ممنون از دوست عزیز mmf66
من اسپیکر برای بازی نمیخوام بیشتر موسیقی و فیلم هست که همشون با همون پی سی هست یعنی اون جور آدمی نیستم که انتظار داشته باشم به ی اسپیکر 300 تومنی به تلویزیون پخش کنم استفاده کنم.
ببین اسپیکر قبلیم که خراب شد مشخصاتش این بود خیلی صدای خوب و بیس خوبی داشت.
مشخصات:
2.1 Speaker System
PMPO: 600W
Model: AK2121
Output Power RMS : 15W * 2 +30W RMS
Impedance: 8 اهم
Seperation : 45dB
Frequency Response Subwoofer : 45Hz - 150Hz
Satellite Speaker : 150HZ - 20KHz
حالا با این مشخصات بالا اسپیکر قبلیم چه طوریا بود؟ چون بیس خیلی قوی داشت و صدای واضح و خوبی داشت با کارت صدای انبورد هم بود.
در کل ی چیزی میخوام مثل بالا یه کیفیت صدا و بیس خوبی داشته باشه الان این دو مدل مثل مال خودم هستن؟
Logitech Z443
Logitech Z506
ممنونم
همچین مبدلی تو بازار گیر میاد؟ تبدیل صدای Digital به Analog.
![]()
و اینکه قیمت جنس با کیفیتش حدودا چنده؟
1-
پردازنده های موبایلی( لپ تاپ) همیشه Roadmap و برنامه ی تولید مجزایی دارند، هر چند که با هر نسل و به موازات پردازنده های Desktop معرفی و عرضه میشن
در حال حاضر هم پردازنده های Core M از نسل Broadwell-Y برای لپ تاپ ها معرفی و تولید شدن که تا تعطیلات کریسمس در بازار به وفوور یافت خواهند شد.
100 تومن واسه یه مبدل خیلیهفکر کنم وقتشه که مانیتور رو بعد از چند سال عوض کنم. ارزون ترین مانیتور که خروجی صدا داشته باشه چیه؟ البته کیفیتش هم خوب باشه و 1080*1920 هم باشه، سایز هم 22 (نهایت تا 600 یا 700 بتونم هزینه کنم، حالا کمتر از اینم چیز خوبی پیدا بشه که بهتره). همین طور ارزون ترین اسپیکری که ورودی Optical داشته باشه چی هست؟ میخوام ببینم کدوم به صرفه تر هست
![]()
100 تومن واسه یه مبدل خیلیهفکر کنم وقتشه که مانیتور رو بعد از چند سال عوض کنم. ارزون ترین مانیتور که خروجی صدا داشته باشه چیه؟ البته کیفیتش هم خوب باشه و 1080*1920 هم باشه، سایز هم 22 (نهایت تا 600 یا 700 بتونم هزینه کنم، حالا کمتر از اینم چیز خوبی پیدا بشه که بهتره). همین طور ارزون ترین اسپیکری که ورودی Optical داشته باشه چی هست؟ میخوام ببینم کدوم به صرفه تر هست
![]()
این نسل هم بیشتر بر پایه کم مصرف بودن و افزایش قدرت گرافیک بوده تا قدرت پردازنذه درسته؟!
واسه مانیتور asus vx23h & vx22h هرکدوم موجود بود
دوستان من چند وقتیه دنبال ارتقاع کارت گرافیکم و کارتم هم انتخاب کردم
260X 2GB
الان میترسم هزینه کنم بعد بقیه ی سیستمم اذیتم کنه تو بازیها
سیستمم اینه
CPU Intel E8400 3.0GHz
MB Asus P5gplx pro
Ram 3GB DDR2
VGA Geforce 250GTS =>> AMD 260X
Power 535 real Green
2گیگ رم هم اضافه کنم درکنار کارت جدید فکر میکنین بازم CPU اذیت کنه مثلا توی FIFA , GTA ? دیگه هزینه ی مین جدید و CPU ندارم. گیج شدم
مادربورد کم قیمت برا 4770 و 780 ti چی پیشنهاد میدین ؟
sli و اور هم نمیکنم .
------
بین h 87 و b 85 gamer کدوم ؟
حرفت درست ولی من دنبال یه سیستم کامل گیمینگ نیستم و مانیتورم هم ۱۴۴۰x۹۰۰ هست. ازون سمت حس میکنم بازیها بیشتر متکی به کارت گرافیکن و فعلا کارم راه میوفته تا بعدا بخوان یه سی پی یو جدید بگیرم
موافق نیستی
سلام دوستان
این سیستم منه
board : p75-d3
cpu : i5 3330
ram : 2*4 1600
vga : amd 7850
حالا اگه cpu و مادربوردمو با این دوتا عوض کنم فرقی تر کارایی سیستم من بوجود میاد
GIGABYTE GA-H97-GAMING 3 NEW
Intel Core i5 - 3.1GHz - 4440
ممنون
سلام به همه.من اولین بار هست که سر میزنم به این بخش شاید سوال هام ابتدایی باشه که دیگه شرمندتون ومرسی از پاسخ گویی شما.
ببینید یه سیستم میخوام بدون کیس و اسپیکر و مانیتورو موس و کیبورد دیگه آخرش 3 تومن در بیاد.
این سیستم میتونه مثلا کرایسیس 3 رو روی آخرین تنظیمات و دقت تصویر 1080 ,60 فریم بده ممنون میشم اگه راهنمایی کنید بین کنسولو و این موندم چون بازی هاش واقعا نمی ارزه.
به نظرتون صبر کنم تا نسل جدید کارت های گرافیک انویدیا بهتر نیست؟اصلا کی میاد اینا و قیمتش به چه حالتی است ؟
خوب با راهنمایی دوست عزیز mmf66 امروز رفتم بازار بیشتر مغازه ها برند لاجیتک داشتن ولی یهو دیدم ی مغازه ادیفایر داره رفتم یه تست گرفتم حجم صدا با بیسش خیلی خوب بود برای همین مدل R401 رو با قیمت 270 با گارانتی خریدم. ممنونم.
سلام دوستان
این سیستم منه
board : p75-d3
cpu : i5 3330
ram : 2*4 1600
vga : amd 7850
حالا اگه cpu و مادربوردمو با این دوتا عوض کنم فرقی تر کارایی سیستم من بوجود میاد
GIGABYTE GA-H97-GAMING 3 NEW
Intel Core i5 - 3.1GHz - 4440
ممنون
با تشکر از شما دوست عزیز mmf66.
می خواستم بگم اگه بقیه دوستان نظری دارند بیان برای راهنمایی بیان کنن.
به نظرتون cpu گفته شده ضعیف نیست ؟یه هفت هشت سال جواب میده؟:d
این مادر بورد از نظر ایمنی ,حفظ قطعات و دما مناسب هست ؟