من alienware 17 2014 دارم راحت میشه عوض کرد
پس دستگاه شما هم از همون انگشت شمارهاست
فقط اینکه با 3 تومن نمیشه سیستم با قدرت دستگاه شما و کارت 980 خرید، اما با 4 تومن میشه.
من alienware 17 2014 دارم راحت میشه عوض کرد
فقط اینکه با 3 تومن نمیشه سیستم با قدرت دستگاه شما و کارت 980 خرید، اما با 4 تومن میشه.
مرسی.پس به نظر شما توجیه داره این کارو بکنم؟ چون گرافیک خودمو ۷۰۰ مشتری داره. پس من ۲۴۰۰ هزینه میکنم.
Sent from my iPhone
مرسی.پس به نظر شما توجیه داره این کارو بکنم؟ چون گرافیک خودمو ۷۰۰ مشتری داره. پس من ۲۴۰۰ هزینه میکنم.
Sent from my iPhone
خب تفاوت 770 با 980 به اندازه ی 2400 نیست، با 2400 میشد یه GTX 980 خرید که 30 درصد هم سریعتر از GTX 980m هست، اما چون دستگاه شما لپ تاپ هست چاره ی دیگه ای ندارید اصلا، باید همین رو بخرید.

شما سقف بودجتون چقدره ؟ مونیتور دارید؟ اگه آره چه مدلی هست؟من میخوام سیستم زیر رو بخرم ولی چند تا سوال داشتم:
1-تو مادر برد بین اون دوتا گیر کردم لطفا راهنمایی کنین چی بخرم که هم از لحاظ کارایی و هم از لحاظ دوام بیشتر باشه.؟؟؟
2-در مورد گرافیک هم نظر خودم Inno 3D ichilli هست کدوم برند بهتر هست؟؟
3-برا این سیستم کیس و پاور چی بخرم؟؟؟
4-در کل این سیستم قیمتش چند درمیاد؟؟
ببخشید سوال زیاد شد.
CPU:INTEL Core I7 4790K
RAM:GSKILL 2*8GB DDR3 1600
M/B:ASUS Z97 RANGER ___ Gaming 5
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
POWER:----
CASE:-------
سقف بودجه فقط برای کیس 4500000 هست. مانیتور ندارم بعدا میخرم ولی به طور موقت به تلویزون 42 اینج Full HD وصل میکنم.
رم رو هم اون بالا اشتباه نوشتم :RAM:GSKILL 2*4GB DDR3 1600
خسته نباشید
ببخشید میخواستم این تابستون بعد 4 سال یه خونه تکونی حسابی ب سیستمم بدم چون دیگه واقعا بشدت ضعیف شده و نمیکشه
به راهنمایی عزیزان و بزرگان نیازمندم
فقط میخوام کیسمو کلا بفروشم و یه کیس جدید ببندم چون اسپکیر و موس و کیبورد و بقیش ردیفه مانیتورمم که سامسونگ led 19 اینچه
اول میخواستم ببنیم کیسم با مشخصات زیر چه قیمتی فروش میره نهایتا؟
cpu: pentium(R) dual-core E5700 @ 3.00GHz 3.00 GHz
Ram: 4(geil) + 2 (fek konam Adata) har dosham DDR3
gpu: geforce GT 430 DDR3
hard: 500Gig
power: Green
بقیشم زیاد سر در نمیارم
این از کیس خودم
بعد میخواستم ببینم با بودجه ای حدود 2.5 فقط و فقط برای یه کیس میشه یه سیستم خوب برای اجرای بازیهای نسل هشت بست؟؟؟
کیس پیشنهادیتون لطفا؟؟ دیگه بازیهای سنگینی مثه witcher 3 رو هم درنظر بگیرین و اساسینز کرید یونیتی به بعد
مرسی
ممنون میشم اگه زود جواب بدید![]()
سلام
پسر عموی من یه کیسی داره موقع کار سنگین خاموش میکنه، بردش بازار بهش گفتن CPU اش نیمسوز شده و باید یه CPU نو مثل مدلی که روش هست گذاشته بشه، حالا سوال اینه که حرفشون درسته؟ و اگه درسته فقط میشه از همون مدل CPU رو کیس گذاشت یا مدل های بهتر هم میشه؟ حالا میخوام کانفیگش رو بزارم دوستان نظر بدن ولی کانفیگش نمیدونم چیه برنامه ای نیست بزارم روش اطلاعات قطعات کیس رو نشون بده ؟
===
یه کیس دیگه هم هست واسه دوستمه که کانفیگ خیلی خوبی داره ولی ویندوزش خیلی کنده، چند روز پیش هم ویندوزش رو عوض کردم بعد چند روز کند شده، مشکل از کجا میتونه باشه ؟ تا حالا ویندوز 8.1 نصب نکردم روش نصب کنم درست میشه ؟
سلام من یه دونه r9 290 دارم میخوام یکی دیگه بگیرم کراس کنم پردازنده هم fx-9590 پاور هم 1050oc+ میخوام بگیرم نظر شما چیه گلوگاه که نیست کیس هم کولرمستر cm690 از نظر قدرت در اندازه چه کارتایی قدرت میده بهم تشکر
کیس خودتون رو نمیشه بیش از 400 یا 500 قیمت گذاشت
با 2.5 نمیشه کیس خیلی خوب برای بازی بست، یه پردازنده ی متوسط با یه گرافیک قوی رو میشه توصیه کرد:
CPU:Core i3 4160
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 960 OC 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
شما چه بودجه ای در نظر دارین واسه کیس خوب؟