ممنون فرشید خان که پاسخ دادی
راست هم میگی ، لپتاپ رو کلا قیدش رو زدم البته هر چند سری N لنوو انصافا از لحاظ قیمت و کارایی تو بازی بسیار محبوبند ولی خب فکر نکنم بیشتر از 1 سال آینده رو ساپورت کنن
داداش در مورد سیستم هم ، پایین سیستم پیشنهادی بازی Ryse رو میزارم ( البته این کف سیستم بازی ryse نیست و همچنین سیستم پیشنهادی برای 4k هم نیست چون اون بعدها اعلام شد )
این سیستم رو با چند تومن میشه جمع کرد
- پردازنده ۴ تا ۶ هستهای: مثل Core i5 2500k با فرکانس ۳.۳ گیگاهرتز یا FX-6350 ایامدی با فرکانس ۳.۹ گیگاهرتز
- ۸ گیگابایت حافظه رم
- کارت گرافیک مجهز به DirectX 11 با ۲ گیگابایت رم: مثل GeForce GTX 660Ti انویدیا یا Radeon 260x ایامدی
با سلام.
یک SSD با ظرفیت 128GB برای اجرای ویندوز و یکی دو بازی میخواستم.
فقط من یک مشکلی که دارم برام مقدور نیست که حضوری خرید کنم و بتونم مدل های Samsung و Plextor که اصلا توی فروشگاه های آنلاین نیستن رو انتخاب کنم.
بین برندهای Adata ، Kingston ، Transcend Silicon-Power و Apacer اگه میشه با بودجه 340 تا 380 یک سالید مناسب پیشنهاد بدید.
با تشکر.
سلام فرشید جان...
میخواستم کارت گرافیک asus 270x gddr5 2gig رو بفروشم و یه مدل بالاتر بگیرم میخواستم بدونم پیشنهادت چه کارتیه که راندمانش بالاتر از این کارت باشه و عاقلانه باشه ....بعد کارت خودم رو چقدر قیمت بذارم گارانتی هم داره و 10 ماه خریدمش ...
خب برای همچین سیستمی باید حدود 3 تومن هزینه کرد، تازع رده پایین برای بازیهای روز محسوب میشه.
این برندایی که گفتی هیچکدوم شاخصترین مدلها رو برای SSD ندارن، شما اگر مشکل خرید حضوری داری پیام بده تا بگم چجوری اقدام کنی.
کمترین مدل پیشنهادی CORSAIR FORCE GS 128GB هست که حدود380 تومنه، مدلهای بهتر هم SAMSUNG 840 EVO و بهتر هم 850 EVO برای شما هستن که به ترتیب 420 و 490 تومن هستن.
کمترین کارتی که برای شما تفاوت محسوس ایجاد کنه و ارزش این ارتقا رو داشته باشه کارت R9 290 یا GTX 970 هست که دومی با قیمت 1400 تومن به بالا توصیه میشه.
کارت خودتون رو شاید بشه 550 تا 600 قیمتگذاری کرد.

ممنون از راهنماییت..فقط یه سوالی فرشید جان این داستانی که سر 4 گیگ نبودن حافظه های 970 وجود داره و خود انویدیا هم تایید کرده که 3 گیگ هستش بازم ارزش خرید داره؟...اگراره ارزش خرید داره، از کدام برند توصیه میکنی بخرم asus،Zotac،giga،msi؟
این اقا فرشید سوزنش رو مانیتور VX238H گیر کرده هر کس میشنهاد خواسته غیر ممکن بوده چیز دیگه ای بگه![]()
ممنون فرشید جان
ولی گمون نکنم دیگه بازی های امروزی نیاز به سیستم آنچنانی داشته باشند
چون بازی RYSE به گفته بسیاری از منتقدان با کیفیت ترین بازی تاریخ pc از لحاظ گرافیک هست
اون موقع اگه قرار باشه سیستم پیشنهادی این بازی رو بشه با 3 تومن بست یعنی بازی هایی که امسال در راه هستند از ryse کیفیت بیشتری دارند که با همین سیستم 3 تومنی نشه جلوشون واستاد ؟!
البته خبر از قیمتها و سیستم های پیشنهادی دارن و میدونم انصافا 3 تومن برای ارتقا کیس رقمی نیست ولی جالبه تو سایتای به ظاهر فنی میگن با هزینه خرید یه ps4 میشه یه pc به مراتب بهتر جمع کرد
یعنی اگه 1.5 میلیون رو هزینه یه ps4 بدونیم با 2.5 تومن نمیشه یه کیس ارتقا داد تا با ps4 تو بازی های مولتی پلتفرم رقابت کنه از لحاظ کیفیت گرافیک !
اگه اینطور نیست پس این سایتا چی میگن ؟!![]()
سلام من چند ماه پیش یه fx-9590 گرفتم روش هولگرام لیزری داره روش به انگلیسی p.g کسی میدونه گارانتی کدوم شرگته؟ با عرض شرمندگی اگر جای نامناسبی پرسیدم اماتورم دیگه ممنون؟#![]()
سلام
اگه ممکنه یه سیستم برای گیم با بودجه ۷ تا ۷.۵ معرفی بفرمایید . فقط حتما هارد ۲ ترا داشته باشه و حتی المکان برای رزولوشن ۴k جواب بده . (هزینه ی مورد نظر فقط برای کیس هست )
با تشکر !
با عرض پوزش در کار اساتید ولی بهتر نیست از سری 5000 اینتل استفاده بشه ؟ و اینکه مشکلی که GTX 970 ها دارن در آینده مشکل زا نمیشه ؟CPU:INTEL Core I7 4790K
RAM:CORSAIR 2*8GB DDR3 2133
M/B:ASUS Z97 HERO
VGA:2*Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
SSD:SAMSUNG 850 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:850W EnerMax
CASE:GREEN X8
حدود 8140 میشه، اگه بخوای صرفه جویی کنی توازن قطعاتت بهم می خوره.
سلام اقا فرشید
میگم کیس x2 تو جزئیاتش زده کارت با طول 305mm ولی کارت من 310mm
ساپورت میکنه؟؟؟
با عرض پوزش در کار اساتید ولی بهتر نیست از سری 5000 اینتل استفاده بشه ؟ و اینکه مشکلی که GTX 970 ها دارن در آینده مشکل زا نمیشه ؟
سپاس !
تفاوت ضاین دو پردازنده فقط در فرکانس کاری هست که د
CPU:INTEL Core I5 4690
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS B85-PRO GAMER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:700W GREEN
[SUP][/SUP]CASE:GREEN X7
MONITOR: ASUS VX238H
حدود 4900 میشه و بهترین خرید هست.