مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

کلا چیزی که مشخصه استفاده از لب تاپ برای بازی نه منطقی هست نه عاقلانه و خریدنش برای بازی وقتی با همون هزینه میشه یک سیستم خوب و قوی بست

ببخشید جای اشتباه دارم میگم اگه پاک کردین، بگین کجا بگم.

من یه کامپیوتر بنجل دارم واقعا بنجل هست اینم مشخصاتش

ram 4g ddr3
Vga 1g nvidia 9500 gt
Hdd فکر کنم کمتر از 100 gig باشه:d
Cpu 3.2 hz Dual core

حالا خیلی جزیی وارد نمیشم. میخوام ببینم اصلا میشه فروختش؟ اگه اره قیمتش حدودا چقدر میشه.

کلا چیزی که مشخصه استفاده از لب تاپ برای بازی نه منطقی هست نه عاقلانه و خریدنش برای بازی وقتی با همون هزینه میشه یک سیستم خوب و قوی بست
نه همیشه :) برای کسایی که جابجایی زیاد دارن خب میتونه مناسب باشه مثلا اگه کسی بخواد بازی کنه ولی یه دانشگاه بیرون شهر خودش قبول بشه نمیتونه یه کیس رو حمل کنه xD
اونم الان که به نظر من لپ تاپ های گیم خیلی بهتر شدن از،لحاظ قدرت نسبت به گذشته

نه همیشه :) برای کسایی که جابجایی زیاد دارن خب میتونه مناسب باشه مثلا اگه کسی بخواد بازی کنه ولی یه دانشگاه بیرون شهر خودش قبول بشه نمیتونه یه کیس رو حمل کنه xD
اونم الان که به نظر من لپ تاپ های گیم خیلی بهتر شدن از،لحاظ قدرت نسبت به گذشته
شما یک لب تاپ سطح بالا بخوای برای گیم بخری چیزی حدود 8تومن اونورا باید هزینه کنید همین چندوقت پیش همین Farshidstar هم اشاره کرده بود

شما یک لب تاپ سطح بالا بخوای برای گیم بخری چیزی حدود 8تومن اونورا باید هزینه کنید همین چندوقت پیش همین Farshidstar هم اشاره کرده بود
اره خوب منم نگفتم هزینه بر نیست ولی این لپ تاپ ها هم برای یه قشر خواصی ساخته شده دیگه امکان خریدش برای همه وجود نداره ولی خیلی ها هم میخرن با این تفاسیر

ببخشید جای اشتباه دارم میگم اگه پاک کردین، بگین کجا بگم.

من یه کامپیوتر بنجل دارم واقعا بنجل هست اینم مشخصاتش

ram 4g ddr3
Vga 1g nvidia 9500 gt
Hdd فکر کنم کمتر از 100 gig باشه:d
Cpu 3.2 hz Dual core

حالا خیلی جزیی وارد نمیشم. میخوام ببینم اصلا میشه فروختش؟ اگه اره قیمتش حدودا چقدر میشه.

بله، میشه فروخت
حدود 200 تا 300 تومن میشه قیمت گذاشت.

دورد

دوستان یه pc دارم که با مشاوره های شما تو همین تاپیک گرفتم به شرح زیر :

CPu : core i3 3220
MB : asuse B75 Lga 1155
VGA : asus7770
RAM : 4g DDR3 1600
power : 530 green

حالا مشکل من اینه که برای اپدیت سیستم سوکت مادر بوردم یکم قدیمه(lga 1155) به نظر شما مادر بورد و CPU رو با هم عوض کنم یا بگردم یه core i5 که به مادر بوردم میخوره بگیرم

در کل سیستم متوسط برا بازی میخوام (world of tanks - war thunder - dota2 - armored warfare)

دورد

دوستان یه pc دارم که با مشاوره های شما تو همین تاپیک گرفتم به شرح زیر :

CPu : core i3 3220
MB : asuse B75 Lga 1155
VGA : asus7770
RAM : 4g DDR3 1600
power : 530 green

حالا مشکل من اینه که برای اپدیت سیستم سوکت مادر بوردم یکم قدیمه(lga 1155) به نظر شما مادر بورد و CPU رو با هم عوض کنم یا بگردم یه core i5 که به مادر بوردم میخوره بگیرم

در کل سیستم متوسط برا بازی میخوام (world of tanks - war thunder - dota2 - armored warfare)

درود
اولا که پردازنده core i5 برای این سوکت دیگه ارزش خرید نداره. در ثانی می خواید بقیه قطعات رو هم آپدیت کنید؟ چون برای گیم اول باید سراغ کارت گرافیک رفت و اگه پردازنده هم گلوگاه بود، اونموقع اقدام به تعویض اون کرد. چقدر می خواید هزینه کنید؟

درود
اولا که پردازنده core i5 برای این سوکت دیگه ارزش خرید نداره. در ثانی می خواید بقیه قطعات رو هم آپدیت کنید؟ چون برای گیم اول باید سراغ کارت گرافیک رفت و اگه پردازنده هم گلوگاه بود، اونموقع اقدام به تعویض اون کرد. چقدر می خواید هزینه کنید؟

درود

خب کارت گرافیکی که باید عوض بشه برا cpu بیشتر سوال داشتم اگه یه core i5 بشه بست روهمین مادر برد از نظر اقتصادی به صرفه تره

تا 2 تومن می خوام هزینه کنم

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or