بین مین asus sabertooth fx990 r2 با یه مدل پیشنهادی amd و دوتا 290 سافایر با گارانتی
و یه سیستم core i5 با مین سری h و یدونه 970 یا یدونه 290x کدوم رو پیشنهاد میدید قربان؟ ممنون از راهنماییتون
دوست عزیز، من همون بار اول گفتم که خرید کارت 290 رو تایید می کنم اما خرید پردازنده و مادربرد AMD رو خیر، شما باز اصرار داری که اینا رو یه طرف قرار بدی و پردازنده/مادربرد اینتلی و کارت 970 رو در طرف دیگه، که از نظر من این دسته بندی غلطه
از نظر قیمتی هم حساب کنی ارزونترین مدل Intel Core i5 هم باشه خریدش نسبت به یه 8 هسته ای کند AMD ارجحیت داره.
از نظر راندمان هم خیلی مواقع در بازیها مدلهای Core i3 هم از پردازنده های رده بالای AMD سریعتر عمل می کنند
مادربرد و پردازنده ی اینتلی از ارزونترین سری B85 به همراه کارت 290 و 970 توصیه ی من هست. حالا اگه پولت رسید تونستی دوتا 290 بگیر، نرسید یه دونه 290X بخر یا یه دونه 970.
داداش یه سوال دیگه،
بهتر نیست به جای zotac gtx 750 ti 2gb gddr5 از MSI GTX 750 Ti OC TF IV Gaming 2GB GDDR5
استفاده کنم؟!ممنون میشم راهنمایی کنی...چون تفاوت قیمتشون زیاد نیست،چون دوتا فن داشت پرسیدم و اینکه gpu هاشون یکی بود و memory clock های msi بیشتر بود....
تفاوت راندمان اونقدری که فکر می کنید نیست. این مدل از برند Zotac رو عمدا توصیه کردم که از نظر سقف بودجه هم جور دربیاد، وگرنه کارت MSI خیلی گرونتره و اونم مشکلی برای خرید نداره.