مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بین 85 تا 95 تومنه. من بطور کلی گفتم که بدرد بازی نمیخوره چون شما یه وقت خواستی بازی بکنی یا هوس بازی به سرت زد اون وقتکه منظور منو متوجه میشی.

من اونقدر پول ندارم که بخوام یهو 50-60 تومان بیشتر بدم.8500 چطوره ؟

آقا من دارم یه همچین سیستمی می بندم :

Mainboard : MSI K9N 32Bit (یه چیزی بعد از K9N داره یادم نیست)

CPU : 6000 AMD X2 Athlone

Ram : 2GB Patriot Dual 2x1GB

VGA : 512 Mb 8400 GS

یا یه Case مارک Palm همشون شده 564 تومان.قیمتش خوبه ؟

راستی Graphic Card مارک BFG همین مدلی که بالا گفتم پیدا میشه با قیمتی که این فاکتور ما به هم نخوره ؟

در ضمن این بازی هایی مثل Call Of Duty و ... که تقریبا جدید هستن رو اجرا می کنه به خوبی ؟
BFG 8400GS 512MB در بازار هست و نکته جالب اینکه کارت BFG دارای 128bit هست و پهنای باند مموریش 9.6G هست و از 8400GS معمولی که 6.4G هست خیلی بهتره.
قیمتش هم 70 تومانه.

من اونقدر پول ندارم که بخوام یهو 50-60 تومان بیشتر بدم.8500 چطوره ؟
اینم زیاد تعریفی نداره به طور کلی تو سریه 8 از 8600gt به بعد میشه رو بازی حساب کرد. .ببین به نظر من یه 7600gs بگیر با توجه به قیمتش کارایی نسبتا خوبی داره فعلا کارتو راه میندازه قیمت هم بین 75 تا 85 تومن.

آقا من CPU رو از 6000 کردم 5600 و الان هم قصد دارم کارت گرافیک رو ببرم بالاتر.پس GForce 8600 رو می گیرم.فقط امیر جان این BFG قیمت این مدلش چند هست که بگم برام گیر بیارن.قیمت درست درمون می خوام

آقا من CPU رو از 6000 کردم 5600 و الان هم قصد دارم کارت گرافیک رو ببرم بالاتر.پس GForce 8600 رو می گیرم.فقط امیر جان این BFG قیمت این مدلش چند هست که بگم برام گیر بیارن.قیمت درست درمون می خوام
BFG 8600GT OC 256MB قیمتش 165 تومان هست.

سلام
اقا بودجت رو کامل بگو .
چه کاری از پی سی میخوای؟
فقط کیس یا کیس با مانیتور و ...؟

سلام.

بودجه من برای این سیستم 564 هزار تومان هست.البته یه مانیتور 2032GW هم بوده که بحثش جداست.ولی خوب قیمت رو یع ذره می تونم ببرم بالا.منظورم کیفیت جنس رو تغییر بدم.
امروز قرار شد جای CPU 6000 یه 5600 ببندم.گفتم جاش گرافیک رو بهتر کنم.

حالا گیر کردم توش.خودم یه هارد 200 دارم اما گفتم یه هارد 300 دیگه هم بگیرم و بی خیال گرافیک بهتر از 8400 بشم.چون آنچنان هم دنبال بازی نیستم.

من کلا با کامپیوتر کارای گرافیکم و طراحی سایت انجام میدم.بعضی وقت ها هم بازی اگر کیفم بگیره میریزم روش.در ضمن من زیاد فیلم دانلود می کنم.همین چند هفته پیش یه هارد 300 داشتم که 250 گیگ فیلم توش دانلود شده داشتم و پرید.

حالا میگید چیکار کنم ؟

سلام.

بودجه من برای این سیستم 564 هزار تومان هست.البته یه مانیتور 2032GW هم بوده که بحثش جداست.ولی خوب قیمت رو یع ذره می تونم ببرم بالا.منظورم کیفیت جنس رو تغییر بدم.
امروز قرار شد جای CPU 6000 یه 5600 ببندم.گفتم جاش گرافیک رو بهتر کنم.

حالا گیر کردم توش.خودم یه هارد 200 دارم اما گفتم یه هارد 300 دیگه هم بگیرم و بی خیال گرافیک بهتر از 8400 بشم.چون آنچنان هم دنبال بازی نیستم.

من کلا با کامپیوتر کارای گرافیکم و طراحی سایت انجام میدم.بعضی وقت ها هم بازی اگر کیفم بگیره میریزم روش.در ضمن من زیاد فیلم دانلود می کنم.همین چند هفته پیش یه هارد 300 داشتم که 250 گیگ فیلم توش دانلود شده داشتم و پرید.

حالا میگید چیکار کنم ؟

CPU:intel core 2 duo E4500=120
main board:abit ip35 E=120
ram:2x1gb corsair 800 cl 4-4-4-12=90
vga:galaxy geforce 8600GTOC=110
hard:samsung 450GB sata 2=110
خوب این شد 550 تومن:دی
اگر احساس میکنی زیاده میتونی رم رو 2 تا 1 گیگ کینگ استون بندازی میشه 50 تومن...
اگه میتونی از کارت گرافیک نزن...یا اگر زدی برو مین انبورد بگیر...چون 8400 و اینا زیاد فرقی با انبورد ندارن...حتی 8500...چون با هیچ کدوم نمیشه گیم زد...پس چه کاریه ادم انبورد رو میگیره میره...
حالا میل خودته;)

CPU : 5600 AMD X2 Athlone

من این سیستم رو می خوام ببندم.از Intel متنفرم.

دیگه اگه میشه این رو زیاد و کم کنید.

من این سیستم رو می خوام ببندم.از Intel متنفرم.

دیگه اگه میشه این رو زیاد و کم کنید.

خوب من روی تنفر که نمیتونم پیشنهاد بدم...
ولی اگه اینم بستی مین ام اس ای ننداز...
توصیه میکنم یه مین بود با چیپ 690 بگیری از کارت انبوردش استفاده کنی;)گول این 512 بودن رو نخور که اشغال تر از این کارت نداریم.
ای ام دی میخوای لا اقل CPU اینو بگیر:amd athlon X2 5000 black edition
خوب من دیگه حرفی ندارم...

خوب من روی تنفر که نمیتونم پیشنهاد بدم...
ولی اگه اینم بستی مین ام اس ای ننداز...
توصیه میکنم یه مین بود با چیپ 690 بگیری از کارت انبوردش استفاده کنی;)گول این 512 بودن رو نخور که اشغال تر از این کارت نداریم.
ای ام دی میخوای لا اقل CPU اینو بگیر:amd athlon X2 5000 black edition
خوب من دیگه حرفی ندارم...

اولا که غیر از MSI چیزی نمیندازم.بعدش هم من زیاد دنبال خدا بودن سیستم نیستم.گفتم که برای چی استفاده می کنم.من سیستم خوره دارم.یعنی پدر سیستم رو در میارم.سعی هم کردم CPU رو بالا ببندم که نخوام 2 سال دیگه عوضش کنم.

بازم در کل ممنون هستم.

خیلی راهنمایی های خوبی کردید.

اولا که غیر از MSI چیزی نمیندازم.بعدش هم من زیاد دنبال خدا بودن سیستم نیستم.گفتم که برای چی استفاده می کنم.من سیستم خوره دارم.یعنی پدر سیستم رو در میارم.سعی هم کردم CPU رو بالا ببندم که نخوام 2 سال دیگه عوضش کنم.

بازم در کل ممنون هستم.

خیلی راهنمایی های خوبی کردید.

دوست عزیز من فقط پیشنهاد میدم...اگر توجه کرده باشی دیگه هم به کسی کمک نمیکنم زیاد...اینم که اومدم پیشنهاد بدم واسه ی کمک هایی بود که در بخش موبایل بهم کردی;)
منم نخواستم سیستمت خدا باشه...2 روز دیگه دیدی مینت باگ داره بایوسش میفهمی چی میگم:-"
اون X2 5000 black هم مولتی هاش بازه...میتونی مولتی رو ببری بالا CPU روی 3.3 کار کنه...یعنی قویتر از X2 6400
خوب من فقط پیشنهاد میدم و فکر کنم شما هم اخرین نفری بودین که کمک کردم...هر کی هر چی میخواد بخره واسم دیگه اهمیتی نداره...نمیدونم چرا ملت فکر میکنن واسه ی من سودی داره که پیشنهاد میدم! جز درد سر هیچی نداره...اینجا 2 تا بحثه:یا میدونین چی خوبه و میرین همونو میخرین...یا میپرسین و بعد با تحقیق میرین میخرین...
به هرحال...
سیستم پیشنهادی من به شما:
MSI:kn9 ultra

فکر کنم اینطوری خوشحال تر باشین;)

سلام . من می خوام سیستمم رو به روز کنم . فقط این 4 قطعه رو میخوام عوض کنم .
Cpu
Vga
Mainboard
Power
سیستم رو واسه بازی کردن میخوام . مونیتور و هارد هم دارم . بودجم هم حدودا 350 تا 400 هزار تومنه .
ممنونتون میشم اگه یه سیستم خوب به من معرفی کنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or