سلام دوستان
لطفا با بوجه 2 تومان. 4 قطعه سی پی یو.مادربرد.گرافیک.رم واسه سیستم گیم پیشنهاد بدین... گرافیک خودم gtx560 هستس به نظر شما بهتر نیست عوضش نکنم و بوجه را رو سه قطعه دیگه خرج کنم. البته اینم بگم بیشتر بخاطر مهاجرت از.32 به 64 دست به ارتقا زدم
درود بهترین مدل های رم 16گیگ موجود در بازار که مناسب برای گیمینگ از لحاظ فرکانس و تایمینگ باشه بهم معرفی کنید ممنون.
دوستان نظرتون راجع به D link 2730U چی هست ؟
این مودم رو تو شرکت اضافه بود استفاده نمیکردن من اوردم خونه امروز تست کنم اما یکی از دوستام که قبلا یک جایی کار میکرد میگفت از همین مدل داشتن انقدر مشکل قطعی و وصلی داشت که حتی با اپدیت فرمور هم حل نشد و با این که چراغ ها روشن بوده مرتب اینترنت قطع میشده مجبور شدن تعویض کنن
همچنین وایرلسش بعد از یک مدت هی قطع و وصل میشده
الان 2 3 ساعتی هست دارم همه جوره تستش میکنم خیلی خوبه هم تو تست Speedtets از نظر دانلود و ping یکم بهتر از asus am602 که دارم بوده همزمان با wifi هم با گوشی هم وصلم و دو سمته داره کار میکنه
من میخوام تا 70 مودم بخرم اینو اوردم فعلا استفاده کنم خوب بود 40 بردارم
به نظرتون مودم خوبیه یا انتخاب بهتری هم هست ؟
فرشید جان دقیقا مشکل این مدل چی هست ؟این دقیقا همون مدلیه که نباید بخرید و همون مواردی رو که در نظر دارید نداشته باشه داره!
باید بالای 100 تومن هزینه کنید.
فرشید جان دقیقا مشکل این مدل چی هست ؟
الان فریم ور 1.7 روش نصبه و تو این چند ساعت مشکلی نداشته یعنی مشکل دار میشه ؟
مدل های بالای 100 تومان اکثرا حرفه ای و 2 انتنه هستن من برای یک خونه خیلی کوچیک و حداکثر 2 تا موبایل و یک سیستم میخوام استفاده کنم یعنی مدل های 70 تومانی بدرد نمیخورن برای این استفاده های معمولی ؟
من از 88 تا الان Asus Am 602 داشتم
دوستان سلام!
چه کارت گرافیکی رو برای این سیستم پیشنهاد میکنید؟ (یه چیزی که بازیها رو با تنظیمات متوسط راحت اجرا کنه.)
CPU: INTEL Core i3 2100
M.B: ASUS P8H67
خب از کارت GTX 750Ti می شه برای این سیستم برداشت تا GTX 960 مثلا، محدودیتی برای کارت نداره اصلا
مرسی آقا فرشید عزیز.
شما تا سقف 400هزار تومن چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟ (که بازیها رو با تنظیمات متوسط به راحتی اجرا کنه.)
مادربورد=asus h61m-c
رم=8g d3
گرافیک=gtx750ti 2g
cpu=i5 4440
دوستان این میتونه بازی ها رو متوسط اجرا کنه
مادربورد و پردازنده که بهم نمیخورن. مادربرد سوکت 1155 هست. این پردازنده قابل نصب رو بردهای با سکوت 1150 هست.
کارت گرافیک هم برای بازیهای روز ، حداقل انتخاب هست.
ببخشید اشتباه نوشتن اون 81 نه 61 الان بهش میخوره
بعد به نظر شما کنسول بگیرم بهتر نیست
پاسخ به این سوال چندان ساده نیست. کلا یک مقدار هم میشه گفت سلیقه ای هست.
ولی بنده خودم همیشه PC رو انتخاب می کنم. چون به غیر از گیم کاربردهای بسیار دیگه ای هم داره. از لحاظ سخت افزار هم قابل ارتقا هستش و مطمئنا از لحاظ گرافیکی در بازیها نسبت به کنسول سرتره. ّ
البته بازی با PC دردسرهای خودش رو داره. بخصوص برای اجرای بازیهای غیر اوریجینال ویا آپدیت نبودن درایورها و .... که جای بحثش اینجا نیست.