بین 85 تا 95 تومنه. من بطور کلی گفتم که بدرد بازی نمیخوره چون شما یه وقت خواستی بازی بکنی یا هوس بازی به سرت زد اون وقتکه منظور منو متوجه میشی.
من اونقدر پول ندارم که بخوام یهو 50-60 تومان بیشتر بدم.8500 چطوره ؟
بین 85 تا 95 تومنه. من بطور کلی گفتم که بدرد بازی نمیخوره چون شما یه وقت خواستی بازی بکنی یا هوس بازی به سرت زد اون وقتکه منظور منو متوجه میشی.
BFG 8400GS 512MB در بازار هست و نکته جالب اینکه کارت BFG دارای 128bit هست و پهنای باند مموریش 9.6G هست و از 8400GS معمولی که 6.4G هست خیلی بهتره.آقا من دارم یه همچین سیستمی می بندم :
Mainboard : MSI K9N 32Bit (یه چیزی بعد از K9N داره یادم نیست)
CPU : 6000 AMD X2 Athlone
Ram : 2GB Patriot Dual 2x1GB
VGA : 512 Mb 8400 GS
یا یه Case مارک Palm همشون شده 564 تومان.قیمتش خوبه ؟
راستی Graphic Card مارک BFG همین مدلی که بالا گفتم پیدا میشه با قیمتی که این فاکتور ما به هم نخوره ؟
در ضمن این بازی هایی مثل Call Of Duty و ... که تقریبا جدید هستن رو اجرا می کنه به خوبی ؟
BFG 8600GT OC 256MB قیمتش 165 تومان هست.آقا من CPU رو از 6000 کردم 5600 و الان هم قصد دارم کارت گرافیک رو ببرم بالاتر.پس GForce 8600 رو می گیرم.فقط امیر جان این BFG قیمت این مدلش چند هست که بگم برام گیر بیارن.قیمت درست درمون می خوام
BFG 8600GT OC 256MB قیمتش 165 تومان هست.
من گرافیک 512 می خوام.
سلام
اقا بودجت رو کامل بگو .
چه کاری از پی سی میخوای؟
فقط کیس یا کیس با مانیتور و ...؟
سلام.
بودجه من برای این سیستم 564 هزار تومان هست.البته یه مانیتور 2032GW هم بوده که بحثش جداست.ولی خوب قیمت رو یع ذره می تونم ببرم بالا.منظورم کیفیت جنس رو تغییر بدم.
امروز قرار شد جای CPU 6000 یه 5600 ببندم.گفتم جاش گرافیک رو بهتر کنم.
حالا گیر کردم توش.خودم یه هارد 200 دارم اما گفتم یه هارد 300 دیگه هم بگیرم و بی خیال گرافیک بهتر از 8400 بشم.چون آنچنان هم دنبال بازی نیستم.
من کلا با کامپیوتر کارای گرافیکم و طراحی سایت انجام میدم.بعضی وقت ها هم بازی اگر کیفم بگیره میریزم روش.در ضمن من زیاد فیلم دانلود می کنم.همین چند هفته پیش یه هارد 300 داشتم که 250 گیگ فیلم توش دانلود شده داشتم و پرید.
حالا میگید چیکار کنم ؟

Mainboard : MSI K9N 32Bit (یه چیزی بعد از K9N داره یادم نیست)
CPU : 5600 AMD X2 Athlone
من این سیستم رو می خوام ببندم.از Intel متنفرم.
دیگه اگه میشه این رو زیاد و کم کنید.
گول این 512 بودن رو نخور که اشغال تر از این کارت نداریم.خوب من روی تنفر که نمیتونم پیشنهاد بدم...
ولی اگه اینم بستی مین ام اس ای ننداز...
توصیه میکنم یه مین بود با چیپ 690 بگیری از کارت انبوردش استفاده کنیگول این 512 بودن رو نخور که اشغال تر از این کارت نداریم.
ای ام دی میخوای لا اقل CPU اینو بگیر:amd athlon X2 5000 black edition
خوب من دیگه حرفی ندارم...
اولا که غیر از MSI چیزی نمیندازم.بعدش هم من زیاد دنبال خدا بودن سیستم نیستم.گفتم که برای چی استفاده می کنم.من سیستم خوره دارم.یعنی پدر سیستم رو در میارم.سعی هم کردم CPU رو بالا ببندم که نخوام 2 سال دیگه عوضش کنم.
بازم در کل ممنون هستم.
خیلی راهنمایی های خوبی کردید.

فکر کنم اینطوری خوشحال تر باشینMSI:kn9 ultra
CPU : 5600 AMD X2 Athlone