آخر خرداد میخوام

آخرین ویرایش:
سیستم خوبیه فقط چرا مین رو 780 در نظر گرفتی ؟ اگه برای sli میخوای یعنی بعدا بخوای یه کارت دیگه کنارش بندازی که هیچ وگرنه پول به این مین دادن اشتباهه میتونی مین یه چیز دیگه برداری و بجاش رم رو 4gb کنی. البته به نظر من ولی در کل سیستم خوبیه.

سلام
به نظرتون این سیستم چطوره
cpu q6600
main board xfx nvidia780i 3sli
ram corsare 2g 800
vga bfg 88000gt oc
power ocz game extrim 600w
hdd 500 hitachi

ممنون
شما اگه ميخواي رو مين خرج كني يه مادربورد با چيپست 790i بگير ، 780i همون 680i ـه و پول بيخودي خرج كردنه

ولي در كل سيستم خوبيه

سلام دوستان. میخواستم یه مشاوره ازتون بگیرم واسه ارتقاء سیستمم.
اینها قطعات خودمه :
Main P4SDX
CPU 2.66 GHz
RAM 256 Kingstone
Graphic Card GeForce4 MX 440 128 MB

میخوام سیستم رو ارتقا بدم در سطحی که دیگه مثلا Call of Duty 4 روش راحت اجرا بشه. آخه از این کارت گرافیکه خیلی عذاب کشیدم هیچی اجرا نمیکرد! چون Pixel Sharder و اینجور چیزا رو ساپورت نمیکرد.
لطفا قطعاتی که پیشنهاد میدین قیمتشون رو هم بگین و اگه اطلاعی دارین بگین این قطعات خودم رو هم چند برمیدارن.
خیلی ممنون

سلام دوستان. میخواستم یه مشاوره ازتون بگیرم واسه ارتقاء سیستمم.
اینها قطعات خودمه :
Main P4SDX
CPU 2.66 GHz
RAM 256 Kingstone
Graphic Card GeForce4 MX 440 128 MB

میخوام سیستم رو ارتقا بدم در سطحی که دیگه مثلا Call of Duty 4 روش راحت اجرا بشه. آخه از این کارت گرافیکه خیلی عذاب کشیدم هیچی اجرا نمیکرد! چون Pixel Sharder و اینجور چیزا رو ساپورت نمیکرد.
لطفا قطعاتی که پیشنهاد میدین قیمتشون رو هم بگین و اگه اطلاعی دارین بگین این قطعات خودم رو هم چند برمیدارن.
خیلی ممنون
شما بودجت چقدره؟

اون قطعات رو هم چيزي نميخرن!

شما بودجت چقدره؟

اون قطعات رو هم چيزي نميخرن!
بودجه ام محدوده ولی فعلا میخوام بدونم قطعات خوب که همه بازیها رو الان جواب بده چه قطعاتی هست و چقدر در میاد. بعد بودجه ام رو میگم با توجه به اون هم بگین:biggrin1:مرسی

بودجه ام محدوده ولی فعلا میخوام بدونم قطعات خوب که همه بازیها رو الان جواب بده چه قطعاتی هست و چقدر در میاد. بعد بودجه ام رو میگم با توجه به اون هم بگین:biggrin1:مرسی
خوب آخه اگه مقدار بودجت معلوم نباشه نظرات متفاوت ميشه ولي به هر حال يك سيستم گيمينگ خوب و متوسط كه به درد الان و تقريبا آينده بخوره حداقل 500 خرج داره(فقط كيس) بعدش طبقه بندي ميشه به سطح هاي بالاتر!!!!

بودجه رو ميگفتي بهتر بودا ! :biggrin1:

Intel C2D E2180=80
ASUS P5K =140
XFX 8600GT 512MB=130
Memory Patriot 2GB DDR2 800 (2x1GB)=60
Power Green GP430A =40
HDD Western Digital 250GB=60

510.000 تومان

Case+DVD Writer= به دلخواه !:biggrin1:

از هردوتون مرسی میکنم!:laughing:
میگم این که خیلی شد:eek:پول یه کامپیوتر کامل شد:biggrin1:ولی مثلا گرافیکش خوبه چون اگه پایین تر بذارم بازی اجرا نشه ضدحال میخورم:biggrin1:
نهایت دیگه 300 بودجه موجوده:cheesygri
بعد ببخشید پاور هم در اجرای بازی نقش داره؟ ... چون پاور که داره کیسم دیگه 60 تومن کم میشه هان؟!:-"
یه سوال دیگه هم اینکه GTA 6 بیاد رو این سیستمی که بالا گفتید اجرا میشه؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or