مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان برا تعویض cpu ویندوز هم باید عوض کنم ؟ چون شنیدم ویندوز با cpu و mb اکتیو میشه و ...

اگر فقط پردازنده باشه که خیر، لازم به نصب مجدد ویندوز نیست اما دوباه باید اکتیوش کنید، اگر مادربرد و پردازنده با هم باشن فقط در صورتی که تراشه ی مادربرد غیر اینتلی باشه نیاز به نصب مجدد ویندوز هست، مادربردهای اینتلی از چند نسل قبل به اینور فقط با آپدیت درایور چیپ ست بروز رسانی می شن و نیازی به نصب مجدد ویندوز نیست.

سیستم بر پایه amd کلا جالب در نمیاد.
mb : ASUS H81M-C 1150
cpu : Core i3-4150
vga : gtx 750 ti / r7 260x
ram : adata 4gb 1600mhz
power: Corsair VS550

اینا میشه 1500 حدودا ...اگر 130 بیشتر هزینه کنی و یه رم 4 گیگ دیگه هم بگیری الان یا در آینده که چه بهتر. ولی کمتر از این دیگه بر ندار که کارایی نداره دیگه

بله ویندوز رو باید دوباره نصب کنی
داداش من مادربوردو نمیخوام عوض کنم
از ای ام دی راضی ام
بر پایه ای ام دی چی پیشنهاد میدین؟

داداش من مادربوردو نمیخوام عوض کنم
از ای ام دی راضی ام
بر پایه ای ام دی چی پیشنهاد میدین؟
خب وقتی با پولت میتونی عوض کنی و راندمان بهتریم بگیری چرا عوض نکنی ؟!
اگرم می خوای بر همون پایه amd باشه میتونی fx 6350 برداری که اینجوری یه 150 تومنیم میمونه واست که میتونی یا یه 4 گیگ رم اضافه کنی یا بهتر از اون گرافیک بالاتر برداری مثل r7 270x و بعدا رم اضافه کنی به سیستمت

سلام
اقا فرشید یک فن بی صدا برای سوکت 775 می خواستم بو دجه هم تا 100 در ضمن قابلیت pmw هم داشته باشه

مدل Thermal right True SPIRIT 120 حدود 110 تومن هست
مدل بهتری که جدیدا افت قیمت داشته و راندمان خیلی بهتری هم داره مدل Thermalright Macho-02 هست که 140 تومن شده و تنها ایرادش اینه که ممکنه توی کیسهای کوچیک جا نگیره و به درب کیس گیر کنه.

سلام دوستان بین این دو مادربورد کدوم بهتره ASUS Maximus VII Ranger LGA1150 Z97 MB و MSI Z87 MPOWER LGA1150 Z97 MB ممنون

خب مدل RANGER مختص گیمینگ و قیمت متوسط هست، مدل MPOWER مختص اورکلاک و امکانات جانبی بالاتر و قیمت بیشتر.
بستگی به سیستم شما و هدف خرید سیستم داره که کدوم رو انتخاب کنید.

سیستم بر پایه amd کلا جالب در نمیاد.
mb : ASUS H81M-C 1150
cpu : Core i3-4150
vga : gtx 750 ti / r7 260x
ram : adata 4gb 1600mhz
power: Corsair VS550

اینا میشه 1500 حدودا ...اگر 130 بیشتر هزینه کنی و یه رم 4 گیگ دیگه هم بگیری الان یا در آینده که چه بهتر. ولی کمتر از این دیگه بر ندار که کارایی نداره دیگه

بله ویندوز رو باید دوباره نصب کنی
منم میخوام یه سیستم مثل همین جمع کنم با رم 8
فقط فرق H81-PLUS با H81m c چیه؟ plus بگیرم بهتر نیست؟

سلام

دوستان من cpu رو عوض کردم ( هر دوتا ویندوزم هم درایور اپدیت کردن برا خودشون ! ) ولی سیستم با cpu زیاد پایدار نیست ، بعد چند دیقه یهو خاموش میشه ، در بهترین حالت تونستم به منوی بازی برسم برا تست بعدش خاموش شد. با cpu قبلی هم دوباره امتحان کردم هیچ مشکلی نیست.
نظرتون چیه ؟ از پاوره یا فن ؟ نکته این که فن همون فن استوک cpu قبلیه !

نکته این که این سیستم خیلی قدیمیه ( مال 5 سال پیش ) خواستم برا coop جورش کنم با مشخصات زیر:
E-7500
3 * 2gig ram
550 ti gpu
1 * odd
2 * hdd 2.5 tb

power : 450w (550 peak)

cpu جدید هم Q8400 هستش و نزدیک 30 وات فک کنم اختلاف مصرف داره ، به هیچ چیز دیگه هم دست نزدم . به نظرتون همون پاور قبلی کافی هست یا همون پاوره که داره کم میاره ؟ البته خاموش شدن سیستم بعد یکم گرم شدن cpu میشه ، برا همین گفتم شاید مشکل خنک کننده باشه . اگه به نظرتون مشکل خنک کننده است یه چیز معمولی هم پیشنهاد بدید ( نمیخوام زیاد خرجش کنم ، فقط علیل نمونه :d ) یا خود cpu میتونه مشکل داشته باشه ؟

منم میخوام یه سیستم مثل همین جمع کنم با رم 8
فقط فرق H81-PLUS با H81m c چیه؟ plus بگیرم بهتر نیست؟
فرقی که بدرد بخور باشه ندارن .مثلا تو plus اسلاتای pci سه عدده ولی تو اون یکی یدونه که بسته به نیاز شما داره که بدردت می خوره یا نه. منظورم pci x16 نیست که جفتشون یدونه دارن ازش

سلام

دوستان من cpu رو عوض کردم ( هر دوتا ویندوزم هم درایور اپدیت کردن برا خودشون ! ) ولی سیستم با cpu زیاد پایدار نیست ، بعد چند دیقه یهو خاموش میشه ، در بهترین حالت تونستم به منوی بازی برسم برا تست بعدش خاموش شد. با cpu قبلی هم دوباره امتحان کردم هیچ مشکلی نیست.

نکته این که این سیستم خیلی قدیمیه ( مال 5 سال پیش ) خواستم برا coop جورش کنم با مشخصات زیر:
E-7500
3 * 2gig ram
550 ti gpu
1 * odd
2 * hdd 2.5 tb

cpu جدید هم Q8400 هستش و نزدیک 30 وات فک کنم اختلاف مصرف داره ، به هیچ چیز دیگه هم دست نزدم . به نظرتون همون پاور قبلی کافی هست یا همون پاوره که داره کم میاره ؟ البته خاموش شدن سیستم بعد یکم گرم شدن cpu میشه ، برا همین گفتم شاید مشکل خنک کننده باشه . اگه به نظرتون مشکل خنک کننده است یه چیز معمولی هم پیشنهاد بدید ( نمیخوام زیاد خرجش کنم ، فقط علیل نمونه :d ) یا خود cpu میتونه مشکل داشته باشه ؟

اینم مشخصات که تو بایوس هم همین بود ، یکم شگفت زده ام :-$ این با cpu قدیمیمه ، که دمای تحملش 74 هه ، چرا الان با 92 روشنه ؟!!
60xl6ffva4ev8apufby2.jpg

راستی خمیر سیلکون هم معرفی کنید ممنون میشم. کیس هم یه مقدار جاش تنگه ، فن در حد استوک باشه بهتره.

سلام

E-7500
3 * 2gig ram
550 ti gpu
1 * odd
2 * hdd 2.5 tb

اینم مشخصات که تو بایوس هم همین بود ، یکم شگفت زده ام :-$ این با cpu قدیمیمه ، که دمای تحملش 74 هه ، چرا الان با 92 روشنه ؟!!
60xl6ffva4ev8apufby2.jpg

راستی خمیر سیلکون هم معرفی کنید ممنون میشم. کیس هم یه مقدار جاش تنگه ، فن در حد استوک باشه بهتره.

دوست عزیز، سوال شما مربوط به تاپیک مشکلات هست.
مشکل شما هم از حرارت بالای پردازنده هست و یا فن رو بد جا زدید یا کلا فن پردازنده مشکل داره و باید یه خنک کننده ی قویتر بخرید

تا به Max TDP هم نرسه سیستم خاموش نمیشه این دما معمولا 100 یا 105 درجه هست.

سوال شما جا افتاد، عذز می خوام

مادربرد ASUS MAXIMUS RANGER یا HERO با این پردازنده متناسب هست، در ضمن 4790K بجای 4770K انتخاب بهتری هست.
اصلا بهتر از این قطعات برای گیمینگ وجود نداره که بخوایم مدل بالاتری توصیه کنیم، از چیزی هم نمیشه کم کرد، رم حتما باید 2*8=16GB باشه و پردازنده هم برای دو تا کارت گرافیکی بهتره همین 4790K باشه.

قیمتهای سایتهای دیگه رو هم نمیشه نظر داد، معمولا لیست رو از اسپانسرها می گیرن و قیمت بازار تفاوت داره.

برای SLI هم نیازی به تنظیم دستی نیست، وقتی اتوماتیک دو تا کارت رو شناسایی کنه به مد SLI سوییچ می کنه.
سلام.
برای همین سیستم:
Motherboard: ASUS MAXIMUS VII HERO
CPU: Intel Core i7-4790K
Ram: Corsair Vengeance Pro DDR3 2*8=16GB
Graphic: Zotac GTX 970 AMP! Omega Edition (Or Normal GTX 970)

سوال اصلی: چه "پاور"، "کیس"، "کولر سی پی یو" و "فن کیس" معرفی می کنید؟ نمی خواهم خیلی خرج و هزینه زیادی سر ظاهر و تزئین کامپیوتر و این گونه مسائل بکنم و این که همیشه قطعات دمایی متعادل داشته باشند کافی است و در کل یک سری قطعات خوب و با قیمتی مناسب و متعادل معرفی کنید. (نه خیلی گران و قوی باشد که لازم نشود و نه ضعیف که سیستم نتواند به خوبی کار کند) برای کیس هم نسبتا ساده باشد و صرفا دستگاه در آن خوب کار کند نمی خواهم که خیلی پر زرق و برق و دارای نور های مختلف و... باشد. (فرض کنید که در 24 ساعت، کامپیوتر 23 ساعت روشن است و 4 الی 6 ساعت از 24 ساعت با آن کار سنگین نظیر بازی می شود)
سوال فرعی: تفاوت نسخه Omega با نسخه عادی GTX 970 خیلی زیاد است؟ یعنی مثلا برای عنوان غیر بهینه ای و زیادی سنگین نظیر AC Unity، آیا هر دو می توانند در بالاترین جزئیات 1080 بازی را حداقل 30 فریم اجرا کنند؟ آیا باقی بازی های (نظیر Middle Earth و...) را هر دو 60 فریم اجرا می کنند؟
با تشکر از پاسخگویی شما.

سلام.
برای همین سیستم:
Motherboard: ASUS MAXIMUS VII HERO
CPU: Intel Core i7-4790K
Ram: Corsair Vengeance Pro DDR3 2*8=16GB
Graphic: Zotac GTX 970 AMP! Omega Edition (Or Normal GTX 970)

سوال اصلی: چه "پاور"، "کیس"، "کولر سی پی یو" و "فن کیس" معرفی می کنید؟ نمی خواهم خیلی خرج و هزینه زیادی سر ظاهر و تزئین کامپیوتر و این گونه مسائل بکنم و این که همیشه قطعات دمایی متعادل داشته باشند کافی است و در کل یک سری قطعات خوب و با قیمتی مناسب و متعادل معرفی کنید. (نه خیلی گران و قوی باشد که لازم نشود و نه ضعیف که سیستم نتواند به خوبی کار کند) برای کیس هم نسبتا ساده باشد و صرفا دستگاه در آن خوب کار کند نمی خواهم که خیلی پر زرق و برق و دارای نور های مختلف و... باشد. (فرض کنید که در 24 ساعت، کامپیوتر 23 ساعت روشن است و 4 الی 6 ساعت از 24 ساعت با آن کار سنگین نظیر بازی می شود)
سوال فرعی: تفاوت نسخه Omega با نسخه عادی GTX 970 خیلی زیاد است؟ یعنی مثلا برای عنوان غیر بهینه ای و زیادی سنگین نظیر AC Unity، آیا هر دو می توانند در بالاترین جزئیات 1080 بازی را حداقل 30 فریم اجرا کنند؟ آیا باقی بازی های (نظیر Middle Earth و...) را هر دو 60 فریم اجرا می کنند؟
با تشکر از پاسخگویی شما.

برای این سیستم پاور 650 وات یا بالاتر هم کافیه، حالا یا 650 وات یا 700 وات گرین باشه فرقی نمی کنه

کیس هم تا حدی سلیقه ای هست، از مدلهای GREEN X3 تا X8/X9 رو می تونید ببینید و انتخاب کنید

برای کولینگ پردازنده هم Thermalright Macho-02 توصیه میشه

فن کیس هم فعلا نیازی به خرید فن جداگانه نیست.

تفاوت نسخه های گرافیک هم فقط در فرکانس کاری GPU هست که تفاوتی حدود 5 درصد ایجاد می کنه. هر دو مدل هم می تونن از پس بازیهای جدید بربیان، مشکلی نیست.

فرشید جان میشه یه دسته خوب(گیم پد)برا بازی معرفی کنی که چه برندی با چه مدلی هست(قیمت مهم نیست)
تو بازار هم راحت پیدا بشه

ممنون میشم

سلام و درود بر آقا فرشید و دیگر اساتید تاپیک.
پسر خالم یه 10 میلیونی (شما 12 میلیون حساب کنین) رو گذاشته کنار برای خرید سیستم جدید.2 تایی نشستیم یه چیزایی رو رو کاغذ آوردیم.حالا از شما می خوایم که : 1- یه نظر کارشناسی در مورد سیستم زیر بدید 2- یه سیستم خوب با 12 میلیون پیشنهاد بدید.
Monitor : asus 24 VG248QE
Case : Green x9 predator v2
Motherboard : gigabyte GA-z97X-gaming G1 wifi-BK
CPU : Intel Core i7-4790k
RAM : Gskill TridentX 2x8=16 DDR3 1600MHz
VGA : gigabyte 980 gtx G1 gaming or zotac 980 gtx AMP!Extreme Edition بین این 2 تا کارت موندیم.به نظر شما کدومو بگیریم؟
HDD : wd caviar black 2TB
CPU Cooler : Corsair H60 High Performance
Speaker : Creative Inspire T6300 or Logitech z-506
SSD : A-data XPG SX910 128GB من میگم SSD نگیر خودش اصرار داره...نظر شما چیه؟
یه بلوری رایتر با یه دی وی دی رام هم میخواد
الان مصرف برق اینا چقدر میشه؟850 کافیه؟
--------------------------------------------------
حالا یه چیزای هم اینجا برای خودم میخوام.
1-موس (تا 200 هزار تومان)
2-کیبورد ( تا 400 هزار تومان)
3-هدست (تا 600 هزار تومان)
اینا رو در نظر دارم :
Corsair Raptor M45
Corsair vengeance k95 or corsair raptor k50
هدست هم فیلم و آهنگ و بازی به یه اندازه میخوام واسه همین اینا رو درنظر گرفتم :
Razer kraken 7.1
razer tiamat 2.2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن