مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

1-

پردازنده های موبایلی( لپ تاپ) همیشه Roadmap و برنامه ی تولید مجزایی دارند، هر چند که با هر نسل و به موازات پردازنده های Desktop معرفی و عرضه میشن

در حال حاضر هم پردازنده های Core M از نسل Broadwell-Y برای لپ تاپ ها معرفی و تولید شدن که تا تعطیلات کریسمس در بازار به وفوور یافت خواهند شد.

این نسل هم بیشتر بر پایه کم مصرف بودن و افزایش قدرت گرافیک بوده تا قدرت پردازنذه درسته؟!

- - -ویرایش - - -

100 تومن واسه یه مبدل خیلیه :دی فکر کنم وقتشه که مانیتور رو بعد از چند سال عوض کنم. ارزون ترین مانیتور که خروجی صدا داشته باشه چیه؟ البته کیفیتش هم خوب باشه و 1080*1920 هم باشه، سایز هم 22 (نهایت تا 600 یا 700 بتونم هزینه کنم، حالا کمتر از اینم چیز خوبی پیدا بشه که بهتره). همین طور ارزون ترین اسپیکری که ورودی Optical داشته باشه چی هست؟ میخوام ببینم کدوم به صرفه تر هست :دی

واسه مانیتور asus vx23h & vx22h هرکدوم موجود بود

دوستان من چند وقتیه دنبال ارتقاع کارت گرافیکم و کارتم هم انتخاب کردم
260X 2GB
الان میترسم هزینه کنم بعد بقیه ی سیستمم اذیتم کنه تو بازیها
سیستمم اینه
CPU Intel E8400 3.0GHz
MB Asus P5gplx pro
Ram 3GB DDR2
VGA Geforce 250GTS =>> AMD 260X
Power 535 real Green

2گیگ رم هم اضافه کنم درکنار کارت جدید فکر میکنین بازم CPU اذیت کنه مثلا توی FIFA , GTA ? دیگه هزینه ی مین جدید و CPU ندارم. گیج شدم

100 تومن واسه یه مبدل خیلیه :دی فکر کنم وقتشه که مانیتور رو بعد از چند سال عوض کنم. ارزون ترین مانیتور که خروجی صدا داشته باشه چیه؟ البته کیفیتش هم خوب باشه و 1080*1920 هم باشه، سایز هم 22 (نهایت تا 600 یا 700 بتونم هزینه کنم، حالا کمتر از اینم چیز خوبی پیدا بشه که بهتره). همین طور ارزون ترین اسپیکری که ورودی Optical داشته باشه چی هست؟ میخوام ببینم کدوم به صرفه تر هست :دی

خود مبدل هم کم چیزی نیست و البته باید از قطعات با کیفیت تقویت کننده هم روی بردش استفاده شده باشه که خروجی صدا قابل قبول و با تفکیک بالا باشه. اگر برای صدای حرفه ای می خواین این مبدلها رو توصیه نمی کنم.
از اسپیکر با قابلیت ورودی اپتیک هم نگو که باید خیلی حرفه ای باشه که همچین Optionیی رو داشته باشه، مدلی مثل Z906 که البته قیمت خیلی زیادی هم داره.

این نسل هم بیشتر بر پایه کم مصرف بودن و افزایش قدرت گرافیک بوده تا قدرت پردازنذه درسته؟!

دقیقا همینطوره

واسه مانیتور asus vx23h & vx22h هرکدوم موجود بود

اینا هم انتخابای خوبی هستن.

دوستان من چند وقتیه دنبال ارتقاع کارت گرافیکم و کارتم هم انتخاب کردم
260X 2GB
الان میترسم هزینه کنم بعد بقیه ی سیستمم اذیتم کنه تو بازیها
سیستمم اینه
CPU Intel E8400 3.0GHz
MB Asus P5gplx pro
Ram 3GB DDR2
VGA Geforce 250GTS =>> AMD 260X
Power 535 real Green

2گیگ رم هم اضافه کنم درکنار کارت جدید فکر میکنین بازم CPU اذیت کنه مثلا توی FIFA , GTA ? دیگه هزینه ی مین جدید و CPU ندارم. گیج شدم

شما نباید کارت قویتری روی این سیستم بزاری، چون مشکل شما الان بقیه ی قطعات هم هست، بطوری که نه دیگه قابل ارتقای تکی هستن و نه با کارت جدیدتر راندمان ایدهآل می دن، بنابراین باید در مرحله ی اول پردازنده، مادربرد و رم رو عوض کنی و بعد کارت گرافیک قویتر بخری.

بجز این هر خرج دیگه ای بکنی فایده ای نخواهد داشت.

مادربورد کم قیمت برا 4770 و 780 ti چی پیشنهاد میدین ؟
sli و اور هم نمیکنم .
------
بین h 87 و b 85 gamer کدوم ؟

هر دوتا خوبن اما B85-PRO GAMER بخاطر LAN و صدای بهتر برای بازی انتخاب بهتری هست.

حرفت درست ولی من دنبال یه سیستم کامل گیمینگ نیستم و مانیتورم هم ۱۴۴۰x۹۰۰ هست. ازون سمت حس میکنم بازیها بیشتر متکی به کارت گرافیکن و فعلا کارم راه میوفته تا بعدا بخوان یه سی پی یو جدید بگیرم
موافق نیستی

حرفت درست ولی من دنبال یه سیستم کامل گیمینگ نیستم و مانیتورم هم ۱۴۴۰x۹۰۰ هست. ازون سمت حس میکنم بازیها بیشتر متکی به کارت گرافیکن و فعلا کارم راه میوفته تا بعدا بخوان یه سی پی یو جدید بگیرم
موافق نیستی

درسته، بیشتر بازیها کارت گرافیک براشون گلوگاه هست، اما با ورود بازیهای نسل جدید کنسول اهمیت پردازنده در بازیها بیشتر هم شده و شما با یه پردازنده ی دو هسته ای 4 نسل قبل نمی تونی حتی راندمان پردازنده ی به نسبت ضعیف 8 هسته ای کنسول رو شبیه سازی کنی و در این حالت پردازنده در بازی شما گلوگاه خواهد شد تا گرافیک! اتفاقا برای رزولوشن پایینتر پردازنده مهمتر میشه چون اونه که باید از پس فریم بیشتر بربیاد تا گرافیک.

داشتن یه 4 هسته ای واقعی یا حداقل 4 هسته ای مجازی (Core i3) برای بازیهای جدید یه ضرورت هست. بازی نسل جدیدی مثل Ryse: Son of Rom حتی می تونه تا 12 هسته ی پردازشی رو توی نسخه ی PC استفاده کنه:

http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Ryse_Son_of_Rome-test-Ryse_proz.jpg

سلام دوستان
این سیستم منه
board : p75-d3
cpu : i5 3330
ram : 2*4 1600
vga : amd 7850
حالا اگه cpu و مادربوردمو با این دوتا عوض کنم فرقی تر کارایی سیستم من بوجود میاد
GIGABYTE GA-H97-GAMING 3 NEW

Intel Core i5 - 3.1GHz - 4440
ممنون

اگه اولویت بازی مدنظر شما باشه اتفاقا باید اول کارت گرافیک رو ارتقا بدید و پردازنده هنوز برای بازیها گلوگاه نیست.

خوب با راهنمایی دوست عزیز mmf66 امروز رفتم بازار بیشتر مغازه ها برند لاجیتک داشتن ولی یهو دیدم ی مغازه ادیفایر داره رفتم یه تست گرفتم حجم صدا با بیسش خیلی خوب بود برای همین مدل R401 رو با قیمت 270 با گارانتی خریدم. ممنونم.

سلام به همه.من اولین بار هست که سر میزنم به این بخش شاید سوال هام ابتدایی باشه که دیگه شرمندتون ومرسی از پاسخ گویی شما.
ببینید یه سیستم میخوام بدون کیس و اسپیکر و مانیتورو موس و کیبورد دیگه آخرش 3 تومن در بیاد.
این سیستم میتونه مثلا کرایسیس 3 رو روی آخرین تنظیمات و دقت تصویر 1080 ,60 فریم بده ممنون میشم اگه راهنمایی کنید بین کنسولو و این موندم چون بازی هاش واقعا نمی ارزه.
به نظرتون صبر کنم تا نسل جدید کارت های گرافیک انویدیا بهتر نیست؟اصلا کی میاد اینا و قیمتش به چه حالتی است ؟
----------------------------------
راستی برام خیلی مادربورد مهم هست یعنی از نظر ایمنی و دما و کیفیت یه چیز خوبی بگید همچنین رم و پردازنده و بعد در آخر گرافیک برام مهمه دستتون درد نکنه

آخرین ویرایش:
سلام به همه.من اولین بار هست که سر میزنم به این بخش شاید سوال هام ابتدایی باشه که دیگه شرمندتون ومرسی از پاسخ گویی شما.
ببینید یه سیستم میخوام بدون کیس و اسپیکر و مانیتورو موس و کیبورد دیگه آخرش 3 تومن در بیاد.
این سیستم میتونه مثلا کرایسیس 3 رو روی آخرین تنظیمات و دقت تصویر 1080 ,60 فریم بده ممنون میشم اگه راهنمایی کنید بین کنسولو و این موندم چون بازی هاش واقعا نمی ارزه.
به نظرتون صبر کنم تا نسل جدید کارت های گرافیک انویدیا بهتر نیست؟اصلا کی میاد اینا و قیمتش به چه حالتی است ؟

cpu i5 4690 680t
main GIGABYTE H97-Gaming 3 LGA1150 H97 450t
ram a-data xpg v2 1600 cl9 4gb*2 285t
vga Sapphire+R9+280X+OC+Dual-X+3GB+GDDR5 970t
hdd seagate 1tr st1000dm003 180t
odd LG 24x bulk 55t
power Green GP750A-ZS 80Plus Bronze PSU 275t

این سیستم 2890 برات درمیاد کراسیس رو 1080 high quality + FXAA بالای 60 فریم جواب میده

اگه صبر کنی که بهتره 960 تو راه به زودی و همچنین 970 هم قیمتش ثابت بشه و همچنین تا قبل عید هم r9 380x که خیلی قدرتمند و غوله میاد
ضمن این که تابستان هم پردازنده های اسکالیک و برادول و شاید رمهای ddr4 هم در دسترس شما باشه

- - -ویرایش - - -

خوب با راهنمایی دوست عزیز mmf66 امروز رفتم بازار بیشتر مغازه ها برند لاجیتک داشتن ولی یهو دیدم ی مغازه ادیفایر داره رفتم یه تست گرفتم حجم صدا با بیسش خیلی خوب بود برای همین مدل R401 رو با قیمت 270 با گارانتی خریدم. ممنونم.

دوست عزیز مبارکت باشه اسپیکر خوبی خریدی ولی قیمتش خیلی بالاست حداکثر قیمت اون اسپیکر زیر 170 هزار تومان هست مدل c2 فکر کنم 240 هزار تومان قیمتش بود قیمت r401 جهانیش 60 دلاره

با تشکر از شما دوست عزیز mmf66.
می خواستم بگم اگه بقیه دوستان نظری دارند بیان برای راهنمایی بیان کنن.
به نظرتون cpu گفته شده ضعیف نیست ؟یه هفت هشت سال جواب میده؟:d
این مادر بورد از نظر ایمنی ,حفظ قطعات و دما مناسب هست ؟

سلام دوستان
این سیستم منه
board : p75-d3
cpu : i5 3330
ram : 2*4 1600
vga : amd 7850
حالا اگه cpu و مادربوردمو با این دوتا عوض کنم فرقی تر کارایی سیستم من بوجود میاد
GIGABYTE GA-H97-GAMING 3 NEW

Intel Core i5 - 3.1GHz - 4440
ممنون

شما صبر کن گرافیک های جدید بیاد اونوقت پرافیک رو با مدل 960 یا r9 380x عوض کن
در ضمن شما اصلا نیاز به تعویض مین ندارید نهایتش میتونین cpu رو با مدلهای بالاتر تعویض منید مثلا 3570 یا 3550 هزینشم خیلی کمتر میشه

- - -ویرایش - - -

میخوای برو دره شیطان رو بنداز خیال خودت رو راحت کن (4790k)>:)
چطور ps4 با اون cpu پنجاه هزار تومانی جواب میده این نده:-b

[/QUOTE]
میخوای برو دره شیطان رو بنداز خیال خودت رو راحت کن (4790k)>:)
چطور ps4 با اون cpu پنجاه هزار تومانی جواب میده این نده:-b[/QUOTE]
بابا آخه اینا هزارتا جادو جنبل میکنن نمی دونم از توان cpu میدن به gpu و بر عکس و دسترسی به low level سخت افزارو دارن هزارتا چشم بندی دیگه گرچه به پای همین سیستمی که گفتید اصلا نمی رسه ولی خوب من چون زیاد مایع دار نیستم برای همین می ترسم هزینه کنم بعدش 2 سال دیگه نتونم استفاده کنم. به هر حال ممنون قیمت این دره شیطان که گفتید رو هم میتونید بگید :dبسیار ممنون

این پردازنده با توجه به بودجه ی شما بهترین انتخاب هست.
در عوض 7 یا 8 سال هم حداقل یه بار دیگه باید پردازنده ، مادربرد و رم رو ارتقا بدی! 8 سال برای PCیعنی 4 نسل تغییر و پیشرفت!!

مادربرد هم خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or