مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دیروز رفتم بازار و گفتن cpu شما قدیمیه و مادربوردی موجود نیست که این cpuرا ساپورت کنه.
سقف بودجم به 3تومن رسوندم.اگر میشه یک مدل خوب cpu core i5و مادربورد هم پیشنهاد بدین ممنون
الان موجودی cpu هم زیاد جالب نیست متاسفانه. اگر کمی صبر کنید بعد عید بهتر میشه وضع قطعات بازار. با این حال در صورت یافتن گزینه i5 4670 به همراه مادربورد ASUS B85-Plus خوبه که با حساب مانیتور و 970 میشه حدود 3300 تومن که ارزشه اون مقدار مقدار هزینه اضافه رو داره.

با درود
می خوام با 1 تومن سه قطعه مادربورد و سی پی یو و رم
تهیه کنم مدل سی پی یو مورد نظرم core i5 4440
رم هم 8 گیگ لطفا مدل مادربورد و همینطور رم مناسب معرفی کنید
در ضمن قیمت اگر کمی بیشتر شد مسئله ای نیست (پاوری که دارم green 585b)
با سپاس

یه نگاه به اینجا بندازید:

[Official] NVIDIA GPU Mod Club - AKA "The Mod"

خودم تا بعد از عید اینکارو میکنم

دوست عزیز، بحث Mod جداست، توی این زمینه خیلی کارا میشه کرد که از حیطه ی مباحث معمولی فراتر میره.
اگر انجام شد ما رو هم در جریان قرار بدید، از این قبیل کارها استقبال می کنیم!

قویترین CPU + قویترین کارت گرافیک داره فقط 60 فریم روی 1080 التراش میده این تعجب برانگیز بود :d
واتربلاک خوب اگر میشناسین معرفی کنین بی زحمت فامیل داره میاد بگیره:d بهترین هم برای اورکلاک MSI 4G هست؟

این مربوط به بازی Witcher 3 هست اگر اشتباه نکنم، با در نظر گرفتن هایپی که بازی ایجاد کرده و موتور گرافیکی قدرتمند این بازی اصلا هم جای تعجب نیست، من فکر می کنم 60 فریم ثابت هم نشه با 980 گرفت!
واتربلاک هم گفتم موجود نیست، اونایی هم که می گیرن سفارشی براشون وارد میشه، بگو نیاد بگیره! :)

باید واتربلاک با کارتتون هماهنگ باشه یعنی اگر کارت رفرنس هستش , باید یک واتربلاک ی بگبرید که به رفرنس بخوره یا مثلا اگر MSI TF5 میخرید باید واتربلاکی بگیرید که بهش بخوره

بهترین واتربلاک هارو هم شرکت EKWB میزنه اینم لینک شرکتش:
Home page

فقط یک مدلی تهیه کنید که VRM Cooling داشته باشه که واسه اورکلاک و اورولت کردن خیلی مهمه

EKWB بهترینه، اما از کجا؟!

با درود
می خوام با 1 تومن سه قطعه مادربورد و سی پی یو و رم
تهیه کنم مدل سی پی یو مورد نظرم core i5 4440
رم هم 8 گیگ لطفا مدل مادربورد و همینطور رم مناسب معرفی کنید
در ضمن قیمت اگر کمی بیشتر شد مسئله ای نیست (پاوری که دارم green 585b)
با سپاس

CPU:Core i3 4460
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:MSI H97M

پاورتون کفایت می کنه.

پاورتون کفایت می کنه.[/QUOTE]

4460 مگه core i3 داره!! منظور شما i5 هست؟
شرمنده لطفا قیمت قطعات بهم بدین برام مهم هست چون شهرستان هستم از همین جا می خوام تهیه کنم همچنین برند رم هم برام مشخص کنید
اگر امکانش هست مادربورد مدل های دیگر را هم معرفی کنید که اسلات رم بیشتر داره چیپست B85 با این بودجه ممکن هست؟
با سپاس

آخرین ویرایش:
دوست عزیز، بحث Mod جداست، توی این زمینه خیلی کارا میشه کرد که از حیطه ی مباحث معمولی فراتر میره.
اگر انجام شد ما رو هم در جریان قرار بدید، از این قبیل کارها استقبال می کنیم!

EKWB بهترینه، اما از کجا؟!

چشم , اتفاقا چند تا سوال هم دربارش ازتون دارم :)

درضمن ایشون گفتن میخوان بگن یکی از فامیل هاشون از اونور بیارن دیگه :)

پاورتون کفایت می کنه.

4460 مگه core i3 داره!! منظور شما i5 هست؟
شرمنده لطفا قیمت قطعات بهم بدین برام مهم هست چون شهرستان هستم از همین جا می خوام تهیه کنم همچنین برند رم هم برام مشخص کنید
اگر امکانش هست مادربورد مدل های دیگر را هم معرفی کنید که اسلات رم بیشتر داره چیپست B85 با این بودجه ممکن هست؟
با سپاس[/QUOTE]

بله، منظورم Core i5 بود

CPU:Core i3 4460 670T
RAM:2*4GB 1600 DDR3 290T
M/B:MSI H97M 320T

مادربرد رو می تونید B85 PRO GAMER انتخاب کنید که 450 تومن هست یا مدل غیر گیمر که 400 تومن هست. B85 امکاناتش از H97 کمتر هست.

چشم , اتفاقا چند تا سوال هم دربارش ازتون دارم :)

درضمن ایشون گفتن میخوان بگن یکی از فامیل هاشون از اونور بیارن دیگه :)

اگه سوال به بحث ما مربوط میشد مشکلی نیست، اگر نه خصوصی مطرح کنید.

این پاور های جدید Green چطور هستن؟ سری OC+
به نظر شما ارزش خرید داره یا یه پاوری مثل EVGA 750 G2 اگر گیر بیاد، بهتره؟ یا کلا چه پاوری پیشنهاد می کنید؟

2 تا هارد خواستم به سیستمم اضافه کنم، ولی ظاهرا پاورم نمی کشه چون توی load بالا سیستم ریستارت می شد.
این سیستمم:
Core i5 2500k OC@ 4300
Gigabyte Windforce GTX 780
Corsair 2x 4GB 1600mhz
2x 1TB WD Blue
Green 685B
3 سال میشه که این پاور رو دارم.

ممنون :)

این پاور های جدید Green چطور هستن؟ سری OC+
به نظر شما ارزش خرید داره یا یه پاوری مثل EVGA 750 G2 اگر گیر بیاد، بهتره؟ یا کلا چه پاوری پیشنهاد می کنید؟

2 تا هارد خواستم به سیستمم اضافه کنم، ولی ظاهرا پاورم نمی کشه چون توی load بالا سیستم ریستارت می شد.
این سیستمم:
Core i5 2500k OC@ 4300
Gigabyte Windforce GTX 780
Corsair 2x 4GB 1600mhz
2x 1TB WD Blue
Green 685B
3 سال میشه که این پاور رو دارم.

ممنون :)
مصرف برق هارد کمه و حدود 20 واته حداکثر. شما 10 تا هم نصب کنی باز نباید با این سیستم به مشکله بر بخورید.
هر دو پاور خوبند ( البته G1 هست سری 750 واتیه evga فک کنم ) ولی من پیشنهادم همون گرین هست. هم بازدهش کمی بهتره هم گارانتیش تو ایران.
سیستمتونم باید مشکلشو جستجو کنید. ممکنه از دمای قطعات باشه که تو لود به مشکل بر می خوره. ابتدا دما رو در هنگام لود رو چک کنید و وضعیت مصرف cpu gpu. اگر این ها نرمال بودن و ویندوزتونم سالم بود دیگه احتمال وجود مشکل تو پاور هست.

مصرف برق هارد کمه و حدود 20 واته حداکثر. شما 10 تا هم نصب کنی باز نباید با این سیستم به مشکله بر بخورید.
هر دو پاور خوبند ( البته G1 هست سری 750 واتیه evga فک کنم ) ولی من پیشنهادم همون گرین هست. هم بازدهش کمی بهتره هم گارانتیش تو ایران.
سیستمتونم باید مشکلشو جستجو کنید. ممکنه از دمای قطعات باشه که تو لود به مشکل بر می خوره. ابتدا دما رو در هنگام لود رو چک کنید و وضعیت مصرف cpu gpu. اگر این ها نرمال بودن و ویندوزتونم سالم بود دیگه احتمال وجود مشکل تو پاور هست.

آره، منم فقط G1 دیدم، نمیدونم G2 پیدا میشه توی ایران یا نه.
من در واقع 2 تا هارد که الان دارم، با 2 تا هارد جدید میشه 4 تا کلا.
دما رو چک کردم، مشکلی نبود. وقتی که دو تا هارد جدید رو برداشتم، دیگه توی لود بالا ریستارت نمیشه. گفتم شاید توان پاور بعد از 3 سال اومده پایین بالاخره به خاطر همین با اضافه کردن قطعه جدید مشکل بوجود اومده.

پ.ن. راستی، یک SSD هم قصد خرید دارم برای ویندوز بیشتر با یکی دو تا بازی. Samsung EVO 850 120gb خوبه؟

سلام
آقا یه سوال دارم برای تمامی قطعاتم.
من خیلی فیلم و بازی دانلود میکنم کامپوترم مثلا 3 4 روز مدام پشت سر هم کار میکنه! البته دمای CPU تو همین 3 4 روز بیشتر از 35 نمیشه(CPU Usage هم نهایت میشه 5%). ولی میخوام ببینم من الان پاورم ThunderBolt 650w 80Plus هست، میخوام ببینم با شرایط کاری من 4 5 روز کامپوتر روشن میمونه مشکلی برای پاورم و ما بقی قطعات پیش نمیاد؟
لازمه که پاورم رو هم عوض کنم؟

آره، منم فقط G1 دیدم، نمیدونم G2 پیدا میشه توی ایران یا نه.
من در واقع 2 تا هارد که الان دارم، با 2 تا هارد جدید میشه 4 تا کلا.
دما رو چک کردم، مشکلی نبود. وقتی که دو تا هارد جدید رو برداشتم، دیگه توی لود بالا ریستارت نمیشه. گفتم شاید توان پاور بعد از 3 سال اومده پایین بالاخره به خاطر همین با اضافه کردن قطعه جدید مشکل بوجود اومده.

پ.ن. راستی، یک SSD هم قصد خرید دارم برای ویندوز بیشتر با یکی دو تا بازی. Samsung EVO 850 120gb خوبه؟
توان پاور بعد 1 سال شروع میشه به تحلیل رفتن. ولی دیگه اینجورم نمیشه که با اضافه شدن دوتا هارد به مشکل بر بخوره چون برقی مصرف نمیکن که حساب بشه. شاید خود هاردا مشکلی دارند یا کابلشون. تک تک باید بررسی بشه.
برای ssd هم این مدل خوبه. مدله Corsair Force GS 128GB هم که هم قیمتشه مدله خوبیه. در کل سرعت انتقال داده ssd ها تو یه رنج قیمت معمولا برابرند تو عمل. میمونه کیفیت ساخت و عمرشون که این دو هر دو خوبند

سلام
آقا یه سوال دارم برای تمامی قطعاتم.
من خیلی فیلم و بازی دانلود میکنم کامپوترم مثلا 3 4 روز مدام پشت سر هم کار میکنه! البته دمای CPU تو همین 3 4 روز بیشتر از 35 نمیشه(CPU Usage هم نهایت میشه 5%). ولی میخوام ببینم من الان پاورم ThunderBolt 650w 80Plus هست، میخوام ببینم با شرایط کاری من 4 5 روز کامپوتر روشن میمونه مشکلی برای پاورم و ما بقی قطعات پیش نمیاد؟
لازمه که پاورم رو هم عوض کنم؟
پاورتون مدلش اگر Thortech هست که پاورای بدی نبودند. روشن باشه و تحت لود کامل نباشه که خیلی کم نمیشه از عمره پاور. ولی بهتره با این زمان روشن بودن طی سال برای شما بعد 2 تا 3 سال پاور رو عوض کنید.

آخرین ویرایش:
دوستان من میخوام گرافیک 260X یا 270X رو بخرم
فقط پاورم واس چند سال پیش هستش و نمیدونم که جوابگوی کارت هست یا نه
فکر کنم 400 یا 500، چهار پین هستش
تبدیل برای 6 پین نداره؟

سلام دوستان عیدتون مبارک من میخوام یه case بگیرم b-)بد روش سیستم نصب کنم با همه وسایل (موس ، کیبورد .... بدونه مونیتور ) قیمت مد نظرم 5 میل هست یه چیزی میخوام بشه باش طراحیو انیمیشن سازی کرد تو این کارا ،در حد 4K قیمتم بالا تر شد اشکالی نداره. برا گیمینگم یه چیزی باشه witcher 3 رو با ryse در حد عالی بکشه ممنون میشم کمک کنید بذ برا کارته گرافیک nvidia بهتره یا amd کدومو بگیرم؟:)

آخرین ویرایش:
سلام خسته نباشید و عیدتون مبارک
یک سیستم برای بازی میخوام با حداکثر ٢٢٠٠ تومان قیمت
بدون مانیتور،کیبورد،موس،اسپیکر،ولی کیس باشه
الان قیمت ها که بالا نرفته؟باید صبر کنم؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or