من میتونم روی سیستم زیر یه هادر اینترنال ۲ ترابایت دیگه هم اضافه کنم ؟ مشکلی از لحاظ پاور و بقیه ی چیزا ندارم ؟
power: green 650 w
motherboard: msi z87 g43
vga: r9 270x
ram: 8 gig ddr3
cpu: i3 4130 3.4 ghz
hdd: 1 t
اگه یه رم سیستم 1333 باشه و یکی دیگه 1600، مشکلی واسه سیستم پیش نمیاد؟![]()
سلام من میخوام سیستم زیر رو بگیرم
4790k
Z97 Gaming 3
4GB ram
X3 Viper
فقط پاوری که الان دارم Delta P4-500 هستش. این سیستم با این پاور ببندم به سیستم اسیب نمیرسونه احیانا که؟ (تا یک ماه دیگه که پاور رم گرافیک بگیرم)
باید؟ یا بعدا هم رم رو میشه اضافه کرد؟فقط 4 گیگ رم؟!
باید دوتا ماجول 4 گیگی مجموعا 8 گیگ نصب کنید
در مورد پاور هم خیر، توصیه نمیشه و ریسک خراب کردن قطعات گرون قیمتتون بالا میره، بهتره پاور مناسب رو از اول بخرید و نصب کنید.
دوستان لطفا یک سیستم معرفی کنید که تا 2 سال بتونه روزی 1080p فریم خوب بده. فقط کیس.
فرشید جان مودم وایرلس خوب قیمتش خیلی بالا نباشه چی هست الان ؟ ممنون
دوستان لطفا یک سیستم معرفی کنید که تا 2 سال بتونه روزی 1080p فریم خوب بده. فقط کیس.
باید؟ یا بعدا هم رم رو میشه اضافه کرد؟
سلام!
این سیستم منه:
processor: Intel Core i3 CPU 540 3.07 GHz
RAM 4GB
کارت گرافیکم ATI radeon HD 6850 هست
میخوام رم و CPU رو ارتقا بدم میتونید چیزی پیشنهاد بدید؟؟ کارت گرافیکم رو فعلا نمیتونم عوض کنم چون دیگه خیلی گرون میشه، یه چیزی میخوام که بتونم باهاش این بتمن و ویچر 3 و کل ابازی های جدید رو راحت بازی کنم
ویندوزم هم 7 64 bit هست
بعد بهترین موقع برای خرید قطعات کی هست؟؟ از لحاظ قیمت :d
سلام
این قطعات به دستم رسیده
VGA: GTX 970
MB: H97 gamer
Power 650A
واسه خرید سی پی یو 4790 یکم مشکل پیش اومد باید حدود یه ماه منتظر بمونم که بتونم بخرمش
میخواستم ببینم واسه این مدت موقت میشه از سی پی یو E6500 سیستم قبلیم استفاده کنم واسه سیستم جدید؟
سلام دوستان میخواستم یک سیستم4k ببندم با بودجه ۱۰-۱۱ تومن یهمقدار بیشتر هم شد شد :d(فقط کیس) میخواستم نظر شما رو هم بدونم خوشحال میشم کمکم کنید