درود فرشید جان.
چند هفته پیش ازت راهنمایی خواسته بودم با بودجه سه تومن برای ارتقای سیستم.از اونجایی هم که گفته بودم کار تدوین و .. انجام میدم شما سیستم زیر رو پیشنهاد دادی.
(گفتی گرافیک و کیس و پاور احتیاج به ارتقا نداره)
CPU:INTEL CORE i7 5820 (12 Thread)
FAN:Thermalright 140
RAM:4*4GB 2400 DDR4
M/B:ASUS X99-A
حالا من چند تا سوال دارم. ممنون میشم راهنماییم کنی!
1.این درسته پردازنده پیشنهادی فقط رمهای DDR4 رو ساپورت میکنه؟
2.اینجور که من متوجه شدم تو بازار رَم های DDR4 به سختی پیدا میشه! (شهرستان البته)
3.پردازنده پیشنهادی جدا از اینکه پردازنده قدرتمندی تو work station هست. تو بازی ها چجوری عمل میکنه؟مخصوصا بازی های جدید مثل ویچر، بتمن و ...!
و نکته آخر به شدت بر سر دوراهی 5820 و 4790 موندم! شما نظرتون بیشتر روی کدوم گزینه هست!با دز نظر گرفتن اینکه پنجاه پنجاه هم کار میخوام بکنم
با سیستم و هم بازی.
بازم ممنون و متشکر.
چند هفته پیش ازت راهنمایی خواسته بودم با بودجه سه تومن برای ارتقای سیستم.از اونجایی هم که گفته بودم کار تدوین و .. انجام میدم شما سیستم زیر رو پیشنهاد دادی.
(گفتی گرافیک و کیس و پاور احتیاج به ارتقا نداره)
CPU:INTEL CORE i7 5820 (12 Thread)
FAN:Thermalright 140
RAM:4*4GB 2400 DDR4
M/B:ASUS X99-A
حالا من چند تا سوال دارم. ممنون میشم راهنماییم کنی!
1.این درسته پردازنده پیشنهادی فقط رمهای DDR4 رو ساپورت میکنه؟
2.اینجور که من متوجه شدم تو بازار رَم های DDR4 به سختی پیدا میشه! (شهرستان البته)
3.پردازنده پیشنهادی جدا از اینکه پردازنده قدرتمندی تو work station هست. تو بازی ها چجوری عمل میکنه؟مخصوصا بازی های جدید مثل ویچر، بتمن و ...!
و نکته آخر به شدت بر سر دوراهی 5820 و 4790 موندم! شما نظرتون بیشتر روی کدوم گزینه هست!با دز نظر گرفتن اینکه پنجاه پنجاه هم کار میخوام بکنم
با سیستم و هم بازی.
بازم ممنون و متشکر.