مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان سیستم در حد 7 تومن چی پیشنهاد میدین فقط برام مهمه مینش 3 تا کارتو sli کنه .

مونیتور مناسب هم دارید؟ می خواید در آینده دو کارت گرافیک دیگه هم به سیستم اضافه کنید؟ این مطلب در انتخاب پاور مناسب اهمیت داره. در ضمن برای این بودجه گرافیک 980Ti پیشنهاد میشه که هنوز وارد بازار نشده. صبر میکنید یا اینکه لیست پیشنهادی حاوی یک گرافیک دیگه باشه؟

مونیتور مناسب هم دارید؟ می خواید در آینده دو کارت گرافیک دیگه هم به سیستم اضافه کنید؟ این مطلب در انتخاب پاور مناسب اهمیت داره. در ضمن برای این بودجه گرافیک 980Ti پیشنهاد میشه که هنوز وارد بازار نشده. صبر میکنید یا اینکه لیست پیشنهادی حاوی یک گرافیک دیگه باشه؟
نه اینو برا کیس میخوام فقط . اره میخوام بعدا به مرور زمان و به وقت نیاز بتونم با یه تغییر کوچیک مشکلو رفع کنم. اورکلاک برام مهم خیلی . میخوام خیالمو برا 5 سال راحت کنم. صب میکنم d: مانیتورم چیزی تو ذهنت داری معرفی کن. برنامم برا 2 ماه آیندست. بعد من کارم دریانوردیه برام مهمه کیس رو راحت بشه جا به جا کرد.

آخرین ویرایش:
سلامی دوباره.
گرتفیک و سی پی یو و مادربورد تا قیمت 1.500 معرفی کنید ک چند سالی بتونم بازی با رزولوشن متوسط بازی کنم.دوستان فقط یک مورد معرفی کردن.
مورد های دیگه بود ممنون میشم بگید

یه سوال. به نظرتون یه ایکس باکس واب بگیرم بهتر نیس؟ یا همین پی سی

آخرین ویرایش:
نه اینو برا کیس میخوام فقط . اره میخوام بعدا به مرور زمان و به وقت نیاز بتونم با یه تغییر کوچیک مشکلو رفع کنم. اورکلاک برام مهم خیلی . میخوام خیالمو برا 5 سال راحت کنم. صب میکنم d: مانیتورم چیزی تو ذهنت داری معرفی کن. برنامم برا 2 ماه آیندست. بعد من کارم دریانوردیه برام مهمه کیس رو راحت بشه جا به جا کرد.

2 ماهه دیگه می خواید خرید کنید؟! تا دو ماه دیگه هزار اتفاق تو بازار میفته. موجودی و قیمت قطعات جابجا میشه. قطعات جدید وارد بازار میشه. شما بهتره چند روز قبل از خرید اینجا پست بزارید تا یک سیستم مناسب بهتون پیشنهاد بشه.
در ضمن کیس رو که راحت نمیشه جابجا کرد. برای جابجا کردن باید لپ تاپ تهیه کرد.

2 ماهه دیگه می خواید خرید کنید؟! تا دو ماه دیگه هزار اتفاق تو بازار میفته. موجودی و قیمت قطعات جابجا میشه. قطعات جدید وارد بازار میشه. شما بهتره چند روز قبل از خرید اینجا پست بزارید تا یک سیستم مناسب بهتون پیشنهاد بشه.
در ضمن کیس رو که راحت نمیشه جابجا کرد. برای جابجا کردن باید لپ تاپ تهیه کرد.
2 ماه نهایت تو این رنج قیمت 300 - 400 تومن افت داشته باشیم قطعه جدیدی هم جز اون کارت گرافیک فک نکنم تو بازار ما حداقل بیاد! که تفاوت خاصی ایجاد کنه. در مورد کیسم ممنون یاد آوری کردید کاربرد ها رو ولی وقتی 6 ماه رو آب باشید یعنی نصف یک سالو ترجیه میدید یه کیس با خودت ببری تا یه لپ تاپ که با 10 میلیون هزینه مطمعنا نصف اون 7 میلیونم بهره بت نمیده! حالا کیسو بیخیال. ولی سایر قطعات رو کسی نظری داره بگه . در ضمن ddr4 تفاوتش با ddr3 به نظرتون در آینده با توجه به پیشرفتی که قطعا میکنه یا همین الان چقد تاثیر گذاره تو راندمان سیستم؟

سلامی دوباره.
گرتفیک و سی پی یو و مادربورد تا قیمت 1.500 معرفی کنید ک چند سالی بتونم بازی با رزولوشن متوسط بازی کنم.دوستان فقط یک مورد معرفی کردن.

بقیه قطعات رو دارید؟ مناسب هستن ؟

CPU: Intel Core i3-4170
VGA: Galax GTX 960 OC 2GB
MB: ASRock H97M Pro 4

راندمان این سیستم بالاتر از ایکس باکسه.

بین این سه تا کدوم به صرفه تر هست؟

ASRock FATAL1TY Z97X Killer LGA1150 Z97 MB
MSI Z97 Gaming 5 LGA1150 Z97 Mainboard
ASUS Z97-Pro Gamer LGA1150 Z97 Mainboard

در مورد رم هم یه سوال دارم ، الان رمهای G.skill توی بازار 2*4 حدود 270 قمت خورده درحالی که رم Kingston HyperX FURY 8GB1866Mhz DDR3 قیمتش 195 هست ، میرزه برم همین 195 رو بخرم یا مشکلی چیزی داره که اینقدر تفاوت قیمت دارن؟
در مورد گرافیک هم ارزش داره حدود 250 تومن صرفه جویی کنم و برند Galax رو به Asus , MSI , EVGA , Giga ترجیح بدم؟ برای کارت 970 میگم.
پردازنده هم 4670 چقدر فرق با 4690 داره؟ 4670 برای گیم کفایت میکنه؟ حدود قیمتش چقدره؟
پاور هم برای این سیستم 600 کفایت میکنه؟ چه برندی؟

چون فردا میخوام بخرم خیلی ممنون میشم سریعا جواب بدید این قیمتا اونقدر بالا پایین رفت که نگو 8-|ممنون از کمکتون.

2 ماه نهایت تو این رنج قیمت 300 - 400 تومن افت داشته باشیم قطعه جدیدی هم جز اون کارت گرافیک فک نکنم تو بازار ما حداقل بیاد! که تفاوت خاصی ایجاد کنه. در مورد کیسم ممنون یاد آوری کردید کاربرد ها رو ولی وقتی 6 ماه رو آب باشید یعنی نصف یک سالو ترجیه میدید یه کیس با خودت ببری تا یه لپ تاپ که با 10 میلیون هزینه مطمعنا نصف اون 7 میلیونم بهره بت نمیده! حالا کیسو بیخیال. ولی سایر قطعات رو کسی نظری داره بگه . در ضمن ddr4 تفاوتش با ddr3 به نظرتون در آینده با توجه به پیشرفتی که قطعا میکنه یا همین الان چقد تاثیر گذاره تو راندمان سیستم؟

تا دو ماه دیگه سری برادول از پردازنده های اینتل میاد. سری 3 از AMD میاد. در ضمن فقط قیمت نیست که ، موجودی قطعات در بازار هم ممکنه تغییر کنه. بهترین زمان برای مشاوره حداکثر 3 روز قبل از خریده.

- - -ویرایش - - -

بین این سه تا کدوم به صرفه تر هست؟

ASRock FATAL1TY Z97X Killer LGA1150 Z97 MB
MSI Z97 Gaming 5 LGA1150 Z97 Mainboard
ASUS Z97-Pro Gamer LGA1150 Z97 Mainboard

در مورد رم هم یه سوال دارم ، الان رمهای G.skill توی بازار 2*4 حدود 270 قمت خورده درحالی که رم Kingston HyperX FURY 8GB1866Mhz DDR3 قیمتش 195 هست ، میرزه برم همین 195 رو بخرم یا مشکلی چیزی داره که اینقدر تفاوت قیمت دارن؟
در مورد گرافیک هم ارزش داره حدود 250 تومن صرفه جویی کنم و برند Galax رو به Asus , MSI , EVGA , Giga ترجیح بدم؟ برای کارت 970 میگم.
پردازنده هم 4670 چقدر فرق با 4690 داره؟ 4670 برای گیم کفایت میکنه؟ حدود قیمتش چقدره؟
پاور هم برای این سیستم 600 کفایت میکنه؟ چه برندی؟

چون فردا میخوام بخرم خیلی ممنون میشم سریعا جواب بدید این قیمتا اونقدر بالا پایین رفت که نگو 8-|ممنون از کمکتون.

دوست عزیز ، بهتر بود شما بودجه خودتون رو اعلام میکردید تا یک سیستم بهتون معرفی بشه.
برد ایسوس به نظرم صرفه بالاتری داره نسبت به کارایی. البته اون برد ازراک هم خوبه.
رم حتما باید دو کاناله باشه، یعنی مثلا 2 تا 4 گیگ.
بستگی به مدل دقیق کارت داره. کدم مدل گالاکس نسبت به کدوم مدل از برندهایی که گفتید؟!
4670 که بعید میدونم پیدا بشه. اگه بشه بله کفایت میکنه و گلوگاه نیست.
مشخصات دقیق سیستم رو باید بگید تا پاور معرفی بشه.

آقا من تسلیم، رو حرف دهخدا حرف نمی زنم! می دونستم پای ایشون رو وسط می کشید اصلا نمی گفتم!

اون فنی که معرفی کرده خوبه، مدلی کپی طرح Thermal Right Silver Arrow IB-E هست که حدود 300 تومنه و راندمانش خیلی بالاست، اما یه مدل ارزونتر مثل Thermalright Macho 02 با 160 تومن هم برای پردازنده ی شما بیش از حد نیاز هم هست.

ممنون. این کولر 160 تومنی برای اورکلاکینگ هم مناسبه؟
مادربورد هم همون x99 مدل a رو گرفتم یک میلیون صد و ده تومن.

سلام به آقا فرشید عزیز
یه اسپیکر میخواستم بین 500 تا 700 اگر یکم هم بالاتر رفت بگید لطفا
این رو هم بگم که z906 رو خیلی دوست دارم ولی 1.5 میلیون دیگه خارج از بودجه حساب میشه

سوال دوم یه سیستم core i3 -2100 هست اگر براش کارت گرافیک 960 بگیرم سی پی یو گلوگاه میشه ؟ محسوس هست ؟

یه مدل پایینتر از Z906 ، مدل Z506 هست که حدود 400 تومنه، دیگه چیزی بین اینا نداریم/
اون پردازنده هم برخی بازیها ممکنه گلوگاه بشه، اما تا 80 درصد کفایت می کنه.

سلام دوستان سیستم در حد 7 تومن چی پیشنهاد میدین فقط برام مهمه مینش 3 تا کارتو sli کنه .

SLI کردن 3 تا کارت توصیه نمیشه، فقط دوتا منطقی هست.

CPU:INTEL CORE i7 5820K
FAN:Thermalright 140
RAM:4*4GB 2400 DDR4
M/B:ASUS X99-A
HDD:SEAGATE 2TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 1050W
CASE:GREEN X8

سلامی دوباره.

نقل قول نکردید، هیچ چی معلوم نیست.

ممنون. این کولر 160 تومنی برای اورکلاکینگ هم مناسبه؟
مادربورد هم همون x99 مدل a رو گرفتم یک میلیون صد و ده تومن.

تا حدی مناسبه، برا اور بهتر باید یه مدل قویتر مثل Silver Arrow رو بخرید، یا یه واتر کولینگ حرفه ای مثل CORSAIR H100
قیمت مادربرد هم همینه.

دوست عزیز ، بهتر بود شما بودجه خودتون رو اعلام میکردید تا یک سیستم بهتون معرفی بشه.
برد ایسوس به نظرم صرفه بالاتری داره نسبت به کارایی. البته اون برد ازراک هم خوبه.
رم حتما باید دو کاناله باشه، یعنی مثلا 2 تا 4 گیگ.
بستگی به مدل دقیق کارت داره. کدم مدل گالاکس نسبت به کدوم مدل از برندهایی که گفتید؟!
4670 که بعید میدونم پیدا بشه. اگه بشه بله کفایت میکنه و گلوگاه نیست.
مشخصات دقیق سیستم رو باید بگید تا پاور معرفی بشه.

سیستم رو فکر کنم از خودتون پرسیدم
بودجه ام برای یک کیس کامل نهایتا 4200 چند هفته قبل همینجا مطرح کردم و تحقیقات بیشتری هم کردم برای همین به اون مدلهایی که گفتم رسیدم.اون موقع بودجه ام 3200 بود که خب الان وضع بهتر شد.:d
کارت Galaxy EXoc Black edition رو منظورم بود برای 970 . برای پردازنده حق با شماست 4670 موجود نیست فکر کنم 4460 یا 4690 خوب باشن درسته؟ تفاوت قیمتشون 110 تومن اگه اشتباه نکنم میرزه 4690 رو بخرم؟
مشخصات سیستم هم همیناست 970 و 8 گیگ(2 تا 4 گیگ) رم 1600 و پردازنده 4690 یا 4460 و SSD Samsung Evo 120 و یک WD Blue 1TB و مادربرد ازراک که نوشتم براتون.به همراه کیس x3+ viper .
الان پاور 550 کفایت میکنه یا 650 ؟ چه برندی؟
نیازی به کولر و فن برای قطعات به طور جداگانه هست؟ من فقط برای گیم معمولی روی 1080 و تنظیمات High میخوام سیستم رو.
ببخشید این همه سوال پرسیدم این سیستم جا برای ارتقا در آینده مثلا سال دیگه با یه گرافیک بهتر داره؟ یا سال دیگه باید دوباره کامل عوض بشه؟
سیستم رو فکر کنم از خودتون پرسیدم
بودجه ام برای یک کیس کامل نهایتا 4200 چند هفته قبل همینجا مطرح کردم و تحقیقات بیشتری هم کردم برای همین به اون مدلهایی که گفتم رسیدم.اون موقع بودجه ام 3200 بود که خب الان وضع بهتر شد.:d
کارت Galaxy EXoc Black edition رو منظورم بود برای 970 . برای پردازنده حق با شماست 4670 موجود نیست فکر کنم 4460 یا 4690 خوب باشن درسته؟ تفاوت قیمتشون 110 تومن اگه اشتباه نکنم میرزه 4690 رو بخرم؟
مشخصات سیستم هم همیناست 970 و 8 گیگ(2 تا 4 گیگ) رم 1600 و پردازنده 4690 یا 4460 و SSD Samsung Evo 120 و یک WD Blue 1TB و مادربرد ازراک که نوشتم براتون.به همراه کیس x3+ viper .
الان پاور 550 کفایت میکنه یا 650 ؟ چه برندی؟
نیازی به کولر و فن برای قطعات به طور جداگانه هست؟ من فقط برای گیم معمولی روی 1080 و تنظیمات High میخوام سیستم رو.
ببخشید این همه سوال پرسیدم این سیستم جا برای ارتقا در آینده مثلا سال دیگه با یه گرافیک بهتر داره؟ یا سال دیگه باید دوباره کامل عوض بشه؟
پست 31935 ، که علی الظاهر شما قطعات دیگه ای برای خودتون انتخاب کردید! به هر حال بنده مجدد با بودجه 4/200 این سیستم رو پیشنهاد رو میدم:
cpu: Intel Core i7-4790K
M/B :ASRock Z97 Killer Gaming
RAM : GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 2400MHz CL11
VGA :Zotac GTX 970 OC AMP! Extreme Core Edition 4GB
H.D.D: Western Digital Caviar Blue 1TB
CPU Cooler: Thermal Right True Spirit 120M-BW Rev.A
O.D.D: LiteOn DVD-RW 24X
PSU:Green GP650A-UK *Gold*
Case: Xigmatek Mach
درایو SSD تغییری در نرخ فریم بازیها نمیده. لذا می تونید بعدا یکی تهیه و به سیستم اضافه کنید. جا برای ارتقا هم داره. برای پردازنده ، سری برادول رو ساپورت می کنه. و همین طور کارتهای 980Ti و Fury X که به بازار خواهند آمد. البته نیاز به ارتقای پاور خواهد بود. این پاور برای این سیستم مناسبه.

فرشید جان خلاصه قطعات انتخاب کردم
لطف میکنی نظر و اگه تغیری نیازه انجام بشه بگی که خیالم راحت شه

Mb: ASUS Maximus VII Ranger
Cpu : corei7 4790k
Ram :G.SKILL 2*8 2133
VGA : ZOTAC GTX 980 4GB YA ASUS GTX 980 4GB ?!
HDD : Seagate 7200.12 1 TB
Case : X3+viper

پ.ن
ممکنه بعدا بخوام یه 980 دیگه اضافه کنم
فقط نمیدونم چه پاوری باید بگیرم?

سلام
می خواستم کارت گرافیک رو یک ارتقا بدم ولی صبر کردم تا سری 900 بیاد.
حالا بین سری 7 تا 9 با بودجه ی حدود 1500 چه کارتی رو پیشنهاد می کنید؟ خودم ترجیح می دم رمش 4GB باشه.

اینم ریگم که اگر ناسازگاره عوض بشه.

Cpu : Intel i5-2500 @ 3.30Ghz
Ram : Corsair XMS3 1600 12 GB
Power : 785W-B Green
Motherboard : Asus P8P67

ممنون.

بهتر بود در قسمت مشاوره کارت گرافیک پست میزدید.

Zotac GTX 970 OC AMP! Extreme Core Edition 4GB

بقیه قطعات رو دارید؟ مناسب هستن ؟

CPU: Intel Core i3-4170
VGA: Galax GTX 960 OC 2GB
MB: ASRock H97M Pro 4

راندمان این سیستم بالاتر از ایکس باکسه.

دوباره سلام.
دیگه مجبورم یه هارد و پاور و دی وی دی رایتر بگیرم.
پیشنهاد های دیگه داشتی بگو.

یه سوال مهم:
یه نظرت یه ایکس باکس واب بگیرم بهتر نیست تا اینکه 2 تومن هزینه کنم واسه یه سیستم متوسط؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or