amir322
کاربر سایت
دستت درد نکنه فقط نگفتی این سیستم چند سال جواب میده؟؟؟نه دیگه. حداکثر رزولوشن پشتیبانی شده توسط اون دو مونیتور، 1080Pهست. قیمت مونیتورتون رو هم از آقا فرشید بپرسید.
دستت درد نکنه فقط نگفتی این سیستم چند سال جواب میده؟؟؟نه دیگه. حداکثر رزولوشن پشتیبانی شده توسط اون دو مونیتور، 1080Pهست. قیمت مونیتورتون رو هم از آقا فرشید بپرسید.
تا 2-3 سال خیالتون راحت.دستت درد نکنه فقط نگفتی این سیستم چند سال جواب میده؟؟؟
نه همیشهکلا چیزی که مشخصه استفاده از لب تاپ برای بازی نه منطقی هست نه عاقلانه و خریدنش برای بازی وقتی با همون هزینه میشه یک سیستم خوب و قوی بست
شما یک لب تاپ سطح بالا بخوای برای گیم بخری چیزی حدود 8تومن اونورا باید هزینه کنید همین چندوقت پیش همین Farshidstar هم اشاره کرده بودنه همیشهبرای کسایی که جابجایی زیاد دارن خب میتونه مناسب باشه مثلا اگه کسی بخواد بازی کنه ولی یه دانشگاه بیرون شهر خودش قبول بشه نمیتونه یه کیس رو حمل کنه xD
اونم الان که به نظر من لپ تاپ های گیم خیلی بهتر شدن از،لحاظ قدرت نسبت به گذشته
اره خوب منم نگفتم هزینه بر نیست ولی این لپ تاپ ها هم برای یه قشر خواصی ساخته شده دیگه امکان خریدش برای همه وجود نداره ولی خیلی ها هم میخرن با این تفاسیرشما یک لب تاپ سطح بالا بخوای برای گیم بخری چیزی حدود 8تومن اونورا باید هزینه کنید همین چندوقت پیش همین Farshidstar هم اشاره کرده بود
ببخشید جای اشتباه دارم میگم اگه پاک کردین، بگین کجا بگم.
من یه کامپیوتر بنجل دارم واقعا بنجل هست اینم مشخصاتش
ram 4g ddr3
Vga 1g nvidia 9500 gt
Hdd فکر کنم کمتر از 100 gig باشه:d
Cpu 3.2 hz Dual core
حالا خیلی جزیی وارد نمیشم. میخوام ببینم اصلا میشه فروختش؟ اگه اره قیمتش حدودا چقدر میشه.
واسه بازی فکر کنم همین لنوو که 960m داشت به نظرم خوب بودشما یک لب تاپ سطح بالا بخوای برای گیم بخری چیزی حدود 8تومن اونورا باید هزینه کنید همین چندوقت پیش همین Farshidstar هم اشاره کرده بود
سلام فرشید جان
لطفا یه کیس با بودجه نهایت 2.8 برای گیم بهم پیشنهاد میکنی.ممنون
دورد
دوستان یه pc دارم که با مشاوره های شما تو همین تاپیک گرفتم به شرح زیر :
CPu : core i3 3220
MB : asuse B75 Lga 1155
VGA : asus7770
RAM : 4g DDR3 1600
power : 530 green
حالا مشکل من اینه که برای اپدیت سیستم سوکت مادر بوردم یکم قدیمه(lga 1155) به نظر شما مادر بورد و CPU رو با هم عوض کنم یا بگردم یه core i5 که به مادر بوردم میخوره بگیرم
در کل سیستم متوسط برا بازی میخوام (world of tanks - war thunder - dota2 - armored warfare)
درود
اولا که پردازنده core i5 برای این سوکت دیگه ارزش خرید نداره. در ثانی می خواید بقیه قطعات رو هم آپدیت کنید؟ چون برای گیم اول باید سراغ کارت گرافیک رفت و اگه پردازنده هم گلوگاه بود، اونموقع اقدام به تعویض اون کرد. چقدر می خواید هزینه کنید؟