مرسی از راهنمایتون خب رم که دادن همون رم سیستم منه هارد 500 گیگ دارم که کافیه کیس و دی وی دی رایتر هم دارم فکر کنم بدون اینا همون یک و500 بفته
بله، در اینصورت بودجتون به قطعات گفته شده می رسه.
ممنون فرشید جان.
فقط بی زحمت اگر میشه در مورد CPUــهای پیشنهادی یک توضیح کوچیک بدین! من کمی بی اطلاعم!
یعنی کلاً 5820 عملکرد بهتری نسبت به 4790K داره؟! با توجه به فرکانس کمتر (البته من کلا نمیدونم این فرکانس چقدر تاثیر داره)
و مورد بعدی اینکه CPU های پیشنهادی در حدی هستند که در آینده کارتهای قدرتمند مثل 980 یا حتی Titan Black رو ساپورت کنن یا نه!؟
ممنون.
پردازنده ی 5820 به خاطر 6 هسته ای بودن و رم 4 کاناله در پردازشهای تولید محتوا ريال گرافیک، تدوین فیلم و مثل اون سریعتر عمل می کنه و فرکانس بالا خیلی تاثیر نداره
اما برعکسش برای بازیها هست یعنی فرکانس بالای 4790K تاثیر بیشتری توی راندمان داره تا تعداد هسته های بالا
پردازنده ی پیشنهادی تا چند نسل بعدی رو هم به خوبی جوابگو هست.
ی سیستم با بودجه ۳تومن و یکیبا ۴تومن میخوام.هارد و درایور دیویدی دارم.
مانیتورم میخوام ولی اولویت نداره.مانیتورم مال ۱۵ سال پیشه
میخوام بازیای این نسل و چند نسل بعد رو بکشه. خیالم برای ی ۴-۵ سالی راحت باشه. ممنون
سیستم 3 تومنی:
CPU:Core i5 4460
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:ASUS R9 280X 3GB GDDR5/GTX 960 2GB
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
سیستم 4 تومنی:
CPU:INTEL Core I5 4690
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS H97-PRO GAMER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
کارت گرافیک 780ti چنده الان ؟
موجود نیست و دیگه تولید نمیشه، GTX 980 جایگزینش شده
نمیدونستم اینو، ممنون
خب بازم سوالم مشابه قبلی هست تقریبا
واسه مثال این دوتا از نظر عملکردی تفاوت قابل حسی دارن یا نه..
Gskill Ripjaws X 8GB 4GBx2 1600Mhz
Silicon Power 2*4GB 1600Mhz
یه سوال دیگه
مانیتوری که دارم اینه
Samsung LED S20G310B Plus
با رزولوشن 1600x900
تعویض مانیتور تا چه حدی توصیه میشه؟
(سیستم رو واسه گیم بستم، گرافیک 970 و باقیه قطعات هم بالاست)
خیر، تفاوت محسوسی ندارن اما در بنچمارکها حتما راندمانشون متفاوت هست.
با گرافیکی که دارید توصیه میشه مانیتور 22 اینچ یا بالاتر با رزولوشن 1920*1080 بخرید تا تجربه ی بهتری در بازیها داشته باشید
درود
این قطعات رو مناسب میدونین ؟ تا چند سال high رو ساپورت میکنن؟
Geil EVO POTENZA 2X4GB DDR3 1600
Intel 4th Gen Core i5-4460
Western Digital Green 1TB
Inno3D iChill GTX 970 HerculeZ X4 Air Boss Ultra C97U-1SDN-M5DNX 4GB
ASUS B85-PRO
Green Overclocking EVO (OC Plus) Series GP750
اگه خودتون پیشنهاد مناسبتری تا نهایت 4 میلیون دارین ممنون میشم راهنمایی کنین
مرسی
تا دو سال با آخرین تنظیمات و بعد از اون هم احتمالا تنظیمات پایینتر جوابگو هستش.
درود فرشید ! بهترین کیس گیمینگ تا بودجه 300 تومن ؟ تشکر
خب مدل CoolerMaster CM690 همیشه معروف بوده اما از مدلهای Green X6 هم که ساخت Caugar هست نباید غافل شد که کیفیت ساخت بالایی داره.
سلام.
میخوام 3 تا وبکم HD بخرم به یک سیستم وصل بشن. یا Microsoft LifeCam HD-3000 HD یا Logitech C310 HD. به نظرتون CPU i3-4130 جواب میده یا 3 تاش وصل بشن بالای 50% سی پی یو رو کار میندازه؟ کسی تجربه کار با وبکم HD داشته؟ چقدر CPU رو کار میندازه هر یدونش؟
به نظر بار سنگینی روی پردازنده نذارن، البته اگر کارت گرافیک جدید و مناسبی هم داشته باشید. یه کارت 300 تومنی یا بالاتر
فرشید جان SSD های NVMe کی وارد بازار میشه؟قیمت که تغییری نکرده؟فقط سرعت زیاد شده درسته؟
Inno3D IChill GTX 970 Black Accelero Hybrid S
ارزش خرید داره؟یا strix ... بهتره؟
به صورت غیر رسمی کم کم داره وارد میشه، مثلا مدلهای SAMSUNG SM951 V 2.0 که NVMe هم هستن دارن کم کم عرضه میشن اما تا انتخابا زیاد بشه یه 3 ماهی باید صبر کرد
اصل مزیت NVMe همین سرعت هست دیگه!
Inno3D IChill GTX 970 Black Accelero Hybrid S هم ارزش خرید داره اگر فضای نسب خنک کنندش رو داشته باشید وگرنه همون Strix هم مدل خیلی خوبی هست، فقط توی لود های سنگین پر صداتر از مدلی که خنک کننده ی آبی هم داره کار می کنه!