rockstar 69
کاربر سایت
بله ایشون باید G 2030 بگیرهسلام
فقط میشه بگید چطور میخواید Cpu G3220 رو روی مادر بورد H61 نصب کنید؟
سوکتشون فرق میکنه.
بله ایشون باید G 2030 بگیرهسلام
فقط میشه بگید چطور میخواید Cpu G3220 رو روی مادر بورد H61 نصب کنید؟
سوکتشون فرق میکنه.
فن عوض کردی خمیر سیلیکون نزاشتی؟سلام
من کارت گرافیکم چه تنظیمات بازیم زیاد باشه چه کم تا نزدیکای صد درجه گرم میشه. به طور عادی هم روی 60 هست که یکم زیاده. فنشم تازه عوض کردم. امکان داره مشکل از خمیر سیلیکون باشه؟
اگه مشکل از اون نباشه خنک کننده باید بخرم؟ وصل کردنش راحته؟
خمیر سیلیکون بزن.اقا فرشید یه سوال cpu در چه اندازه رو لود بازی ها و سرعت بالا اومدن اون ها تاثیر داره؟
سلام
من کارت گرافیکم چه تنظیمات بازیم زیاد باشه چه کم تا نزدیکای صد درجه گرم میشه. به طور عادی هم روی 60 هست که یکم زیاده. فنشم تازه عوض کردم. امکان داره مشکل از خمیر سیلیکون باشه؟
اگه مشکل از اون نباشه خنک کننده باید بخرم؟ وصل کردنش راحته؟
فن عوض کردی خمیر سیلیکون نزاشتی؟خمیر سیلیکون بزن.
باهاش اصلا بازی نکن تا درست شه، فشارم بهش نیار. منم کارتم اینجوری بود بعد سوخت>:d یعنی نسوخت، ولی خوب دیگه غیر قابل استفاده شد.
چرا خمیر زدم ولی گفتم شاید کم زده باشم. البته من وارد نیستم بدونم چقدر باید زد اصلا :dفن عوض کردی خمیر سیلیکون نزاشتی؟خمیر سیلیکون بزن.
باهاش اصلا بازی نکن تا درست شه، فشارم بهش نیار. منم کارتم اینجوری بود بعد سوخت>:d یعنی نسوخت، ولی خوب دیگه غیر قابل استفاده شد.
درود
یه چند وفتی هست بعد یکی دو ساعت که سیستم روشن هست هز چند ثانیه یک بار یه صدای ویز ویز از کارت گرافیکم میاد منظورم زمانیه که از کارت استفاده ی سنگین هم نشده صدا از چی میتونه باشه ؟ تو این سه سالی که این کارتا دارم هر چند ماه یک بار دو تا فن روش را تمیز کردم و نزاشتم خاک روش جمع بشه
چرا خمیر زدم ولی گفتم شاید کم زده باشم. البته من وارد نیستم بدونم چقدر باید زد اصلا :d
یه خنک کننده جداگانه ای هست که بخرم بذارم که انقدر دما بالا نره؟
سلام یه کیس در حد نهایت 800 تومن چی پیشنهاد میدین
بردن گیگا بهتره یا ایسوس برای گیم؟
ممنون
اهان
بعد این ارتعاش coil که میگید دلیلش مال فرسوده شدن کارت هست یا وجود مشکلی تو خود کارت ؟ منظورم اینه که همینطوری که هست باهاش بسازم و در اینده مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ راسی یادم رفت بگم یک سالی میشه کارتمو به 6970 انلاک کردم ممکنه مال همین باشه ؟
فرشید جان برای سیستمم پاور گرین 850 OC گیرم نمیاد
شرکت گرین هم تمام کرده و از صحبت هاشون متوجه شدم شاید دیگه از سری OC دیگه زیر 1000 تولید نکنند
مارک بهتر توی مایه های Green GP850B-OC Power چی توصیه میکنی که اگر گیر نیاوردم اونو بگیرم ؟
راستی قیمت 1000 همین سری تو چه مایه هایی هستش؟
مشخصات سیستمم هم که بالاست
CPU Core i7 3770
RAM 20 GB DDR3 1600MHz (4 Slot)
HDD : 2TB*2 + 1TB + SSD240GB (4DISC)
BD & DVD Writer (2 Devise)
MSI R7870 2GB DDR5 OC
......
.