سلام آقا فرشید خسته نباشید
ممنون میشم یک کیس بدون گرافیک + کیبورد و موس و هدفون تا 5 تومن معرفی کنید . سیستم برای بازی نیست .
موس و کیبورد و هدفون رو حدود 200 بگیرید و پولش رو از 5 تومن کم کنید
خودمون یک همچین چیزی در نظر داریم :
میخواستم نظر شمارو هم بدونم .CPU:Intel Core i7 4790k
Mobo:ASUS - MAXIMUS VII Ranger
RAM: G.SKILL Trident X 16GB (2x8GB) DDR3 2666Mhz + Fan
SSD: Samsung 850 EVO 120GB
HDD: Western Digital 1TB Blue Sata3 7200RPM
ODD: Asus DVD-RW
Case: Cooler Master N500
PSU: Corsair CX750M
اگر ممکنه یکی هم با همین شرایط اینبار با مانیتوری شبیه Samsung S24D395HP معرفی کنید
پیشاپیش تشکر @};-
سلام آقا فرشید می خواستم یه wifi usb برای سیستم خونگی بهم معرفی کنید که در حد wifi لپ تاپ کارایی داشته باشه بعدش این که بعضیاش قیمتش 35 تا بعضی ها 70 تو
کیفیت نت تاثیر داره یا از لحاظ فاصله ؟اینم بگم می خوام با هاش به نت گوشی 3g ایرانسل وصل شم ممنون
سلام
سیستم زیر 5میلیون و نیم خریداری شد فردا جمع و جور میشه
الان می خوام بدونم مورد تایید اساتید اهل فن هست یا نه؟با این تا چند سال میشه Ulteraبازی کرد؟
MSI z97 Gaming 5
GTX 970 4 GB GDDR 5
Core i 7 4790K 8M Cache, up to 4.40 GHz
Ram 16 gig 1866
Hard 256 SSD&Hard 1T HDD
Power 750w Green
کیس معمولی که منبع تغذیه در پایین قرار میگیره کمتر داغ شه با فن معمولی در صورت داغ کردن سیستم تهویه بهتری جاگزین میشه
سلامهمه چیز عالیه، فقط کولینگ خود پردازنده رو حتما باید با یه مدل قویتر جایگزین کنید، وگرنه تحت بار خیلی سنگین با حداکثر فرکانس کار نخواهد کرد.
فرشید جان یه کولینگ خوب با قیمت مناسب برای 4790k که راحت توی کیس X3 و برد Z97-c asus جا بشه معرفی کن لطفا.
سلام
ایا پردازنده ی Intel Core i5 - 3.5GHz - 4690K برای MSI GeForce GTX 970 GAMING 4GB ضعیف نیست ؟ باعث افت فریم و کم شدن عملکرد نمی شه ؟
بودجمم کمه خیلی سخته بخوام پردازنده قوی تری بخرم
سلام
من در این چیزا زیاد وارد نیستم لطفا یه لینکی چیزی بدید ببینم میتونم سریع جایگزین کنم!؟
تشکر بابت تمام راهنمایی هاتون تا این لحظه بسیار تاثیر گذار بود مخصوصا در بخش گرافیک که چند روز پیش سوال کرده بودم
در مورد Collingاین Cpuسوال کردم گفت فعلا هزینه نکن خودش یکی داره از همون استفاده کن حالا اگه در هر صورت جواب نداد بعدا یکی بخر اما تاکید کرد همینی که خودش داره مناسبه
حالا باید بدستم برسه باهاش کار کنم
اگه بتونه با تیپاکس ارسال کنه عالیه در غیر اینصورت باید برم بگیرمش!
سلام دوستان سیستم من اینه
Mainboard Model MS-7388
CPU AMD Athlon(tm) II X4 630 Processor
H.D.D WD 1T
VGA NVIDIA GeForce GTX 460
RAM 3*2G DDR2
میخوام اندازه 500 تومن ارتقا بدم ......چی پیشنهاد میدید....میدونم خیی کمه ولی همینه یکم بیشتر عیبی نداره
ممنون میشم راهنمایی کنید
فرشید جان برای کیس X5-green مشکلی ندارن این مدل های بزرگ؟
نظرت راجعب کولینگ های مایع چیه ؟
معایب و محاسنشون نسبت به اینا چیه؟
دوستان معذرت میخوام میدونم جاش تو این تاپیک نیست ولی دسته من razer onza و مشکل پیدا گرده
هیچ جا رو برا تعمییرش پیدا نمیکنم گارانتی هم تمومه و زنگ زدم میگه ما فقط تعویض داریم و اصلا تعمییر کار نداریم و اینا
اگه کسی جایی برای تعمییر سراغ داره لطفا یه خبر بده![]()
سیستمی رو که با 2400 تومن میشه بست حداقل دوبرابر قدرت گرافیکی بیشتری خواهد داشت نسبت به لپ تاپی که با 2400 میشه خرید.:
CPU:Core i3 4150
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
متاسفانه سیستم شما با قطعات جدید و تکی قابل ارتقا نیست و باید تمام قطعات اصلی رو خریداری کنید. با 500 تومن حتی یه کارت گرافیکی قوی مخصوص بازی هم نمیشه خرید، چیزی که از کارت فعلی شما بطور محسوس قویتر باشه بالای 800 تومن هست، دیگه قطعات دیگه که گلوگاه میشن بماند.