مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

فرشید جان قصد خرید مادربورد Asus P8B75-V با قیمت 200 تومان (کارکرده) رو دارم
اول اینکه ارزش این قیمت رو داره؟ و دوم اینکه مادربورد خودم P8H61-mlx3 plus هست ، ارزش ارتقاء به مادربورد Asus P8B75-V رو داره؟ گزینه بهتری (کارکرده) هست؟

من با 3D max و مایا هم کار میکنم ها منتها فعلا نه بصورت حرفه ای...
اونا چی دما رو خیلی میبره بالا؟
خب الان برا کیس من چن تا فن کیس لازمه؟ یه مدل خوب هم بگید همونو بگیرم...
اگر شما میگید فن CPU لازم نی پ حتما نیست دیگه :d
دمای گرافیکم چی؟ 60 زیاد نیست؟
حالا ویچر هم بیاد دیگه سرویس میشه رو اولترا :d
آره 690 چیز خوبیه :d لامصب Corsair D900 عشقه :d البته قیمتشم عشقه :|
الان خلاصه کلوم من چه فن هایی بگیرم برا این کیسه :d
شرمنده ها زیاد سوال میپرسم :d
شما اضافه رو که می گید اضاف ، دیگه چرا تو نوشتن ه رو حذف می کنید؟
:d :d :d
شرمنده دیگه عادت شده اینجوری حرف زدن :d

کار کردن با برنامه های رندر در صورتی که برای پروژه ها باشه داستانش سواست، اگه زیاد باهاشون کار می کنید چون پردازنده مدت بیشتری در حالت لود بالا هست بهتره فن حرفه ای بخرید

فن های 12 یا 14 به تعداد 2 یا 3 تا کفایت می کنه، فن های حرفه ای Cougar قوی و کم صدا هستن، فن های کیس Noctua هم همینطور اما گرونتر هستن
دمای گرافیک هم پایین هست

فرشید جان قصد خرید مادربورد Asus P8B75-V با قیمت 200 تومان (کارکرده) رو دارم
اول اینکه ارزش این قیمت رو داره؟ و دوم اینکه مادربورد خودم P8H61-mlx3 plus هست ، ارزش ارتقاء به مادربورد Asus P8B75-V رو داره؟ گزینه بهتری (کارکرده) هست؟

خیر، یه مدل رده میانی منسوخ شده ارزش این قیمت رو نداره
برای چه کاری از H61 به B75 ارتقا می دید اصلا؟

هاااا کوگار در دسترسه میشه گرفت اما نوکتوئا فقط فن CPU شو دیدم از 260 هست به بالا :d
خب پ همون کوگار دو تا میگیرم یکی هم کیس داره برا کولر مستر بسته دیگه :d
مرسی ممنون وقت گذاشتین :d

خیر، یه مدل رده میانی منسوخ شده ارزش این قیمت رو نداره
برای چه کاری از H61 به B75 ارتقا می دید اصلا؟

مادربورد خودم pci 3 نداره و ساتا 3 هم نداره
راستی cpu ای که 1155 هست با مادربورد یا چیپ 1150 رو نمیشه رو هم سوار کرد؟!

آقا من می خوام هارد اکسترنال بگیرم و از طریق هارد اکسترنال بازی رو اجرا کنم بنظر شما کدومش خوبه؟:
[h=1]Western Digital Elements External Hard Drive - 2TB[/h][h=1]Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 2TB[/h][h=1]Western Digital My Book External Hard Drive - 2TB[/h]

سلام دوستان
مشخصات سیستمه من ایناست:
Proc:Intel Core i3 3.10Ghz
Main:
Asus P8H61 Pro USB 3.0
GC:Manli nvidia Geforce GTX 460
Mem:Corsair XMS3 4GIG
Monitor:ASUS VN247-H
این الان برای من رو بازی های نسل جدید برایه Mid یا High جواب نمیده متاسفانه(البته انتظاریم ندارم ازش
:d!!!)
میخواستم بدونم برایه ارتقا اولویت با چیه و چه تغییری توش انجام بدم تا برای بازی ها مشکلی نداشته باشم؟؟؟
:-/

آقا من می خوام هارد اکسترنال بگیرم و از طریق هارد اکسترنال بازی رو اجرا کنم بنظر شما کدومش خوبه؟:
Western Digital Elements External Hard Drive - 2TB

Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 2TB

Western Digital My Book External Hard Drive - 2TB

برای اجرای سریع برنامه ها و بازی ، باید یک هارد سریع اینترتال تهیه کنید. هاردهای اکسترنال فقط برای آرشیو کردن مطالب مناسب هستند.

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
مشخصات سیستمه من ایناست:
Main:
Asus P8H61 Pro USB 3.0
این الان برای من رو بازی های نسل جدید برایه Mid یا High جواب نمیده متاسفانه(البته انتظاریم ندارم ازش
میخواستم بدونم برایه ارتقا اولویت با چیه و چه تغییری توش انجام بدم تا برای بازی ها مشکلی نداشته باشم؟؟؟

میزان رم رو باید به 8 گیگ ارتقا بدید. کارت گرافیک رو هم باید ارتقا داد. ولی پردازنده شما هم برای بازیهای روز و آینده در روزلوشن FHD کم میاره.

Western Digital Elements External Hard Drive - 2TB

Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 2TB

Western Digital My Book External Hard Drive - 2TB

اگه به خاطر GTA V این کار رو می خوای بکنی که اون یه استثنا هست، هارد اکسترنال اصولا برای اجرای بازیها مناسب نیست
مدلهایی که نوشتی همگی خوبن، فرق اونچنانی با هم ندارن

فقط Mybookمدل رومیزی هست که 3.5 اینچه و سرعتش بیشترهف اما در عوض آداپتور برق جدا میخواد و ابعادش بزرگه.

سلام دوستان
مشخصات سیستمه من ایناست:
Main:
Asus P8H61 Pro USB 3.0

توقع داشتی جواب بده؟!
اولویت با کارت گرافیکی هست که باید یه GTX 960 بخری جایگزین اون 460 بشه
اولویت پایینتر رو هم ارتقای پردازنده داره ولی با همون گرافیک کلی اوضاعت بهتر میشه.

سلام.
من میخوام یه 970 بخرم اما بین مدل هاش تفاوت قیمت خیلی زیادی هست. کاراییشون خیلی تفاوت داره یا به خاطر برند و نوع طراحی بردشون هست؟
پاور 535 گرین برای این کارت جوابگو هست؟
بعد من 2 تا رم 2 گیگ xms3 CORSAIR دارم میخواستم 2 تا 2 گیگ دیگه هم بگیرم توی بازار این مدل موجود هست هنوز؟
مرسی

سلام.
من میخوام یه 970 بخرم اما بین مدل هاش تفاوت قیمت خیلی زیادی هست. کاراییشون خیلی تفاوت داره یا به خاطر برند و نوع طراحی بردشون هست؟
پاور 535 گرین برای این کارت جوابگو هست؟
بعد من 2 تا رم 2 گیگ xms3 CORSAIR دارم میخواستم 2 تا 2 گیگ دیگه هم بگیرم توی بازار این مدل موجود هست هنوز؟
مرسی

تفاوت ها بخاطر طراحی و قطعات برد اصلی، کیفیت و صدای خنک کننده هست بیشتر
پاور شما هم جوابگو هست

در مورد رم هم با اینکه هنوز 2 گیگی این مدل پیدا میشه اما بهتره دوتا 4 گیگی از همین مدل بخرید و بجاشون نصب کنید، ماجولهای فعلی رو بفروشید.

سلام
این سیستمه به نظرتون چند می ارزه؟؟؟
قیمت نو و قیمت کارکردشو بگین

asus rampage gaming 3
core i7 3900
ram 12
hard:1 tera western black
video card:1 gig zotac 560

پردازنده رو اشتباه نوشتید ، فکر کنم منظورتون 930 بوده
این قطعات که سالهاست تولید نمیشن و نو ندارن، دست دومشون شاید نزدیک 1 تومن ارزش داشته باشه با هم

سلام فرشید جان.از مادربورد z97x game plus خبری دارید؟

خیر، اینجا ندیدم هنوز
مدلهای گیمینگ دیگه زیاد هستند توی بازار، شاید برای قیمت این مدل رو انتخاب کردید.

سلام خسته نباشید
ببخشید یه سوال داشتم میخواستم ببینم بین این 2 تا سیستم کدوم قویتره ؟

سیستم 1
رم 8 گیگ
گرافیک 7790 ddr5
پردازنده 6300 شش هسته ای 3.5 گیگاهرتز 14مگ کش

سیستم 2
رم 12 گیگ
گرافیک 5870 ddr5
پردازنده 555 phenom black editio هفت مگ کش
ممنون

یه سوال هم راجع به دمای سیستم داشتم ، دمای پردازنده توی حالت عادی حدود 40 درجه و هنگام بازی کردن حدود 70 تا 75 درجه میشه و دور فن هم میره روی 4500 دور بر دقیقه و کارت گرافیک هم توی حالت عادی حدود 39 تا 45 درجه و هنگام بازی دما تا 75 تا 80 میره میخواستم ببینم این دما معمولیه یا نه خطر ایجاد میکنه برا سخت افزار
دما رو هم با برنامه CPUID HardWare Monitor اندازه گرفتم

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or