مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان عزیز
دوست من می خواد سیستمشو ارتقا بده cpu ش core i3 ه ولی مدلشو نمی دونم .رمشم ۸ ه
بودجشمم حدود 1800 می خواد یه کارت گرافیک و یه مانیتور و یک پاور بخره (پاوری که الان داره حدود 200 واته ) شما با این قیمت چی پیشنهاد می دید ؟
خودش مخواست گرافیکو 750 ti برداره به قیمت 650 ولی بهش گفتم که 960 مدل زوتاکو بخره به قیمت 810 به نظر شما انتخاب خوبیه ؟ این مدل زوتاک خنک کنندگیش چطوره ؟ در کل پیشنهاد می کنیدش ؟ و اینکه 960 چقدر از 750ti قوی تره ؟
و یه چیز دیگه مانیتورشو می خواد فول اچ دی برداره . این دو گیگ بودن 960 مشکل ساز نمی شه ؟ اچ دی برداره بهتر نیست؟
ممنون

بله، 960 قطعا خیلی بهتره، حدود2 برابر یا بیشتر توان گرافیکی داره
مانیتور رو اصولا نباید برای بازی کمتر از 1080 برداشت، با 960 مشکلی در این رزولوشن هم نخواهد داشت

MONITOR: ASUS VX238H
POWER:GREEN 600w

دوستان سلام
خیلی وقته با PC بازی نکردم
یه سوال الان 4890 رادئون و Phenom 2 940 رسما به درد بازی نمیخورن؟ مثلا GTA V رو میشه با Low بازی کرد؟
اگه یه کارت سری 5 رادئون که directx 11 رو ساپورت کنه بگیرم فایده داره؟

اصلا از رده خارج شدن، بازیهای قدیمی رو شاید بتونن اجرا کنن اما عناوین جدید DX11 رو خیر
باید یه کارت نسل جدید بخرید ، کارتهای قدیمی تر ارزش خرید ندارن و به صرفه نیستن، مگر دست دوم و با قیمت کمتر

دوستان بنده 2 تا HDD و یک SSD دارم ، که در پروفایل ـم مشخصه ، میخواستم بدونم آیا جایگزینی HDD با SSD به عنوان هارد ذخیره اطلاعات کار درستی هست ؟ یا خیر SSD رو بهتره فقط به عنوان OS به کار ببرم ؟ همچنین در حال حاضر بهترین SSD ها چی هستند ؟ فرق PRO , EVO در SSD های سامسونگ چیه ؟

کار اشتباهی نیست، اما افزایش کارایی رو باعث نخواهد شد، بجز برای دیسکی که توش بازیها رو نصب میکنید که می تونه سرعت لود رو افزایش و زمانش رو کاهش بده
بهترین مدل هم فعلا همین 850 PRO هست، تفاوتش رو هم چند پست قبلتر گفتم، در عمر کاری بالاتر مدل PRO به خاطر نوع تراشه های NAND و کمی سرعت بالاتر هست.

اصلا از رده خارج شدن، بازیهای قدیمی رو شاید بتونن اجرا کنن اما عناوین جدید DX11 رو خیر
باید یه کارت نسل جدید بخرید ، کارتهای قدیمی تر ارزش خرید ندارن و به صرفه نیستن، مگر دست دوم و با قیمت کمتر

ممنون از پاسخگويي
جسارتا من مدل جديدتر بگيرم با توجه به مدل CPU و رم DDR2 راندمان خوبي داره؟

ممنون از پاسخگويي
جسارتا من مدل جديدتر بگيرم با توجه به مدل CPU و رم DDR2 راندمان خوبي داره؟

خیر، معلومه که راندمان لازم رو نداره، اونجوری در نظر بگیری باید کل قطعات اصلی سیستم رو ارتقا بدی تا یه چیز نرمال دربیاد ازش.

بین کیس های Cooler Master Cosmos II و Corsair 780T و Enermax Thormax Giant کدوم از نظر تهویه بهتره ، گزینه بهتری هم هست ؟ من الان Haf 932 دارم ، آیا تفاوت محسوس هست و ارزش تغییر داره ؟

سلام دوستان من یه سیستم فقط برا گیم میخوام که قسمت بشه هفته اینده بخرم خودم مانیتور ایسوس 27 اینچ با اسپیکر زد 906 دارم بودجه من حداکثر 5.850.000 تومنه ( بیشتر از این هیچی ندارم )دوست دارم ( البته نمیدونم چرا که سی پی یو 2011 ببندم )و چون کیس قبلیم هم ایکس 9 گریمن بود این کیس هم حالا اگه بزرگتر نباشه کوچیکتر هم نباشه ممنوم مبشم اساتید کمکم کنیدفقط برا بازیه و هیچ کار دیگه ای باهاش ندارم ... اس اس دی هم اگه امکانش بود 256 هارد معمولی هم 2 ترا بارم ممنون دوستان

سلام اقا فرشید در مورد UPS اطلاعات داری شما ؟ میخواستم یکی برا سیستم بگیرم فاران مدل titan 3kva میخواستم ببینم چجوریه
ممنون

فاران که از بهترین برندای داخلی هست و خودشون هم مدل ممتناسب با سیستم رو به شما توصیه خواهند کرد، نیازی به کار ما یا خودتون نیست.

بین کیس های Cooler Master Cosmos II و Corsair 780T و Enermax Thormax Giant کدوم از نظر تهویه بهتره ، گزینه بهتری هم هست ؟ من الان Haf 932 دارم ، آیا تفاوت محسوس هست و ارزش تغییر داره ؟

بین اینا GREEN X1 بهتر از همست! بازم که سوال امتحانی طرح کردی.
همشون مدلای خوبی هستن و تهویه ی خوبی هم دارن، کیس خودت هم تهویش عالیه و با عوض کردن کیس نمی تونی دمای گرافیکت رو اونچنان تغییری بدی
اگر اینا تفاوتی توی دمای تهویه داشته باشن هم من خبر ندارم.

سلام دوستان من یه سیستم فقط برا گیم میخوام که قسمت بشه هفته اینده بخرم خودم مانیتور ایسوس 27 اینچ با اسپیکر زد 906 دارم بودجه من حداکثر 5.850.000 تومنه ( بیشتر از این هیچی ندارم )دوست دارم ( البته نمیدونم چرا که سی پی یو 2011 ببندم )و چون کیس قبلیم هم ایکس 9 گریمن بود این کیس هم حالا اگه بزرگتر نباشه کوچیکتر هم نباشه ممنوم مبشم اساتید کمکم کنیدفقط برا بازیه و هیچ کار دیگه ای باهاش ندارم ... اس اس دی هم اگه امکانش بود 256 هارد معمولی هم 2 ترا بارم ممنون دوستان

با این بودجه باید توقعت رو کمتر کنی:

CPU:INTEL Core I7 4790
RAM:GSKILL 2*8GB DDR3 2400
M/B:ASUS Z97 Pro Gamer
VGA:GIGA W3X GTX 980 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:SAMSUNG 850 EVO 256GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W GREEN
CASE:GREEN X8

اینا حدود 5850 میشه.

سلام
فرق Seagate Barracuda 7200.12 با 7200.14 چیه و کدوم بهتره؟
حالا در مقایسه با WD Blue 64MB Cache چطور؟
میخوام یکیشون رو بخرم هم فن حریف(بازی آرشیو فیلم اکسترنال و غیره)
حول هوش همین قیمت
در ضمن راجع به باکس تبدیل هم مشاوره بدین که بخرم
مرسی

سلام
فرق Seagate Barracuda 7200.12 با 7200.14 چیه و کدوم بهتره؟
حالا در مقایسه با WD Blue 64MB Cache چطور؟
میخوام یکیشون رو بخرم هم فن حریف(بازی آرشیو فیلم اکسترنال و غیره)
حول هوش همین قیمت
در ضمن راجع به باکس تبدیل هم مشاوره بدین که بخرم
مرسی

اینی که نوشتید مدل هارد هست و 7200.14 مشخصا جدیدتره و خیلی وقته که توی بازار هست.
توی چند پست اخیر برای چندمین بار هست می گم، من همین مدل سی گیت رو به جای Blue توصیه می کنم و تفاوت سرعتشون هم محسوس نیست

باکس های تبدیل موجود هم معمولا بی کیفیت هستند و خریدشون هم حتی الامکان توصیه نمیشه، ممکنه به هارد صدمه بزنن. اگر برای جابجا کردن لازم دارید فقط هارد اکسترنال بخرید.

دوستان بزرگوار سلام.
الان فلش مموری های مدل SanDisk Extreme USB 3.0 و Lexar JumpDrive P10 قیمتش تو چه مایه هایی هست و نمایندگی دارند؟؟؟ 32 گیگ بیشتر.

سلام دوستان
من میخوام یک مانیتور 29 اینچ الترا واید ال جی بخرم چند سوال دارم
اول اینکه زمان تاخیرش اذیت نمیکنه؟
دوم اینکه برای بازی مناسبه الویتم دوتا هست و بازی شوتر
بعد تو این رنج قیمت بهترین گزینه هستش یا چیز بهتری هم میشه گرفت

سلام دوستان
من میخوام یک مانیتور 29 اینچ الترا واید ال جی بخرم چند سوال دارم
اول اینکه زمان تاخیرش اذیت نمیکنه؟
دوم اینکه برای بازی مناسبه الویتم دوتا هست و بازی شوتر
بعد تو این رنج قیمت بهترین گزینه هستش یا چیز بهتری هم میشه گرفت

این مانیتور مناسب گیم نیست ، بدترین انتخاب برای گیمینگ توی این رنج قیمت هست

پیشنهادتون چیه ؟ من از این الترا وایدها خیلی خوشم اومده اخه ایسوس این مدلم هست اما خیلی گرونه! الان ips 226 از برند الجی دارم

UW به درد گیم نمی خوره در حال حاضر ، یک سری گیم های خاص مثل یک سری Racing ها و Sport ها رزولوشن هاش رو پشتیبانی می کنن
کلا هدف اصلی اش گیمینگ نیست ، عدمتا تاخیر اشونم بالاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or