مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یه زحمتی برای دوستان اهل فن به خصوص آقا فرشید ..
بین چند مدل یا مدل پیشنهادی شما مردد هستم چون روی کاغذ خیلی نمیشه تو مدلای نزدیک برتری رو متوجه شد گفتم شاید شما بتونی کمک کنی. درمورد برتری کلی و دوام و طول عمر هر برند هم خوشحال میشم نظر بدید
Razer Tiamat 2.2 VS Sennheiser HD 429s VS SteelSeries Siberia V2 Cross Platform Headse VS Razer BlackShark Gaming

آخرین ویرایش:
درود ، آقا فرشید ؛ یک عدد کارت gtx 970 هست ،اگه ممکنه یک کیس کامل ( مانیتور-ماوس-کیبورد نمیخواد )متناسب با این کارت تا حداکثر 2 تومن معرفی کنید .

سلام
دوستان مادربرد من سوخته و قصد خرید مادربرد و پردازنده جدید دارم تا رنج 350 یا 400 !!
میدونم با قیمتهایی که اینجا هست خیلی متفاوت ولی حالا.....
سوال من این پردازنده اینتلی مثل Intel Core2 Quad Q6600 @ 2.40GH مناسبه بازی هست یا پردازندههایAMD با سوکت FM2+ مثلا
AMD A4-5300 APU
و یا Intel Pentium G2030
یا هم
کلا پردازنده و مادر برد مناسب گیم که قیمت هر دو جمعا 400 بشه چی هست؟؟

درود
آقا راسته میگن نرخ گمرک پی سی 20% گرون تر شده؟
و این که بین Zotac GTX 970 4GB GDDR5 و GIGABYTE GTX 970 OC WF X3 4GB GDDR5 چقدر فرقه؟
لطفا سریع جواب بدین ممکنه هر لحظه گرون تر شه :-s
gpu clock زوتاک 1076 ه و ماله گیگا 1114
و اگر من یه 8 گیگ بگیرم الان خیلی فرق داره با دوتا 4 گیگ (یعنی خیلی بدتره از دوتا 4 گیگ؟) چون ارزون تر میفته:(

آخرین ویرایش:
سلام
برای هادر اکسترنال میخواستم بپرسم :دی این رفیق ما بدبخت یهو لب تاپش خاموش شد و روشن نشد بعد از گارانتی هم یه سری از اطلاعاتش پرید! حالا میخواد یه اکسترنال بگیره برای داتشن اطلاعات روش!
چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟ فقط زیاد گرون نباشه :دی
ممنون

سلام.
برای این سیستم چه مادربورد و پاوری پیشنهاد می کنید:
CPU: Intel Core i7-4770K
Ram: Corsair Vengeance Pro DDR3 2*8=16GB
Graphic: Zotac GTX 970 AMP! Omega Edition (Or Normal GTX 970)
در همین رنج قیمت بین 3 تا 3.5 میلیون تومان (فقط با احتساب سی پی یو، رم و گرافیک)، سیستم بهتری سراغ دارید؟ به نظرتان کدام قطعه را کمی پایین تر بیاورم تا بشود دو GTX 970 SLI خرید و از قدرت سیستم هم زیاد کم نشود؟ برای رم 16 گیگ کافیست یا 32 گیگ باشد؟
قیمت های سایت سخت افزار مگ قابل اعتماد است؟
در ضمن یک سوال در مورد گرافیک های SLI: در این کارت های گرافیک، باید خودم دستی تعیین کنم که هر کارت چه وظیفه ای انجام دهد (از طریق کنترل پنل انویدیا و...) یا این که خود درایور ها و... وظیفه را میان دو کارت را اتوماتیک تنظیم می کنند؟

یه زحمتی برای دوستان اهل فن به خصوص آقا فرشید

برای ارتقا هدست
استفاده برای PC , Xbox One , Ps4
بین چند مدل یا مدل پیشنهادی شما مردد هستم چون روی کاغذ خیلی نمیشه تو مدلای نزدیک برتری رو متوجه شد گفتم شاید شما بتونی کمک کنی. درمورد برتری کلی و دوام و طول عمر هر برند هم خوشحال میشم نظر بدید
Razer Tiamat 2.2
Sennheiser HD 429s
SteelSeries Siberia V2 Cross Platform Headse
Razer BlackShark Gaming

دوست عزیز، چرا نوشته هاتو وسط چین کردی؟؟!

تمام مدلهایی که گفتی از بهترین ها هستن و تفاوتهاشون در مواردی جزیی و در مواردی هم سلیقه ای هست.
مثلا مدل TIAMAT 2.2 از نظر BASS قوی هست اما میکروفون ضعیفی داره
مدل سنایزر هم خیلی خوبه اما صدای محیطی نداره و گرون هم هست
مدل V2 عالیه م کمتر ایرادی میشه ازش گرفت
آخری که که مخصوص کنسول و PC هست و امتحانش نکردم هنوز

درود ، آقا فرشید ؛ یک عدد کارت gtx 970 هست ،اگه ممکنه یک کیس کامل ( مانیتور-ماوس-کیبورد نمیخواد )متناسب با این کارت تا حداکثر 2 تومن معرفی کنید .

شما یه کارت داری که براش کیس می خوای، عین اینه که چرخ داشته باشی بخوای براش ماشین بخری!

CPU:INTEL Core I7 4790
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS H97-PRO GAMER
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:SAMSUNG 840 EVO 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:700W GREEN
CASE:GREEN X7

حدود 3300 در میاد بدون گرافیک
با دو تومن چیزی متناسب با این کارت نمیشه بست

CPU:INTEL Core I5 4690
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS H97-PRO GAMER
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

این حدود 2100 میشه.

سلام
دوستان مادربرد من سوخته و قصد خرید مادربرد و پردازنده جدید دارم تا رنج 350 یا 400 !!
میدونم با قیمتهایی که اینجا هست خیلی متفاوت ولی حالا.....
سوال من این پردازنده اینتلی مثل Intel Core2 Quad Q6600 @ 2.40GH مناسبه بازی هست یا پردازندههایAMD با سوکت FM2+ مثلا
AMD A4-5300 APU
و یا Intel Pentium G2030
یا هم
کلا پردازنده و مادر برد مناسب گیم که قیمت هر دو جمعا 400 بشه چی هست؟؟

Q6600 به تاریخ پیوسته و نه مناسبه و نه دلیلی برای خریدش هست
سوکت FM2 هم برای APU های ضعیف هست و رده پایین PC محسوب میشه

کلا با 400 تومن فقط پردازنده ی Core i3 4160 میشه خرید، کمتر از این هم چیزی توصیه نمیشه.

درود
آقا راسته میگن نرخ گمرک پی سی 20% گرون تر شده؟
و این که بین Zotac GTX 970 4GB GDDR5 و GIGABYTE GTX 970 OC WF X3 4GB GDDR5 چقدر فرقه؟
لطفا سریع جواب بدین ممکنه هر لحظه گرون تر شه :-s
gpu clock زوتاک 1076 ه و ماله گیگا 1114
و اگر من یه 8 گیگ بگیرم الان خیلی فرق داره با دوتا 4 گیگ (یعنی خیلی بدتره از دوتا 4 گیگ؟) چون ارزون تر میفته:(

چیزی گرون نشده، فقط دلار بالا رفته و قیمتا رو خودسرانه بالاتر بردن برخی شرکتها
بین گرافیکها هم تفاوت از چه نظر ؟

از نظر سرعت بین 3 تا 5 درصد تفاوت هست. اصل تفاوت توی برد، قطعات و خنک کننده ی بهتر گیگا هست.

شما یه 8 گیگ بندازی ترمز پردازنده رو می گیری، چون باید دو کاناله کار کنه و فقط شما یه کانال بهش می دی!

سلام
برای هادر اکسترنال میخواستم بپرسم :دی این رفیق ما بدبخت یهو لب تاپش خاموش شد و روشن نشد بعد از گارانتی هم یه سری از اطلاعاتش پرید! حالا میخواد یه اکسترنال بگیره برای داتشن اطلاعات روش!
چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟ فقط زیاد گرون نباشه :دی
ممنون

مدلای خوب از WD و SEAGATE و ADATA توی بازار زیاد هست، زیاد نگران کیفیتشون نباشید، همگی خوبن.

دوست عزیز، چرا نوشته هاتو وسط چین کردی؟؟!

تمام مدلهایی که گفتی از بهترین ها هستن و تفاوتهاشون در مواردی جزیی و در مواردی هم سلیقه ای هست.
مثلا مدل TIAMAT 2.2 از نظر BASS قوی هست اما میکروفون ضعیفی داره
مدل سنایزر هم خیلی خوبه اما صدای محیطی نداره و گرون هم هست
مدل V2 عالیه م کمتر ایرادی میشه ازش گرفت
آخری که که مخصوص کنسول و PC هست و امتحانش نکردم هنوز
شرمنده اصلاح شد.. منظور از صدای محیطی 7.1 یا 5.1 هست ؟؟ چون ظاهرا همشون استریو هستن. خودم مدل V2 مد نظرم هست چون کیفیت صدا تو همه فرکانس ها واسم مهمه ولی می خواستم بدونم ارزش 100 تا 200 تفاوت قیمت رو داره؟؟؟؟ یا کیفیت قطعات و طول عمر Steelseries با Razer تفاوتی نداره؟؟ چون با Steelseries تا الان کار نکردم.

شرمنده اصلاح شد.. منظور از صدای محیطی 7.1 یا 5.1 هست ؟؟ چون ظاهرا همشون استریو هستن. خودم مدل V2 مد نظرم هست چون کیفیت صدا تو همه فرکانس ها واسم مهمه ولی می خواستم بدونم ارزش 100 تا 200 تفاوت قیمت رو داره؟؟؟؟ یا کیفیت قطعات و طول عمر Steelseries با Razer تفاوتی نداره؟؟ چون با Steelseries تا الان کار نکردم.
بله، منظور همون 5.1 یا 7.1 هست که بجز یک مدل Tiamat 7.1 همگی شبیه‌سازی نرم افزاری هستن.

در خرید V2شک نکن، از نظر کیفیت خیلی بالاست.

سلام.
در همین رنج قیمت بین 3 تا 3.5 میلیون تومان (فقط با احتساب سی پی یو، رم و گرافیک)، سیستم بهتری سراغ دارید؟ به نظرتان کدام قطعه را کمی پایین تر بیاورم تا بشود دو GTX 970 SLI خرید و از قدرت سیستم هم زیاد کم نشود؟ برای رم 16 گیگ کافیست یا 32 گیگ باشد؟
در ضمن یک سوال در مورد گرافیک های SLI: در این کارت های گرافیک، باید خودم دستی تعیین کنم که هر کارت چه وظیفه ای انجام دهد (از طریق کنترل پنل انویدیا و...) یا این که خود درایور ها و... وظیفه را میان دو کارت را اتوماتیک تنظیم می کنند؟

سوال شما جا افتاد، عذز می خوام

مادربرد ASUS MAXIMUS RANGER یا HERO با این پردازنده متناسب هست، در ضمن 4790K بجای 4770K انتخاب بهتری هست.
اصلا بهتر از این قطعات برای گیمینگ وجود نداره که بخوایم مدل بالاتری توصیه کنیم، از چیزی هم نمیشه کم کرد، رم حتما باید 2*8=16GB باشه و پردازنده هم برای دو تا کارت گرافیکی بهتره همین 4790K باشه.

قیمتهای سایتهای دیگه رو هم نمیشه نظر داد، معمولا لیست رو از اسپانسرها می گیرن و قیمت بازار تفاوت داره.

برای SLI هم نیازی به تنظیم دستی نیست، وقتی اتوماتیک دو تا کارت رو شناسایی کنه به مد SLI سوییچ می کنه.

آخرین ویرایش:
سلام.
سلام.
لطفا به سوال من هم جواب بدهید.

سلام دوستان
من حدود 1/300 تا 1/500 بودجه دارم میخواستم سیستمو ارتقا بدم که بتونه از پس بازیها هم بر بیاد

سیستم در حال حاضر:

مادربورد : 770DE3L
سی پی یو : amd athlon II X4 635
رم: 2 تا 2 گیگ ddr3

میخوام cpu و کارت گرافیکو رم و پاور بگیرم
پیشنهادتون چیه؟

اینا چطورن؟
SAPPHIRE R7 260X 2GB
AM3 - FX-6300 - 3.5GHz - X6
GREEN - GP530A

اینم لینک مادربورد
ASRock > 770DE3L

با سلام خدمت دوستان گرامی
بنده قصد دارم اگه عمری باشه یه سیستم جمع کنم برای گیم حرفه ای و رندر و طراحی غیر حرفه ای.
در مراحل ابتدایی طراحی هستم هنوز.
برای گیم هم رزولوشن تلویزیونم 4k هست.

این وسایل رو دارم.
corsair 900d
corsair ax1500i
samsung 840 pro 250
samsung 840 evo 750 va 1000
creative evo zxr

الان از شما دوستان راهنمایی میخوام برا خرید
cpu
mb
ram
cooler
gpu

در پایین هم نظرات خودمو میگم.
سوکت x99 میخوام بردارم. مگر اینکه دلیل خیلی موجهی برا خرید z97 باشه.
تصمیم داشتم 5960 بگیرم منتها اختلاف قیمت 2 برابری منو به فکر انداخته.

کولر آبی میخوام بگیرم و از نوع close loop.
دیپ کول سری کاپیتان 360 مد نظرم هست.

اگه بورد وای فای داخلی داشته باشه بهتره برام.

گرافیک هم حتما sli میخوام ببندم. منتها بین 2 تایی و 3 تایی نتونستم تصمیم بگیرم.

رم هم میخواستم 32 بگیرم ولی تو مشورتهای قبلی 16 رو بهم پیشنهاد دادن ولی هنوز دلم با 32 هست.

ممنونم از وقتیکه میزارین.

بودجه رو هم خودم تایین نکردم تا محدود نکنه.
ولی سیستمی رو میخوام لطف کنین و معرفی کنین که بهترین کارایی رو برام داشته باشه و بیشتر از اون اسراف باشه.

لطف میکنین.

سلام دوستان
من حدود 1/300 تا 1/500 بودجه دارم میخواستم سیستمو ارتقا بدم که بتونه از پس بازیها هم بر بیاد

سیستم در حال حاضر:

مادربورد : 770DE3L
سی پی یو : amd athlon II X4 635
رم: 2 تا 2 گیگ ddr3

میخوام cpu و کارت گرافیکو رم و پاور بگیرم
پیشنهادتون چیه؟

اینا چطورن؟
SAPPHIRE R7 260X 2GB
AM3 - FX-6300 - 3.5GHz - X6
GREEN - GP530A

اینم لینک مادربورد
ASRock > 770DE3L
سیستم بر پایه amd کلا جالب در نمیاد.
mb : ASUS H81M-C 1150
cpu : Core i3-4150
vga : gtx 750 ti / r7 260x
ram : adata 4gb 1600mhz
power: Corsair VS550

اینا میشه 1500 حدودا ...اگر 130 بیشتر هزینه کنی و یه رم 4 گیگ دیگه هم بگیری الان یا در آینده که چه بهتر. ولی کمتر از این دیگه بر ندار که کارایی نداره دیگه
دوستان برا تعویض cpu ویندوز هم باید عوض کنم ؟ چون شنیدم ویندوز با cpu و mb اکتیو میشه و ...
بله ویندوز رو باید دوباره نصب کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or