مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

فرشید جان خلاصه قطعات انتخاب کردم
لطف میکنی نظر و اگه تغیری نیازه انجام بشه بگی که خیالم راحت شه

Mb: ASUS Maximus VII Ranger
Cpu : corei7 4790k
Ram :G.SKILL 2*8 2133
VGA : ZOTAC GTX 980 4GB YA ASUS GTX 980 4GB ?!
HDD : Seagate 7200.12 1 TB
Case : X3+viper

پ.ن
ممکنه بعدا بخوام یه 980 دیگه اضافه کنم
فقط نمیدونم چه پاوری باید بگیرم?

سلام
می خواستم کارت گرافیک رو یک ارتقا بدم ولی صبر کردم تا سری 900 بیاد.
حالا بین سری 7 تا 9 با بودجه ی حدود 1500 چه کارتی رو پیشنهاد می کنید؟ خودم ترجیح می دم رمش 4GB باشه.

اینم ریگم که اگر ناسازگاره عوض بشه.

Cpu : Intel i5-2500 @ 3.30Ghz
Ram : Corsair XMS3 1600 12 GB
Power : 785W-B Green
Motherboard : Asus P8P67

ممنون.

بهتر بود در قسمت مشاوره کارت گرافیک پست میزدید.

Zotac GTX 970 OC AMP! Extreme Core Edition 4GB

بقیه قطعات رو دارید؟ مناسب هستن ؟

CPU: Intel Core i3-4170
VGA: Galax GTX 960 OC 2GB
MB: ASRock H97M Pro 4

راندمان این سیستم بالاتر از ایکس باکسه.

دوباره سلام.
دیگه مجبورم یه هارد و پاور و دی وی دی رایتر بگیرم.
پیشنهاد های دیگه داشتی بگو.

یه سوال مهم:
یه نظرت یه ایکس باکس واب بگیرم بهتر نیست تا اینکه 2 تومن هزینه کنم واسه یه سیستم متوسط؟

دوباره سلام.
دیگه مجبورم یه هارد و پاور و دی وی دی رایتر بگیرم.
پیشنهاد های دیگه داشتی بگو.

یه سوال مهم:
یه نظرت یه ایکس باکس واب بگیرم بهتر نیست تا اینکه 2 تومن هزینه کنم واسه یه سیستم متوسط؟

جواب این سوال تا حد زیادی سلیقه ای هست. خیلیا به خاطر عناوین انحصاری میرن سمت کنسول. خیلیا هم به خاطر عدم قابلیت ارتقای سخت افزار نمیرن سمت کنسول ! یا قیمت بالای بازیهای اوریجینال و یا خیلی از فاکتورهای دیگه. من خودم همیشه PC رو انتخاب کردم.
با 1/5 هم سه قطعه اصلی همون هایی که پیشنهاد دادم مناسبه.

آقا فرشید جواب پست من رو نمیدید برادر؟

اگر جا افتاده ببخشید
باید نقل قول می کردید، با این سرعت نمیشه برگردم بگردم پستا رو.

فرشید جان خلاصه قطعات انتخاب کردم
لطف میکنی نظر و اگه تغیری نیازه انجام بشه بگی که خیالم راحت شه

Mb: ASUS Maximus VII Ranger
Cpu : corei7 4790k
Ram :G.SKILL 2*8 2133
VGA : ZOTAC GTX 980 4GB YA ASUS GTX 980 4GB ?!
HDD : Seagate 7200.12 1 TB
Case : X3+viper

پ.ن
ممکنه بعدا بخوام یه 980 دیگه اضافه کنم
فقط نمیدونم چه پاوری باید بگیرم?

تغییر نیاز نداره، اما SSD کم داره، یه مدل مثل SAMDUNG 850 PRO 120 رو میشه با قیمت مناسب خرید.
پاور مناسب برای دوتا کارت 980 هممی تونه مدل 750 یا بهتر 850 واتی سری GREEN OC باشه.

سلام اقا فرشید
من تصمیم گرفتم ارتقا بدم اینا انتخاب های من هستند
cpu core i5 4960k
vga nvidia 970 gtx
ram:2*4
case:green x3
power:green 700 اسمشو یادم رفت
الان موندم مادربورد چی بگیرم.من نمیخوام یه چیز خیلی حرفه ای باشه.تا 600 تومن باشه.یکی بهم asus pro gamer پیشنهاد داد.خوبه به نظرتون؟من شاید برای ارتقا سال دیگه cpu رو عوض کنم.
برای کارت 970 به صرفه ترین گزینه کدام هست؟شنیدم zotac ارزون و قدرتمند هست ولی میگن نویز زیاد داره جریان چیه؟مدل ایسوس میگن خنک کنندش بهتره.اینجایی که من هستم روزا دما تا 55 درجه هم میره به نظرتون ایسوس بگیرم؟
ram فرق میکنه چه مارکی بگیرم؟

سلام اقا فرشید
من تصمیم گرفتم ارتقا بدم اینا انتخاب های من هستند
cpu core i5 4960k
vga nvidia 970 gtx
ram:2*4
case:green x3
power:green 700 اسمشو یادم رفت
الان موندم مادربورد چی بگیرم.من نمیخوام یه چیز خیلی حرفه ای باشه.تا 600 تومن باشه.یکی بهم asus pro gamer پیشنهاد داد.خوبه به نظرتون؟من شاید برای ارتقا سال دیگه cpu رو عوض کنم.
برای کارت 970 به صرفه ترین گزینه کدام هست؟شنیدم zotac ارزون و قدرتمند هست ولی میگن نویز زیاد داره جریان چیه؟مدل ایسوس میگن خنک کنندش بهتره.اینجایی که من هستم روزا دما تا 55 درجه هم میره به نظرتون ایسوس بگیرم؟
ram فرق میکنه چه مارکی بگیرم؟

اگر بخواید از قابلیت اورکلاک 4690K استفاده کنید فقط باید مادربرد Z97 بخرید، اگر نه که همون ASUS B85 PRO Gamer هم کافیه، برای ارتقای سال بعد هم بهتره که Z97 و یا h97 از الان بخرید.

برای 970 هم تمام برندهای درجه یک مثل ایسوس، گیگا و MSI خنک کننده ی قویتر با نویز کمتری دارند، برندهای رده بعدی مثل Zotac، EVGA یا Galax خنک کننده های معمولی با صدای کمی بیشتری دارند و کیفیت ساخت برد و خنک کنندشون پایینتر هست که البته دلیل دوام کمتر یا سرعت پایینتر نیست.

رم رو هم از برند معتبر مثل Gskill یا CORSAIR بخرید.

اگر بخواید از قابلیت اورکلاک 4690K استفاده کنید فقط باید مادربرد Z97 بخرید، اگر نه که همون ASUS B85 PRO Gamer هم کافیه، برای ارتقای سال بعد هم بهتره که Z97 و یا h97 از الان بخرید.

برای 970 هم تمام برندهای درجه یک مثل ایسوس، گیگا و MSI خنک کننده ی قویتر با نویز کمتری دارند، برندهای رده بعدی مثل Zotac، EVGA یا Galax خنک کننده های معمولی با صدای کمی بیشتری دارند و کیفیت ساخت برد و خنک کنندشون پایینتر هست که البته دلیل دوام کمتر یا سرعت پایینتر نیست.

رم رو هم از برند معتبر مثل Gskill یا CORSAIR بخرید.

اقا فرشید این pro gamer که من گفتم خودش z97 هستش.لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: ASUS Z97-Pro Gamer LGA1150 Z97 Mainboard
به نظرتون همین خوبه؟

به هر حال باید بودجه مورد نظر اعلام بشه.
مونیتور دارن؟ چه مدلی هست؟ تو چه رزولوشنی 30 فریم و الترا؟
اره مونیتور FHD داره Asus 23 اره میخواد رو رزولوشن 1080 بازی کنه و 30 فریم و Ultra دیگه همین دیگه اونچنانم نمیخواد هزینه کنه واسه 60 فریم ، 30 کفایت میکنه

SLI کردن 3 تا کارت توصیه نمیشه، فقط دوتا منطقی هست.

CPU:INTEL CORE i7 5820K
FAN:Thermalright 140
RAM:4*4GB 2400 DDR4
M/B:ASUS X99-A
HDD:SEAGATE 2TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 1050W
CASE:GREEN X8
برند خاصی مد نظرت نیست برا رم؟کارت گرافیکم چه پیشنهادی داری؟ بعد تاثیر ssd رو بازی در چه حده اخه ننوشتی! در مورد پاور برایه 3 تا کارتی که پیشنهادم کردی نبندم در آینده گفتی یا دو تا؟ در مورد فنم به نظرت خوب جواب میده رو ultra بازی کردن خیلی طولانی؟ دمای محیط 18-20 بیشتر نمیشه. بعد یه مانیتورم معرفی کنی ممنون میشم برایه فاصله کم میخوام نهایت 1 متر، برنامم خیلی افتاد جلو! :d راستی یه توضیح در مورد چرایی این قضیه منطقی نبودن 3 تا sli یا crossfire میدی؟

آخرین ویرایش:
اره مونیتور FHD داره Asus 23 اره میخواد رو رزولوشن 1080 بازی کنه و 30 فریم و Ultra دیگه همین دیگه اونچنانم نمیخواد هزینه کنه واسه 60 فریم ، 30 کفایت میکنه

باز هم به بودجه اشاره ای نکردید!!
cpu: Intel Core i5-4690K
M/B : ASRock Z97 Killer Gaming
RAM : GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 2400MHz CL11
VGA : Zotac GTX 970 OC AMP! Extreme Core Edition 4GB
H.D.D: Western Digital Caviar Blue 1TB
CPU Cooler: Thermal Right True Spirit 120M-BW Rev.A
O.D.D: LiteOn DVD-RW 24X
PSU:Green GP650A-UK *Gold*
Case: Xigmatek Mach

حدود 3/850 میشه این سیستم.

باز هم به بودجه اشاره ای نکردید!!
cpu: Intel Core i5-4690K
M/B : ASRock Z97 Killer Gaming
RAM : GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 2400MHz CL11
VGA : Zotac GTX 970 OC AMP! Extreme Core Edition 4GB
H.D.D: Western Digital Caviar Blue 1TB
CPU Cooler: Thermal Right True Spirit 120M-BW Rev.A
O.D.D: LiteOn DVD-RW 24X
PSU:Green GP650A-UK *Gold*
Case: Xigmatek Mach

حدود 3/850 میشه این سیستم.
شما خودت دیگه میدونی Ultra و 30 فریم چقدر هزینه میبره واردی دیگه مشخصه حالا حتما نباید بودجه مشخص گفت اونم نگقت بعد این حله رو Ultra?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or