مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

واقعا 550 کمه؟ از سری گلد هستش 546 وات رو 12 ولت. توروخدا بگین کم نیست و مناسبه :d من قطعاتم رو خریدم الان فقط کارتم رو دارم ارتقاع میدم به 280X اونم نوع TOXIC که فک کنم دو تا 8 پین بخواد!

راستی یه سوال دیگه یادم اومد الان این کارت اصلا داخل کیس من جا میشه؟ 308 میلی متر زده طول کارت هست ولی فک کنم ایکس 2 نهایت 305 بخوره! اون 3 میل رو نمیشه کاریش کرد؟

دوست عزیز قبل از خرید باید مشاوره میگرفتید تا مشکلی پیش نیاد. کارتتون که به طور معمول تو کیس جا نمیشه !!
در مورد پاور هم باید عرض کنم که پاور یکی از مهمترین قطعات کامپیوتره که اگه در انتخابش دقت نشه، میتونه سلامت مابقی قطعات رو در طولانی مدت با مشکل مواجه کنه. شما حتما باید فراتر از نیازه سیستم پاور تهیه کنید . چون بعد از یک مدت راندمان پاور کاهش پیدا میکنه و ممکنه به قطعات دیگه آسیب بزنه.
کارت Toxic کارت قوییه و به منبع حداقل 650 وات نیاز داره. پس توصیه می کنم ریسک نکنید و پاور رو عوض کنید.

دوستان دو تا رم 2 گیگ با باس 1333 ترجیحا corsair میخوام بخرم بودجمم 150 تومن اگه کسی لینکی برا خرید سراغ داره بده

Tunngle ID : masood0899

حالا چرا باس 1333؟! مدل مادربردتون چیه ؟

Last edited by a moderator:
سلام

دوستان داک بندی توی کامپیوتر یعنی چی ؟

داک بندی؟! یا داکت کشی؟!
داکت محفظه های عبور کابل روی دیوار هست، جای دیگه خاطرم نیست استفاده بشه

واقعا 550 کمه؟ از سری گلد هستش 546 وات رو 12 ولت. توروخدا بگین کم نیست و مناسبه :d من قطعاتم رو خریدم الان فقط کارتم رو دارم ارتقاع میدم به 280X اونم نوع TOXIC که فک کنم دو تا 8 پین بخواد!

راستی یه سوال دیگه یادم اومد الان این کارت اصلا داخل کیس من جا میشه؟ 308 میلی متر زده طول کارت هست ولی فک کنم ایکس 2 نهایت 305 بخوره! اون 3 میل رو نمیشه کاریش کرد؟

دوست عزیز، برای 280X پاور 550 به نظر مناسب نیست و بهتره یه 600 وات تهیه کنید، هر چند که به پاور فعلی هم وصل کنید کار خواهد کرد اما باعث میشه که با آخر توانش کار کنه.
کارت رو هم به سختی بتونید داخل کیس جا کنید، به نظر من که طبیعی جا نخواهد رفت.

داک بندی؟! یا داکت کشی؟!
داکت محفظه های عبور کابل روی دیوار هست، جای دیگه خاطرم نیست استفاده بشه

دوست عزیز، برای 280X پاور 550 به نظر مناسب نیست و بهتره یه 600 وات تهیه کنید، هر چند که به پاور فعلی هم وصل کنید کار خواهد کرد اما باعث میشه که با آخر توانش کار کنه.

ممنون فرشید جان
این سوال رو برای کس دیگه پرسیدم ، فکر کنم اون طرف اشتباه شنیده و منظور همین بوده ، ممنون بابت پاسخ

سلام فرشید جان.از گرافیکهای جدید 960 گیگابایت با 4گیگ حافظه خبر داری که قدرتشون در چه حدیه؟میشه بجای 970 خریدشون؟

هیچ تفاوتی در قدرت و راندمان با مدل 2 گیگی نیست!
تنها تفاوت اینه که در رزولوشن های بالا و یا تنظیمات گرافیکی خیلی بالا کمبود حافظه ی گرافیکی باعث افت فریم و لگ نشه.

هر گز به کارت GTX 970 هم نخواهد رسید، خیلی ضعیفتر هست.

ممنون فرشید جان
این سوال رو برای کس دیگه پرسیدم ، فکر کنم اون طرف اشتباه شنیده و منظور همین بوده ، ممنون بابت پاسخ

خواهش.

سلام
آقا مشخصات سیستم من اینه:
cpu: phenom II x4 810
main: asus m4a79t delux
graphic: msi gtx 760 oc
ram: 8 gig
hard: (2*1 tb) 2tb
power: green 580 watt
تصمیم دارم یه ارتقاء کوچیک بدم و تا جایی که پاور اجازه بده سی پی یو و مادربوردو عوض کنم. سیستمو واسه گیم میخوام، سوال اولم اینه که سی پی یو و مادربوردم رو چند بفروشم خوبه؟ دوم اینکه چند ماه قبل آقا فرشید زحمت کشیدن و این دو تا پیشنهادو به من دادن: cpu: core i5 4460 و main:asus b85 pro gamer، میخواستم ببینم تو این چند ماه که گذشته پیشنهاد بهتری میشه داد یا همینا خوبه؟ قیمتشونم اگه بزارید ممنون میشم

سلام
سیستمی که میخواهم بخرم این شد
Core i5_4690
B85_pro gamer
Corsair 2*4 1600
G1_geforce GTX 970گیگا بایت
ولی کل بوجه ام 3 تومان بیشتر نیست بنظر شما کدوم قطع را عوض کنم که به این مبلغ برسم

برای 280X معمولی چطور؟ بدون اور. آخه الان من بخوام پاور بگیرم مثلا باید برم سمت 600HP گرین. که این 600 تو شاخه 12 ولت و 45 آمپر 540 وات هست. ولی ماله من 546 هست.

من هر طور حساب می کنم فک میکنم کافی باشه، حالا اگه مدل معمولی رو بگیرم در حالت بدون اورکلاک نهایت 260 وات مصرف کنه و با اورکلاک نهایت 360 وات. 84 وات هم سی پی یو میخواد 40 وات هم برای بقیه لوازم که فقط سه تا فن روی کیس هست دیگه هیچی بهش وصل نیست نه دیویدی رام نه کولر.

اگه اینطوری حساب کنیم: 360+84+40 = 484 وات برای مدل OC. پاور من 546 وات تو شاخه 12 ولت و 45.5 آمپر داره.

حقیقت قطعاتم رو بستم و با مشقت بسیار داخل کیس ایکس 2 اسمبل و کابل کشی کردم. ولی اگر نظرتون اینه که عوض کنم دیگه چاره ای نیست.

سلام
سیستمی که میخواهم بخرم این شد
Core i5_4690
B85_pro gamer
Corsair 2*4 1600
G1_geforce GTX 970گیگا بایت
ولی کل بوجه ام 3 تومان بیشتر نیست بنظر شما کدوم قطع را عوض کنم که به این مبلغ برسم

خوب کارت گرافیک رو به مدل Zotac GTX 970 OC AMP! Omega Core Edition 4GB تغییر بده...190 تومن ارزون تره...1,440,000
پردازده رو هم می تونه به Intel Core i5-4460 تغییر بدی ... 150 تومن ارزون تره....590,000
مادربرد رو هم می تونی به ASRock B85 Killer Gaming تغییر بدی یه 110 تون ارزون تره .. 340,000
رم هم همون مدل خوبه حدود 300 میشه... این الان زیر سه تومنه

سلام
دو تا سوال داشتم
یکی اینکه شما بین ps4 و ی لپ تاپ معمولی یا یpc کدوم پیشنهاد میدید( لپ تاپ و پی اس باهم:-))
2- تا 4.5 چه سیستمی رو برای گیم پیشنهاد میدید (با مانیتور 4.5 )

میخواستم یه هارد بگیرم، بیشتر هم واسه بازی میخوام ولی بودجه ی کافی ندارم که بلک وسترن بگیرم
میخواستم پیشنهاد شمارو بدونم، آبی جواب میده؟ یا چیز دیگه ای؟
بودجه نهایتا 200 تومنه

آقا اگه پاسخ بدید ممنون میشم

دیگه فرشید عزیر استاد هستند در این زمینه... اینی که به شما گفتند بهترین پیشنهاد هست .... مطمعن هم باشید سیستم خوبی میشه... تنها من یک پیشنهاد در مورد کارت گرافیک دارم و اون این هست که می تونید به مدل AMD R9 280 هم فکر کنید...

سلام
دو تا سوال داشتم
یکی اینکه شما بین ps4 و ی لپ تاپ معمولی یا یpc کدوم پیشنهاد میدید( لپ تاپ و پی اس باهم:-))
2- تا 4.5 چه سیستمی رو برای گیم پیشنهاد میدید (با مانیتور 4.5 )

cpu: Intel Core i7-4690
M/B : Gigabyte GA-H97-D3H
RAM : Skill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3
VGA : Gigabyte GTX 970 OC G1 Gaming WF 3X 4GB
H.D.D: Western Digital Caviar Blue 1TB
O.D.D: Asus 24X DRW-24D3ST
PSU: Green GP650A-UK *Gold*
Case: Green X3+ Viper Gaming
Monitor: Samsung Full HD S24D395 Plus PLS
حدود 4/500 میشه. این سیستم به مراتب قویتر از PS4 هست . لپ تاپ معمولی هم برای بازی اصلا مناسب نیست و لپ تاپ های گیمینگ هم قیمت های نجومی داره که در مقابل PC اصلا پیشنهاد نمیشه. مگر برای افرادی که مدام در مسافرت هستن و مدام در حال گیم زدن ! ;)

- - -ویرایش - - -

میخواستم یه هارد بگیرم، بیشتر هم واسه بازی میخوام ولی بودجه ی کافی ندارم که بلک وسترن بگیرم
میخواستم پیشنهاد شمارو بدونم، آبی جواب میده؟ یا چیز دیگه ای؟
بودجه نهایتا 200 تومنه

بله دوست عزیز. مناسب هست.

سلام دوستان.
ی سیستم میخوایم برای رندر گیری.
بودجه هم تا 5تومن.
فقط هم کیس میخوایم.
بهترین چیزی ک میشه گرفت چیه؟
تو رندر فک نکنم کارت گرافیک مهم باشه درسته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or