مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام بچه ها میخاستم بدونم کامپیوترها یه مکینتاش یا ای مک در ایران هستش واگه از قیمتشم خبر دارین بگین و به درده بازی کردن میخوره چون من دیگه از pc خسته شدم میخام یدونه از اینا بخرم:confused:

عزیز الان لپ تاپ های Apple که سیستم عاملشون مکینتاش هست توی ایران راحت پیدا میشن.اما مدل های خوبش حدود 1 میلیون 900 تا 2 میلیون آب می خوره پات.

سلام بچه ها میخاستم بدونم کامپیوترها یه مکینتاش یا ای مک در ایران هستش واگه از قیمتشم خبر دارین بگین و به درده بازی کردن میخوره چون من دیگه از pc خسته شدم میخام یدونه از اینا بخرم
آره هستش از 2200 2300 شروع میشه تا .....

سلام بچه ها میخاستم بدونم کامپیوترها یه مکینتاش یا ای مک در ایران هستش واگه از قیمتشم خبر دارین بگین و به درده بازی کردن میخوره چون من دیگه از pc خسته شدم میخام یدونه از اینا بخرم:confused:
اکثر گیمها اصلاً روی Mac نمیان. معمولاً فقط گیمهای معروف هستن که برای Mac هم عرضه میشن. خلاصه ش رو بگم، برای گیمینگ میتونی بی خیال مـَـک شی.

پ.ن: منظورت چیه از PC خسته شدی؟:thinking:

ولی asus هم این مدل سی پی یو هارو ساپورت می کنه ولی هر دوتاشون با باس کمتر.
نه عزیز m2n-e ساپورت نمی کنه اینم لینکش : (من که چیزی ندیدم)

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=308&l4=0&model=1181&modelmenu=2

حالا اگه دلیل بهتری میخوای ، گیگا چیپ amd هستش (شاید کارایی بالاتر) یا مین گیگا گرافیک (onboard (ati x1250 روش هستش (خروجی d-sup و hdmi ).
حالا خود دانی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or