سلام اقا فرشید :biggrin1: میخواستم بگم میشه یه سیستم کامل با GTX 780 sli معرفی کنی بعد قیمت هم بگی ممنون میشم ، در کل میخواستم یه سیستم واسه گیم ببندم ولی موندم فقط gtx 780 بگیرم یا sli ، بودجه هم تا نزدیک های 6 تومن هست البته اگه بیشتر از بودجه شد بگو .
پیشاپیش ممنون.
خب SLI کردن دوتا کارت فقط تحت شرایط خاص یا انتظارات بالا از کیفیت بازی توصیه میشه ( خودم هم همینطورم!)
مثلا اینکه مانیتوری با رزولوشن بالتر از 1920 داشته باشید، دوتا مانیتور داشته باشید یا اصلا عادت داشته باشید همیشه AA رو در بالاترین حالت تنظیم کنید و 60 فریم بگیرید!
در ضمن همین اول کاری هم GTX 970 سریعتر از 780 هست و قیمتش هم ظاهرا تفاوتی نداره.
سیستم:
CPU:INTEL Core I7 4790K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS Z97-A
VGA:Geforce GTX 970 3GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:CORSAIR FORCE GS 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:850W GREEN
CASE:GREEN X7
اینا حدود 5450 تومن میشن که در صورت اضافه شدن کارت دوم مبلغ کل حدود 1800 دیگه اضافه خواهد شد.
من یه Xbox360 wireless controller for PC گرفتم که یه Wireless Receiver هم داخلش بود، الان تصمیم دارم یه دسته دیگه هم بخرم، Xbox360 wireless رو بخرم دیگه رو این جواب میده دیگه درسته؟ یعنی اون دسته ای رو مخصوص پی سی زدن رو دیگه نگیرم.
فکر کنم دسته ی جدیداز نظر فنی بتونه با رسیور وایرلس قبلی کار کنه و نیازبه رسیور جدید نباشه، اما اینکه بتونه با رسیور قبلی مچ بشه داستان دیگری هست که من ازش مطمئن نیستم و کنسول بازا بهتر می دونن.