مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
هر دو مدل خوبن و هر دوتا هم اصطلاحا آنتی شوک هستند، فرق زیادی بینشون نیست، اما مدل ADATA 710 فروش بیشتری داره و گارانتی معتبری هم داره.
ممنون فرشیدجان. یعنی پیشنهاد خودت HD710 هست دیگه!
یه سوال بی‌ربط: می‌دونی هارد داخلی این مدل‌ها چیه؟

داداش تلوزیون samsung un65hu9000 که 4k هستش کیفیت تصویرش چجوریه قیمتش چقدر میشه یه چهار تا از اون بلند گو درازا بخوام بگیرم قیمتش جدا چقدر میشه بعد مکانی که میتونم بخرم رو هم بگید مکان خرید هدستی که خودتون معرفی کرده بودید با قیمتشون رو هم بگید شرمنده اگه یه چیزایی رو نباید اینجا میپرسیدم

در مورد TV و سینمای خانگی نمی تونم کمکی بکنم
در مورد هدست بستگی داره اولویت استفادتون چی باشه، مدلهای مناسب بازی که وایرلس و با کیفیت باشن انگشت شمار هستن که یکیشون همین مدل جدید وایرلس Steel Series H هست.

سلام دوستان یک سیستم گیمینگ کم قیمت میخوام ، بی کیس - مانیتور - کیبورد - ماوس .
یه چیزی که بازیای جدید ( خصوصا این ماه ) بشه رو رزولوشن 720 و تنظیمات مدیوم با فریم خوب اجرا کرد .

اگه ممکنه برای منم بفرستید .
پیشاپیش ممنون .

CPU:Core i5 4690
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-PRO GAMER
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w

حدود 2940 میشه.
کمتر از این باید برید سراغ تنظیمات پایین در بازیهای نسل جدید در تعطیلات 2015 که همین دو ماهه عرضه خواهند شد.

ممنون از جوابت

r7 250 مدل دقیق گرافیک

یکی دیگه از همین مدل اضافه کنم چی؟

بقیه قسمت ها چطوره ؟ کلا قدرت سخت افزاری...
الان watch dogs رو البته بدون لگ جواب میده ( شنیده بودم wd لگ میزنه روی سیستم های ضعیف)

این که خیلی واسه بازی ضعیفه!
اضافه کردن یه کارت ضعیف مثل خودش هم فایده ای نداره، کلا باید کارت رو عوض کنید و با R9 280X یا 290 و یا حتی GTX 970 عوض کنید تا متناسب و همپای قطعات دیگه ی شما در بازیها عمل کنه.

سلام

ممنون فرشیدجان. یعنی پیشنهاد خودت HD710 هست دیگه!
یه سوال بی‌ربط: می‌دونی هارد داخلی این مدل‌ها چیه؟

مدل 1 ترابایتیش که داخلش SAMSUNG ST1000LM012 5400RPM هست، 2 ترابایتی رو نمی دونم. با توجه به اینکه سامسونگ مدتی هست در زمینه ی هارد فعال نیست ممکنه هارد برند دیگه ای داخل مدلهای جدید باشه.

سرعتش نسبت به مدلای قابل حمل دیگه خوبه و دوامش هم از نظر بدنه بالا هست.

فرشید جان براي اين سيستمي كه معرفي كردي ، در صورتي كه بعدا بخوام فول اچ دي با انظيمات مديوم يا اچ دي با تنظيمات بالا بازي كنم كودوم قطعه يا قطعات بايد عوض بشن ؟

آخرین ویرایش:
در مورد TV و سینمای خانگی نمی تونم کمکی بکنم
در مورد هدست بستگی داره اولویت استفادتون چی باشه، مدلهای مناسب بازی که وایرلس و با کیفیت باشن انگشت شمار هستن که یکیشون همین مدل جدید وایرلس Steel Series H هست.

CPU:Core i5 4690
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-PRO GAMER
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w

حدود 2940 میشه.
کمتر از این باید برید سراغ تنظیمات پایین در بازیهای نسل جدید در تعطیلات 2015 که همین دو ماهه عرضه خواهند شد.

این که خیلی واسه بازی ضعیفه!
اضافه کردن یه کارت ضعیف مثل خودش هم فایده ای نداره، کلا باید کارت رو عوض کنید و با R9 280X یا 290 و یا حتی GTX 970 عوض کنید تا متناسب و همپای قطعات دیگه ی شما در بازیها عمل کنه.

مدل 1 ترابایتیش که داخلش SAMSUNG ST1000LM012 5400RPM هست، 2 ترابایتی رو نمی دونم. با توجه به اینکه سامسونگ مدتی هست در زمینه ی هارد فعال نیست ممکنه هارد برند دیگه ای داخل مدلهای جدید باشه.

سرعتش نسبت به مدلای قابل حمل دیگه خوبه و دوامش هم از نظر بدنه بالا هست.
داداش هم تلوزیون رو هم هدست رو برا ps4 و pcgame میخوام قیمت همون هدستی که گفتی چقدره بعد کجا میشه گیرش بیارم

نباید 8 گیگی بخره
باید یه ماجول 4 گیگی عین ماجول فعلی بخره و در کنارش استفاده کنه، اگر هم شبیه ماجول فعلی پیدا نکرد اونو بفروشه و دوتا ماجول هم مدل بخره.

همین مدل و برندهایی که بالا معرفی شد.
آقا ببخشید، من الان پست ودم رو خوندم مثل اینکه اینطوری برداشت میشه ازش که میخواد یه 8 گیگ رو بذاره کناره 4 گیگ!:d
نه، منظورم همین بود که میخواد اون 4 گیگ رو دربیاره کلا و جاش یه 8 گیگ یا همون دو تا 4 گیگ جدید بذاره!
ممنون به خاطر راهنمایی!

فرشید جان براي اين سيستمي كه معرفي كردي ، در صورتي كه بعدا بخوام فول اچ دي با انظيمات مديوم يا اچ دي با تنظيمات بالا بازي كنم كودوم قطعه يا قطعات بايد عوض بشن ؟

اولویت با کارت گرافیک هست که باید بالاتر بره، کارتهای قویتر مثل 780 یا 970 از انویدیا
اولویت بعدی هم پردازنده ی Core i7 هست که حدود 350 تا 400 تومن گرونتره.

داداش هم تلوزیون رو هم هدست رو برا ps4 و pcgame میخوام قیمت همون هدستی که گفتی چقدره بعد کجا میشه گیرش بیارم

در اینصورت بهتره از مدل بی سیم خود سونی که مخصوص PS4 هم هست استفاده کنید.
مدلهای مخصوص PC استانداردهای دیگه ای دارن و ممکنه با کنسول و TV کار نکنن، مگ اینکه مدل سیمی و دارای فیش آنالوگ و استریوی رایج باشن.

فروشگاههای محصولات صوتی و تصویری و کنسول باید داشته باشن این مدلها رو.

آقا ببخشید، من الان پست ودم رو خوندم مثل اینکه اینطوری برداشت میشه ازش که میخواد یه 8 گیگ رو بذاره کناره 4 گیگ!:d
نه، منظورم همین بود که میخواد اون 4 گیگ رو دربیاره کلا و جاش یه 8 گیگ یا همون دو تا 4 گیگ جدید بذاره!
ممنون به خاطر راهنمایی!

من بد برداشت نکردم اما تاکید کردم که نباید یه ماجول تکی 8 گیگی بزاره! فقط باید دوتا ماجول 4 گیگی باشه.

اولویت با کارت گرافیک هست که باید بالاتر بره، کارتهای قویتر مثل 780 یا 970 از انویدیا
اولویت بعدی هم پردازنده ی Core i7 هست که حدود 350 تا 400 تومن گرونتره.

در اینصورت بهتره از مدل بی سیم خود سونی که مخصوص PS4 هم هست استفاده کنید.
مدلهای مخصوص PC استانداردهای دیگه ای دارن و ممکنه با کنسول و TV کار نکنن، مگ اینکه مدل سیمی و دارای فیش آنالوگ و استریوی رایج باشن.

فروشگاههای محصولات صوتی و تصویری و کنسول باید داشته باشن این مدلها رو.

من بد برداشت نکردم اما تاکید کردم که نباید یه ماجول تکی 8 گیگی بزاره! فقط باید دوتا ماجول 4 گیگی باشه.
داداش من تو صفحه های قبلی این دو هدست توصیه شده به من داداش اینجوری که گفتی که بد شد شما یه هدست عالی مخصوص بازی که بیسیم باشه هم به تلوزیون بخوره هم به ps4 و هم به کامپیوتر به من معرفی کن ممنون اون تلوزیون هم اگه قیمت داری بده ممنون

آقا من میخام یه cpu 4790k بخرم به نظرتون برای این cpu مادربورد h87 یا h97 یا z87 یا z97 فرقی در پرفورمنس بازیها خواهد داشت البته اینو بگم من اصلا اهل اورکلاک نیستم
الانم cpu من 3570k با گرافیک 290 vapor x هست که در 3dmark 11 وقتی vga score 16800 مینویسه اونوخت برای physic score مینویسه 6700 میگم شاید برای گرافیکم گلوگاه ایجاد میکنه در ضمن مادربوردمم p75 با چیپ b75 هستش
الان پیشنهادتون چیه؟

داداش من تو صفحه های قبلی این دو هدست توصیه شده به من داداش اینجوری که گفتی که بد شد شما یه هدست عالی مخصوص بازی که بیسیم باشه هم به تلوزیون بخوره هم به ps4 و هم به کامپیوتر به من معرفی کن ممنون اون تلوزیون هم اگه قیمت داری بده ممنون

من که اولش هم گفتم، در مورد محصولات کنسول و TV نمی تونم اظهار نظر کنم، فقط در مورد سخت افزار PC

توی تاپیک کنسولها سوال کنید ممکنه زودتر جواب بگیرید.

آقا من میخام یه cpu 4790k بخرم به نظرتون برای این cpu مادربورد h87 یا h97 یا z87 یا z97 فرقی در پرفورمنس بازیها خواهد داشت البته اینو بگم من اصلا اهل اورکلاک نیستم
الانم cpu من 3570k با گرافیک 290 vapor x هست که در 3dmark 11 وقتی vga score 16800 مینویسه اونوخت برای physic score مینویسه 6700 میگم شاید برای گرافیکم گلوگاه ایجاد میکنه در ضمن مادربوردمم p75 با چیپ b75 هستش
الان پیشنهادتون چیه؟

برای 4790K فقط باید مدل Z97 استفاده کنی و برای 4790 معمولی هم از مدلهای H97/H81/B85 میشه استفاده کرد، اگر اورکلاک نمی کنی که سری K خیلی برتی نداره به 4790 معمولی

کمبود امتیاز در بخش 3DMARK Physic Score هم مربوط به پردازنده هست و ممکنه برخی عناوین آینده گلوگاه ایجاد کنه.

شما هم می تونی 4790+B85 یا H97 بخری و هم می تونی فقط پردازنده رو به 3770 ارتقا بدی که گلوگاه هم نباشه و کم هزینه تر هم هست.

برای 4790K فقط باید مدل Z97 استفاده کنی و برای 4790 معمولی هم از مدلهای H97/H81/B85 میشه استفاده کرد، اگر اورکلاک نمی کنی که سری K خیلی برتی نداره به 4790 معمولی

کمبود امتیاز در بخش 3DMARK Physic Score هم مربوط به پردازنده هست و ممکنه برخی عناوین آینده گلوگاه ایجاد کنه.

شما هم می تونی 4790+B85 یا H97 بخری و هم می تونی فقط پردازنده رو به 3770 ارتقا بدی که گلوگاه هم نباشه و کم هزینه تر هم هست.

فرشید جان آخه Ghz که برای 4790k هستش از 4 تا 4.4 هستش اما برای معمولی از 3.6 تا 4 هست
من میخام 4790K بخرم با یه مادربورد H اما نمیخام اورکلاکش کنم بنظرتون مشکلی ایجاد نمیکنه تو کشش cpu?

الان پیشنهادتون چیه؟

دوست عزیز آخه این چه کاریه بیای خرج اضافه کنی شما اگه دو تا 290x هم بزاری بازم سی پی یو مشکلی نداره در کل به نظر من خرج الکی نکن چیپ b75 هم هیچ مشکلی نداره شما سعی کن پولها رو جمع کنی برای سری اسکایلیک و کنولیک که یه سیستم غول i7 با 16 گیگ رم ddr4 با گرافیک r9 490x بندازی حالشو ببری

فرشید جان آخه Ghz که برای 4790k هستش از 4 تا 4.4 هستش اما برای معمولی از 3.6 تا 4 هست
من میخام 4790K بخرم با یه مادربورد H اما نمیخام اورکلاکش کنم بنظرتون مشکلی ایجاد نمیکنه تو کشش cpu?

درست می گی، منم برای همین گفتم" خیلی برتری نداره" وگرنه برتری که داره اما خیلی زیاد نیست
می تونید همین مدل K رو هم روی مادربرد H97 یا B85 بزارید و با قدرت کامل کار خواهد کرد و مشکلی هم نخواهد داشت.

سلام و خسته نباشید
میخواستم یه رم 8 گیگ بگیرم.مدل مادربوردم هم ASrock 870 Extreme3
فکر میکنم ساپورت رمم هم تا فرکانس 1600 باشه.برای گیم میخوام بگیرم.بودجه هم تا 350 میتونم بدم
ممنون

سلام
آقا مشخصات سیستم من اینه: amd phenom II x4 810، asus m4a79t deluxe، 8g ram، gtx 760، 580 green
میخوام سی پی یو رو به 980 ارتقاء بدم، ارزششو داره؟ آیا باید پاور هم عوض بشه؟
ممنون

سلام و خسته نباشید
میخواستم یه رم 8 گیگ بگیرم.مدل مادربوردم هم ASrock 870 Extreme3
فکر میکنم ساپورت رمم هم تا فرکانس 1600 باشه.برای گیم میخوام بگیرم.بودجه هم تا 350 میتونم بدم
ممنون

باید دوتا ماجول 4 گیگی بخری بجای یه دونه 8 گیگی
می تونی از CORSAIR XMS3 1600 یا KINGESTON HYPERX 1600 انتخاب کنی که به ترتیب 270 و 300 تومن میشن.

سلام
آقا مشخصات سیستم من اینه: amd phenom II x4 810، asus m4a79t deluxe، 8g ram، gtx 760، 580 green
میخوام سی پی یو رو به 980 ارتقاء بدم، ارزششو داره؟ آیا باید پاور هم عوض بشه؟
ممنون

ارتقای پردازنده به تنهایی کافی نیست و ارزش هزینه کردن نداره

بهتره که پردازنده و مادربرد رو همزمان به سوکت 1150 اینتل تغییر بدی که برای پردازنده ی Core i5 و مادربردش در کمترین حالت حدود 850 تومن درمیاد.
پاور هنوز کفایت می کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or