آيا موس
Naga2014 موس خوبيه؟
بين
Abyssus
naga
deathadder
كودومو پيشنهاد ميكنيد
اگه يه توضيح كلي بديد ممنون ميشم
سلام به همه دوستان و اساتید......من ی سیستم برای طراحی صنعتی ( برنامه Solidworks , Catia , Rhino ) دارم میبندم و 100 البته بازی هم میکنم باهاش...
به نظرتون مشخصات زیر خوبه؟
asus sabertooth mark 1
i7 4790k
gskill trident x 2*4gb 2400
inno3d ichill gtx 970 herculez x4 airboss
این مدل مادربرد رو بیشتر به خاطر دوام و خنک کنندگی خوبش انتخاب کردم چون حداقل 5 سال میخام نگهش دارم و اینکه بسیار زیباست...usb 3.1 هم داره...
در مورد رم نمیدونم کدوم شرکت بهتره خودم دنبال رم های corsair بودم ولی انگار نیست اصلا تو بازار.. صرف نظر از مشخصات فرقی داره برندش چی باشه؟ adata از همه ارزونتره!!!
گرافیک هم اول 960 تو نظرم بود ولی وقتی دیدم تفاوتش با 970 خیلییی زیاده ترجیه دادم 970 بگیرم...
پاور 750 کفایت میکنه؟ چه برندی خوبه و قیمتش مناسبه؟! ( green نمیخام... )
برای این پردازنده کولر هوایی کافیه یا کولر ابی میخاد؟
کیس هم لطفا ی چیزی نهااااایتا تا 400 تومن پیشنهاد بدید که تا جای ممکن درش شیشه ای باشه و بزرگ
نهایت بودجه من 5 میلیونه... مانیتور هم دارم.. شرمنده اگه ناشی هستم![]()
سلام...
کسی هست یه کانفیگ به من بده تا بتونم بازیهای نسل جدیدم بازی کنم؟
فعلا با 1 تومن نهایت 1.5 میخوام سیستم جمع کنم( تا چند سال اینده بازی هارو بکشه) ولی سیستمی میخوام که بعدا بشه براحتی تکه تکه قطعاتو اپگرید کرد.
sghl.
لطفا اگر امکانش هست میشه بهترین برند و مدل رو با ذکر لینک معرفی کنید ممنون میشم
دوستان من یه CPU میخواستم , میخواستم ببینم کسی جایی یا کسی رو میشناسه که گیر بیارم این سی پی یو رو.قدیمیه یجورای
AMD Phenom X4 9850 Socket AM2+/AM3
کار درستی نیست که یه سیستم محدود و ضعیف بخرید به امید اینکه بزودی تمام قطعاتش رو ارتقا بدید، این سیستم توصیه میشه:
CPU:Core i3 4130
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 650Ti 1GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
این سیستم نزدیک 2 تومن میشه
.
کارت خیلی بهتر برای شما که 280X داشتی فقط میشه GTX 980 ، پایینتر برداری تفاوتی نمی کنه
بقیه ی قطعات که خوبن.
اقافرشید میخوام یه کیس 3 تا 4 تومنی بخرم...
برا خرید چجوری اقدام کنم؟
کل بودجه دور و بر ابان تامین میشه...تا اون موقع قطعات رو یکی یکی بخرم یا صبر کنم آبان یهو همشو بخرم؟
یا اینکه بازم صبر کنم تا موعد خاصی...؟
یک سوال دیگه اینکه خودم میتونم سیستم رو اسمبل کنم؟یا باید فروشنده برام اسمبل کنه؟
ممنون و پاینده باشید![]()
گرافیکم 9500 جیفورس هست.
هارد تازه خریدم.کیس نیاز ندارم. دی وی دی رایتر هم دارم.
میمونه مادربرد + رم+ سیپیو+ پاور + گرافیک.
این گرافیکی که دارم میخوره به این مادربورد؟؟؟ تا چند ماه دیگه ک دوباره پول اومد دستم ی گرافیک خوب بگیرم.
این سیستم ک گفتین از لحاظ بازی.بازی نسل جدیدو میکشه؟بازیایی که تا ۲-۳ سال دیگه میان.حتما نباید تنظیمات بازی روی very high باشه.زیاد برام مهم نیست.
درود!
کارت گرافیک بنده gigabyte 780ti wf 3x oc هستش!
۲ سوال:
خواستم بدونم کارت من در مقایسه با ۹۷۰ و ۹۸۰ در چه جایگاهیی قرار داره؟!
دوم هم اینکه تغییر کارت و خرید مثلا ۹۸۰ به صرفه هست و واقعا تفاوت محسوسی ایجاد می کنه؟!
فرشید جان zotac هم مثل سری ۹۷۰ برای سری ۹۸۰ خوب کار کرده !؟ کدوم مدل zotac سری ۹۸۰ بهتره !؟
بله، می خوره، اما فقط به درد تصویر دادن می خوره
این سیستم توی بازیهای فعلی هم ممکنه مشکل داشته باشه، چه برسه به بازیهای نسل بعد! بااین بودجه اصلا انتظار برآورده شدن این صحبتا رو نداشته باشید. بیشتر بازیها با تنظیمات متوسط و پایین
.
اقایون دوستان حرفه ای.این سیستم چطوره بگیرم؟
Intel Core i5 - 3.2GHz - 4460 NEW
ASUS - H97-PLUS NEW
Asus/evga- GeForce GTX 750 TI - 2GB - DDR5
Adata XPG V2 8GB DDR3 2400MHz CL11 Dual Channel RAM
کسی قیمت حدودی این رو داره؟
پاور چی بگیرم براش خوبه؟؟ قیمت؟
دوستان یه کیس تا 6.5 میلیون برای گیم هم با مانیتور هم بدون مانیتور میشه معرفی کنید ؟؟؟
بعد این کیس تا کی میتونه High end باشه