مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بین مین asus sabertooth fx990 r2 با یه مدل پیشنهادی amd و دوتا 290 سافایر با گارانتی
و یه سیستم core i5 با مین سری h و یدونه 970 یا یدونه 290x کدوم رو پیشنهاد میدید قربان؟ ممنون از راهنماییتون

دوست عزیز، من همون بار اول گفتم که خرید کارت 290 رو تایید می کنم اما خرید پردازنده و مادربرد AMD رو خیر، شما باز اصرار داری که اینا رو یه طرف قرار بدی و پردازنده/مادربرد اینتلی و کارت 970 رو در طرف دیگه، که از نظر من این دسته بندی غلطه

از نظر قیمتی هم حساب کنی ارزونترین مدل Intel Core i5 هم باشه خریدش نسبت به یه 8 هسته ای کند AMD ارجحیت داره.
از نظر راندمان هم خیلی مواقع در بازیها مدلهای Core i3 هم از پردازنده های رده بالای AMD سریعتر عمل می کنند

مادربرد و پردازنده ی اینتلی از ارزونترین سری B85 به همراه کارت 290 و 970 توصیه ی من هست. حالا اگه پولت رسید تونستی دوتا 290 بگیر، نرسید یه دونه 290X بخر یا یه دونه 970.

داداش یه سوال دیگه،
بهتر نیست به جای zotac gtx 750 ti 2gb gddr5 از MSI GTX 750 Ti OC TF IV Gaming 2GB GDDR5
استفاده کنم؟!ممنون میشم راهنمایی کنی...چون تفاوت قیمتشون زیاد نیست،چون دوتا فن داشت پرسیدم و اینکه gpu هاشون یکی بود و memory clock های msi بیشتر بود....

تفاوت راندمان اونقدری که فکر می کنید نیست. این مدل از برند Zotac رو عمدا توصیه کردم که از نظر سقف بودجه هم جور دربیاد، وگرنه کارت MSI خیلی گرونتره و اونم مشکلی برای خرید نداره.

سلام @};- این مشخصات سیستم فعلی من هستش:
AMD Phenom II 3.2 GH
ATI Radeon 5670 HD
4GB RAM
کیس رو فقط می خوام عوض کنم و سیستم بروز تری تهیه کنم اما نه خیلی تانک مثل RAM های 16 و CPU هشت هسته ای. یه CPU چهار هسته ای باشه با 8 GB هم RAM. کارت گراف هم این سری می خواستم Nvidia بردارم.
چون این سیستم دیگه داره به زور بازی های جدید رو میکشه. نمیخوام همیشه Ultra بازی کنم ولی حداقل بازی کامل و راحت اجرا بشه. چه قطعات و مدلی پیشنهاد میشه و قیمت اون چقدر خواهد بود؟ (سیستم خودم رو هم رد میکنم)
ممنون

سلام @};- این مشخصات سیستم فعلی من هستش:
AMD Phenom II 3.2 GH
ATI Radeon 5670 HD
4GB RAM
کیس رو فقط می خوام عوض کنم و سیستم بروز تری تهیه کنم اما نه خیلی تانک مثل RAM های 16 و CPU هشت هسته ای. یه CPU چهار هسته ای باشه با 8 GB هم RAM. کارت گراف هم این سری می خواستم Nvidia بردارم.
چون این سیستم دیگه داره به زور بازی های جدید رو میکشه. نمیخوام همیشه Ultra بازی کنم ولی حداقل بازی کامل و راحت اجرا بشه. چه قطعات و مدلی پیشنهاد میشه و قیمت اون چقدر خواهد بود؟ (سیستم خودم رو هم رد میکنم)
ممنون

این سیستم توصیه میشه:

CPU:INTEL Core I5 4690
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS H97-PRO GAMER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

حدود 3880 میشه و بهترین تناسب رو بین قیمت و راندمان داره.

سلام آقا فرشید بنده بالاخره به جمع بندی نهایی رسیدم و فردا میخوام سیستم زیرو سفارش بدم

Intel Core™ i5-4690K Haswell Processor-
Zotac GTX 970 4GB GDDR5-
AData XPG V2 8GB 4GBx2 1600Mhz CL9 DDR3 Ram
GIGABYTE H97-D3H LGA1150 H97 Mainboard
SAMSUNG SH-S243D 24X DVD-RW-
Green 700A-HP Power Supply Uni
case green x1
حالا فقط مونده انتخاب بین این سه تا مین LGA1150 H97-B 85 PLUS-B85 pro gamer سوالم: اگه من خواستم تو آینده یه دونه 970 دیگه sli کنم مشکلی نداره با یکی از این مین ها و پاور؟ و دو تا 970 از یه 980 قویتره ؟ و آخرین

سوال: این HDD های 32 با 64 چه فرقی دارن و تاثیر دارن تو گیم ؟ ببخشید سوالم زیاد شد ممنون

سلام آقا فرشید بنده بالاخره به جمع بندی نهایی رسیدم و فردا میخوام سیستم زیرو سفارش بدم

Intel Core™ i5-4690K Haswell Processor-
Zotac GTX 970 4GB GDDR5-
AData XPG V2 8GB 4GBx2 1600Mhz CL9 DDR3 Ram
GIGABYTE H97-D3H LGA1150 H97 Mainboard
SAMSUNG SH-S243D 24X DVD-RW-
Green 700A-HP Power Supply Uni
case green x1
حالا فقط مونده انتخاب بین این سه تا مین LGA1150 H97-B 85 PLUS-B85 pro gamer سوالم: اگه من خواستم تو آینده یه دونه 970 دیگه sli کنم مشکلی نداره با یکی از این مین ها و پاور؟ و دو تا 970 از یه 980 قویتره ؟ و آخرین

سوال: این HDD های 32 با 64 چه فرقی دارن و تاثیر دارن تو گیم ؟ ببخشید سوالم زیاد شد ممنون

اول از همه بین چن تا مدل مختلف و همقیمت مدل Gamer ارجحیت داره
دوم اینکه فقط مادربردهای دارای تراشه ی Z97 از SLI پشتیبانی می کنند، بنابراین هیچ یک از این مدلها قابلیت SLI رو ندارن

سوم اینکه برای SLI کردن دوتا 970 هر چند که 700 وات کافیه اما 750 وات بگیری بهتره.

و دوتا 970 اگر فعال باشن و درایور و بازی هم از SLI پشتیبانی کنه حدود 50 یا 70 درصد قویتر از 980 هستن.

در مورد هارد هم 32 و 64 منظور میزان کش یا حافظه ی میانی هارد هست که برای سیستم گیمینگ هارد دور بالای 7200 دور مهمتر از کش هست اما مدلهای 7200 دور فعلی همشون 64 مگ بافر هستن.

دوستان من میخوام یه هارد اینترنال بخرم. لطفا راهنمایی کنید بگید چه مدلی بگیرم بهتره؟ این گرین و بلو و اینا که میگن یعنی چی؟
اگه برا هارد اصلی سیستم میخوای وسترن دیجیتال بلو بگیر اگرم برا هارد جانبی هست میتونی وسترن دیجیتال گرین بگیری. گرین فرقش اینه که در مواقعی ک ازش استفاده نمیشه برق کمتری استفاده میکنه که البته برای هارد اصلی سیستم توصیه نمیشه.

دوستان من میخوام یه هارد اینترنال بخرم. لطفا راهنمایی کنید بگید چه مدلی بگیرم بهتره؟ این گرین و بلو و اینا که میگن یعنی چی؟

شرکت WD که 4 رده هارد تولید می کنه:

GREEN: دور پایین 5900 دور که برای آرشیو مناسب هست
BLUE: دور بالای معمولی 7200 دور با کش متوسط که برای ویندوز و برنامه ها مناسب هست
BLACK: دور بالای 7200 دور با کش بالا که برای بالاترین راندمان و سیستمهای حرفه ای در نظر گرفته میشه
RED: دور بالای بهینه شده برای IOPS های زیاد که مختص سرور ها و NAS ( سیستمهای ذخیره ی انبوه شبک) هست.

برای گیمینگ هم مدلهای آبی و سیاه توصیه میشه که البته از نظر راندمان سری BLUE چیزی کم نداره و علاوه بر این BLACK هم فوق العاده گرون هست و ارزش خرید نداره.

همردشون از SEAGATE هم مدلهای 7200 دور 64 مگ بافر هست.

دوستان من راهنمایی میخواستم در مورد خرید چهار قطعه مادربرد رم سی پی یو و کارت گرافیک و قیمتاشون
هدفم بیشتر اجرای متوسط و روون بازی های rts مثل total war هست روی یک مانیتور 21 اینچ
درضمن حداقل بودجه رو هم دارم و چون از بازار کاملا بی خبرم شدیدا به راهنماییتون احتیاج دارم
حدود بودجم 1 هست و سیستم الانم هم
vga:gt9500
cpu 3.6 intel p4
ram 2gig
یه مقدار کلاسیک هست ولی در حال یک چیز یکم بهتر میخوام تا بازی های rts جدید رو در حد متوسط و روون اجرا کنم
ممنون بابت راهنمایی هاتون

آخرین ویرایش:
دوستان من راهنمایی میخواستم در مورد خرید چهار قطعه مادربرد رم سی پی یو و کارت گرافیک و قیمتاشون
هدفم بیشتر اجرای متوسط و روون بازی های rts مثل total war هست روی یک مانیتور 21 اینچ
درضمن حداقل بودجه رو هم دارم و چون از بازار کاملا بی خبرم شدیدا به راهنماییتون احتیاج دارم
حدود بودجم 1 هست و سیستم الانم هم
vga:gt9500
cpu 3.6 intel p4
ram 2gig
یه مقدار کلاسیک هست ولی در حال یک چیز یکم بهتر میخوام تا بازی های rts جدید رو در حد متوسط و روون اجرا کنم
ممنون بابت راهنمایی هاتون
متاسفانه برای اجرای بازی ها روی متوسط هم با 1 تومن کاری تقریبا نمیشه کرد. حداقل بودجه باید 2 تومن باشه تا بشه یه سیستمه معمولی رو به پایین بست این روزا
دیگه کمترین حالت و اگرم در نظر بگیریم هارد و کیس رو از سیستمه فعلی نگه داری و در آینده تعویض کنید این قطعات پیشنهاد میشه
cpu : Intel Core i3-4130
mb : ASUS H81M-C
gpu : galaxy gtx 750/MSI R7 260
ram : adata 4 gb 1600mhz
power: corsair vs550

اینا حدود 1400 میشه و بعدا میتونی هارد و کیس جدید و یه رم 4 گیگ دیگه اضافه کنید. دیگه کمتر از این برای این روزا کارایی نداره

WD ورژن 2ترابایتی 7200 آبی نداره ؟
تو عملکرد گیمینگ بین Seagate و WD تفاوتی دیده میشه یا خیر ؟

در تمام ظرفیتها از هر سری موجود هست، حالا ممکنه موقتی یه ظرفیت خاص موجود نباشه

در عملکرد گیمینگ هم تفاوتی بین مدلهای دور بالای این دو برند نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• a2010
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or