مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان من اگه بخوام با cpu intel g3220 سیستم ببندم چجوریه ؟
از نظر cpu خوب عمل میکنه برای بازی های الان ونسل بعد و مچ میشه با گرفیک دیگه ای حالا یا amd یا Nvidia
البته من واسه گیمنت میخوام پس تعداد سیستمی که میخوام بگیرمو با این cpu خوبه ؟
قدرت cpu رو میخوام بدونم و اینکه در آینده اذیتم نکنه که مجبور بشم سیستمارو عوض کنم چون بازی های الان همه به cpu خوب هم نیازمندن برای احرای خوب

ممنون

فرشید جان
رم های DDR4 به صورت بسته های 4X4,4x8 الان از 350$ به بالا موجود هستند بنظرتون امکانش هست پایینتر بیان؟
و اینکه پایین ترین فرکانسی که بنظرتون لازم به تعویض بعدا پیدا نخواهد کرد چیه؟ 2666؟2800؟(تا DDR5)
امکان اینکه 2x4 هم موجود بشه هم هست؟

آخرین ویرایش:
سلام

مزنه ی مانیتور های 21 تا 23 اینج FullHD چقدره ، حقیقتش چندجا دیدم قیمتشون خیلی ظاهرا رفته بالا.
مدل IPS ال جی هنوز هستش؟

بله، خیلی وقته که قیمتشون بالا رفته،
21 اینچ که نداریم، 22 تا 24 اینچی هست که از 700 تومن هست تا 1500 تومن بسته به مدل ، سرعت، نوع پنل و امکاناتش، مدلهای IPS هنوز هم گرونتر هستن. از همه ی برندها هم هست، فقط LG نیست.

دوستان من اگه بخوام با cpu intel g3220 سیستم ببندم چجوریه ؟
از نظر cpu خوب عمل میکنه برای بازی های الان ونسل بعد و مچ میشه با گرفیک دیگه ای حالا یا amd یا Nvidia
البته من واسه گیمنت میخوام پس تعداد سیستمی که میخوام بگیرمو با این cpu خوبه ؟
قدرت cpu رو میخوام بدونم و اینکه در آینده اذیتم نکنه که مجبور بشم سیستمارو عوض کنم چون بازی های الان همه به cpu خوب هم نیازمندن برای احرای خوب

ممنون

خب می تونید اینکار رو بکنید، اما پردازنده ی ضعیفی هست و فقط برای بازیهای قدیمی و بازیهای معروف گیم نت مثل CS و Warcraft 3 و این دست بازیها جوابگو هست، برای بازیهای جدیدتر و بازیهای آینده اگر قصد استفاده باشه کمتر از Core i3 که توصیه شده بود جوابگو نیست.

انتخاب با شماست.

فرشید جان
رم های DDR4 به صورت بسته های 4X4,4x8 الان از 350$ به بالا موجود هستند بنظرتون امکانش هست پایینتر بیان؟
و اینکه پایین ترین فرکانسی که بنظرتون لازم به تعویض بعدا پیدا نخواهد کرد چیه؟ 2666؟2800؟(تا DDR5)
امکان اینکه 2x4 هم موجود بشه هم هست؟

امکانش که هست، روال بازار هم نشون میده که باعرضه ی پردازنده های 5860/5930/5960X و مادربردهای X99 قیمتها اندکی پایینتر میاد، اما افت قیمت واقعی تا 2015 و عرضه ی پردازنده های Skylake/Broadwell رخ نخواهد داد.
فرکانسهای مرسوم و قیمت مناسب هم قاعدتا باید بین 2 تا 3 گیگاهرتز باشند.

فعلا فقط ترکیب 4 تایی استفاده میشه، ترکیب دوتایی هم برای مادربردهای نسل X170 در 2015 تولید خواهد شد.

آخرین ویرایش:
سلام ، وقتتون به خیر
یکی از دوستان XFX Radeon 5770 داره می خواد بفروشه ، چقدر قیمت گذاری کنه خوبه؟

بعد با بودجه حدودا 700 هزار تومان چه کارتی رو پیشنهاد می کنین که بخره؟

سلام فرشید جان
یه سوال داشتم
الان یه سیستم و یک لپتاپ با همون مشخصات سیستمه،چه فرقایی باهم دارن؟! از نظر قیمت و قدرت...

اگه بخوام یه سیستم با کانفینگه لپناپ lenovo y5070 ببندم چقدر هزینشه؟!
ممنون

Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta

آخرین ویرایش:
سلام
من یه سیستم دارم DDR2 با این مشخصات
مادربورد ASUS P5KPL-C
سی پی یو دوهسته ای اینتل E5300 فرکانس 2.60
گرافیک GEFORCE 9600 - 1.5GB - DDR2
رم 2GB بایاس 1033
سوال : روی سیستم من یک عدد هارد 2.5 ترابایت نصبه حالا من میخام هاردمو ارتقاع بدم یه هارد 4 ترابایت بزارم روی سیستمم میخاستم بدونم امکان این کار هست یا نه ؟؟؟
با تشکر

سلام فرشید جان
یه سوال داشتم
الان یه سیستم و یک لپتاپ با همون مشخصات سیستمه،چه فرقایی باهم دارن؟! از نظر قیمت و قدرت...
ممنون

بدلیل جای کم لپتاپ که باعث عدم توانایی خنک کردن کافی قطعات هست شما هر سیستمی رو در نظر بگیرین معادل لپتاپ ان ممکنه پیدا نشه و با قیمت فضایی نسبت به PC داشته باشه

- - -ویرایش - - -

بله، خیلی وقته که قیمتشون بالا رفته،
21 اینچ که نداریم، 22 تا 24 اینچی هست که از 700 تومن هست تا 1500 تومن بسته به مدل ، سرعت، نوع پنل و امکاناتش، مدلهای IPS هنوز هم گرونتر هستن. از همه ی برندها هم هست، فقط LG نیست.

خب می تونید اینکار رو بکنید، اما پردازنده ی ضعیفی هست و فقط برای بازیهای قدیمی و بازیهای معروف گیم نت مثل CS و Warcraft 3 و این دست بازیها جوابگو هست، برای بازیهای جدیدتر و بازیهای آینده اگر قصد استفاده باشه کمتر از Core i3 که توصیه شده بود جوابگو نیست.

انتخاب با شماست.

امکانش که هست، روال بازار هم نشون میده که باعرضه ی پردازنده های 5860/5930/5960X و مادربردهای X99 قیمتها اندکی پایینتر میاد، اما افت قیمت واقعی تا 2015 و عرضه ی پردازنده های Skylake/Broadwell رخ نخواهد داد.
فرکانسهای مرسوم و قیمت مناسب هم قاعدتا باید بین 2 تا 3 گیگاهرتز باشند.

فعلا فقط ترکیب 4 تایی استفاده میشه، ترکیب دوتایی هم برای مادربردهای نسل X170 در 2015 تولید خواهد شد.
Broadwell بیشتر بدرد لپتاپ تبلت از اینجور مزخرفات میخوره...
Skylake هم چیز خیلی بدرد بخوری ارائه نکرده
درکل هیچ Feature خاصی ندارند این 2 سری درسته؟:d
و اینکه 5930K>4930K در Performance هست ؟
خبر از اینکه X99 ROG کی میاد ندارین؟

سلام ، وقتتون به خیر
یکی از دوستان XFX Radeon 5770 داره می خواد بفروشه ، چقدر قیمت گذاری کنه خوبه؟

بعد با بودجه حدودا 700 هزار تومان چه کارتی رو پیشنهاد می کنین که بخره؟

5770 رو شاید بشه 300 قیمتگذاری کرد
با 700 تومن هم میشه R9 270 یا GTX 750Ti رو خریداری کرد

سلام فرشید جان
یه سوال داشتم

اگه بخوام یه سیستم با کانفینگه لپناپ lenovo y5070 ببندم چقدر هزینشه؟!
ممنون

فرقشون اینه که اون لپ تاپ راندمانی نصف یا حتی کمتر از PC با قیمت مشابه خواهد داشت.
کانفیگ لپ تاپ و PC هم کاملا فرق می کنه.

سلام
من یه سیستم دارم DDR2 با این مشخصات
مادربورد ASUS P5KPL-C
سی پی یو دوهسته ای اینتل E5300 فرکانس 2.60
گرافیک GEFORCE 9600 - 1.5GB - DDR2
رم 2GB بایاس 1033
سوال : روی سیستم من یک عدد هارد 2.5 ترابایت نصبه حالا من میخام هاردمو ارتقاع بدم یه هارد 4 ترابایت بزارم روی سیستمم میخاستم بدونم امکان این کار هست یا نه ؟؟؟
با تشکر

اگه بایوس مادربرد شما ظرفیت بالاتر از 2.2. ترابایت رو بشناسه میشه، اما معمولا مادربردای قدیمی تر از 4 سال توی شناخت ظرفیتهای 3 و 4 ترابایتی مشکل دارن.

Broadwell بیشتر بدرد لپتاپ تبلت از اینجور مزخرفات میخوره...
Skylake هم چیز خیلی بدرد بخوری ارائه نکرده
درکل هیچ Feature خاصی ندارند این 2 سری درسته؟:d
و اینکه 5930K>4930K در Performance هست ؟
خبر از اینکه X99 ROG کی میاد ندارین؟

هنوز نیومدن که بگیم امکانات خاصی دارن یا خیر، اما معماری نسل جدید حتما یه تفاوتهایی خواهد داشت.

مادربردهای X99 و سه پردازنده ی 5820/5930/5960X رسما معرفی و بررسی شدند:

index.php

index.php

index.php

این نسل جدید پردازنده اینتل چه فرقی کرده با هاسول غیر از مصرف کمتر؟ قدرتش خیلی بیشتره؟!
اصن کلا این نسلا باهم فرقشون از نظر قدرتی خیلیه؟!
......................................................................................................................
واسه سوالم که کرده بودم واسه فرق پی سی و لپتاپ:
اخه قیمتایی که میبینم به نظرم زیاد فرقی نداشتن
الان یه پردازنده i7 هاسول لپتاپ با پی سی با کلاک یکسان از نظر قدرتی فرق دارن!؟
من گرافیک زیاد واسم مهم نیس و پردازنده و کچ و رم برام مهمتره واسه کار رند و مکس...
از طرفی قابل حمل بوذنم شاید مزیتش واسم بیشتر باشه تا پول کمتری بدم(اگه زیاد فرق نکنه)
اگه میشه مشخصات این لپتاپو ببینین لینک بعد بگین با این قدرت بخوام پی سی جمع کنم چقد میشه هزینش؟!

ممنون

من که میگم هارد الانم 2.5 ترابایته
حالا به نظر شما میتونم عوضش کنم یه 4 ترا بندازم ؟؟؟
منم فهمیدم هارد 2.5 ترا دارید، اما از سال قبل فرمت کل هارددیسک ها فرق کرده و ممکنه با سیستمهای قدیمی سازگار نباشد، مطمئن نیستم که مادربرد شما بدون مشکل باشه در این مورد.

این نسل جدید پردازنده اینتل چه فرقی کرده با هاسول غیر از مصرف کمتر؟ قدرتش خیلی بیشتره؟!
اصن کلا این نسلا باهم فرقشون از نظر قدرتی خیلیه؟!
......................................................................................................................
واسه سوالم که کرده بودم واسه فرق پی سی و لپتاپ:
اخه قیمتایی که میبینم به نظرم زیاد فرقی نداشتن
الان یه پردازنده i7 هاسول لپتاپ با پی سی با کلاک یکسان از نظر قدرتی فرق دارن!؟
من گرافیک زیاد واسم مهم نیس و پردازنده و کچ و رم برام مهمتره واسه کار رند و مکس...
از طرفی قابل حمل بوذنم شاید مزیتش واسم بیشتر باشه تا پول کمتری بدم(اگه زیاد فرق نکنه)
اگه میشه مشخصات این لپتاپو ببینین لینک بعد بگین با این قدرت بخوام پی سی جمع کنم چقد میشه هزینش؟!

ممنون

قدرتشان تفاوت زیادی نکرده
پست قبلی گفتم که پردازنده لپ تاپ کلا طراحی متفاوتی داره و با اینکه معماری یکسان هست نسبت به مدل همراه روی PCقدرت خیلی کمتری داره، حتی اگر فرکانس و کش برابری داشته باشه، چون اولویت مصرف و حرارت کمتر هست
خرید لپتاپ برای کار رندر و گرافیک اصلا توصیه نمیشه، فقط برای دمو دادن مناسب هست.

خیلی ممنون
راستش خیلی وقت بود سمت پی سی و لپتاپ نیومده بودم چون واسه بازی سمت کنسولا رفته بودم و اونام خ خوب جواب میدادن انصافا
تو نسل جدید هم میخواستم همینکارو کنم که دیدم واسه کارم یه پیسی یا لپتاپ باس بگیرم
الانم فقط یه dell vostro a860 دارم که اذیت خواهد کرد...

الان این سیستم پیشنهادی شرکت اتو دسک هست برای رندر:

[TABLE="class: yiv3562147712"]
[TR]
[TD]
نام قطعه
[/TD]
[TD="width: 187"]
قیمت قطعه (تومان)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 451"] CPU : INTEL Core i7 4770 Haswell[/TD]
[TD="width: 187, align: left"]
980.000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 451"] Mainboard : Gigabyte H87[/TD]
390.000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 451"]
VGA CARD : Sapphire R7 2GB DDR5 (128bit,DDR5)
[/TD]
545.000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 451"] RAM : 16G Geil DDR III 1600[/TD]
540.000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 451"] H.D.D : 1 T WD SATA3 Black or Green[/TD]
190.000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 451"] DVD/RW LiteOn[/TD]
55.000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 451"] Power : GREEN 850 W[/TD]
480.000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 451"] CASE : GREEN HUNTER[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

نظرتون چیه!؟ اسم کارت گرافیکشو تاحالا نشنیده بودم!

شنیدم نسل جدید کنسولا معماریشون خیلی شبیه پی سی هست که احتمالا عمرشونم نسبت به نسل قبل کمتر باشه 7.8سال شاید..
ولی یه پی سی بگیرم حتی قوی شاید بازیارو تا 3.4سال واسم با تنظیمات مثل کنسولا فول اچدی و ...اجرا کنه؟!
شما به این مساله اعتقاد دارین با توجه به اینکه کنسولا سیستم عاملو سخت افزارشون فقط واسه گیم طراحی شده بهینه تر عمل میکنن و از توانشون حداکثر استفاده رو میتونن بکنن؟!

به نظرتون من که هم گیم میخوام هم واسه کارم هم قابلیت جابجایی احتمالا واسم خیلی به دردبخور باشه چیکار کنمو سمت کدوما برم؟! که پولمم هدر نرفته باشه...
یه لپتاپ با سی پی یو بالا و جی پی یو آنبورد شرینگ و با یک کنسول نسل جدید به نظرتون خوبه؟!
یا یه پی سی خوب واسه گیم و رندر فقط یعنی مدل سازیارو کاراشو با همون لپتاپ قدیمیم انجام بدم و فقط با پیسی رندر بگیرم...؟!
باتشکر

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون
راستش خیلی وقت بود سمت پی سی و لپتاپ نیومده بودم چون واسه بازی سمت کنسولا رفته بودم و اونام خ خوب جواب میدادن انصافا
تو نسل جدید هم میخواستم همینکارو کنم که دیدم واسه کارم یه پیسی یا لپتاپ باس بگیرم
الانم فقط یه dell vostro a860 دارم که اذیت خواهد کرد...

الان این سیستم پیشنهادی شرکت اتو دسک هست برای رندر:

[TABLE="class: yiv3562147712"]
[TR]
[TD]
نام قطعه
[/TD]
[TD]
قیمت قطعه (تومان)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 451"] CPU : INTEL Core i7 4770 Haswell[/TD]
[TD="width: 187, align: left"]
980.000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 451"] Mainboard : Gigabyte H87[/TD]
390.000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 451"]
VGA CARD : Sapphire R7 2GB DDR5 (128bit,DDR5)
[/TD]
545.000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 451"] RAM : 16G Geil DDR III 1600[/TD]
540.000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 451"] H.D.D : 1 T WD SATA3 Black or Green[/TD]
190.000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 451"] DVD/RW LiteOn[/TD]
55.000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 451"] Power : GREEN 850 W[/TD]
480.000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 451"] CASE : GREEN HUNTER[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

نظرتون چیه!؟ اسم کارت گرافیکشو تاحالا نشنیده بودم!

شنیدم نسل جدید کنسولا معماریشون خیلی شبیه پی سی هست که احتمالا عمرشونم نسبت به نسل قبل کمتر باشه 7.8سال شاید..
ولی یه پی سی بگیرم حتی قوی شاید بازیارو تا 3.4سال واسم با تنظیمات مثل کنسولا فول اچدی و ...اجرا کنه؟!
شما به این مساله اعتقاد دارین با توجه به اینکه کنسولا سیستم عاملو سخت افزارشون فقط واسه گیم طراحی شده بهینه تر عمل میکنن و از توانشون حداکثر استفاده رو میتونن بکنن؟!

به نظرتون من که هم گیم میخوام هم واسه کارم هم قابلیت جابجایی احتمالا واسم خیلی به دردبخور باشه چیکار کنمو سمت کدوما برم؟! که پولمم هدر نرفته باشه...
یه لپتاپ با سی پی یو بالا و جی پی یو آنبورد شرینگ و با یک کنسول نسل جدید به نظرتون خوبه؟!

باتشکر

درسته بهینه تر عمل میکنه ولی بستگی به خودتون داره که کارتون چیه میتونید یه کنسول هم کنارش بخیرید یا خیر من خودم حدود 5 میلیون تومان خرج سیستم کردم مخصوصا واسه انیمیشن و رندر گیری ... ولی یه کنسول هم کنارش گرفتم چون میدونستم هم انحصاری داره هم بازی های اورجینالش به نفعمه نسبت به PC , شما هم اگر میخوای یه سیستم هم واسه رندر بگیری هم گیم باید بگم واسه رندر میتونی خرج الکی نکنی و یک گرافیک متوسط مثل همین بزاری ولی اگر واسه گیم میخوای 100 درصد گرافیک های بالای 256 بیت بگیر و پیشنهاد من سری R9 ATI هستش چون خیلی خوب جواب میده ( 270X به بالا ) ولی اگر در توانت هست و دیگه کنسول نمیگیری یا فرقی برات نیکنه ( با خودته ) حدودا 1.300 میلیون به بالا میتونی بدی واسه یه کارت غول مثلا GTX 770 4GB که خودم از این خریدم و بازی هارو واست فوق العاده اجرا میکنه اگر هم عجله نداری وایسا نسل 800 Nvidia تا ماه دیگه عرضه میشه و اونا رو بخر .

درسته بهینه تر عمل میکنه ولی بستگی به خودتون داره که کارتون چیه میتونید یه کنسول هم کنارش بخیرید یا خیر من خودم حدود 5 میلیون تومان خرج سیستم کردم مخصوصا واسه انیمیشن و رندر گیری ... ولی یه کنسول هم کنارش گرفتم چون میدونستم هم انحصاری داره هم بازی های اورجینالش به نفعمه نسبت به PC , شما هم اگر میخوای یه سیستم هم واسه رندر بگیری هم گیم باید بگم واسه رندر میتونی خرج الکی نکنی و یک گرافیک متوسط مثل همین بزاری ولی اگر واسه گیم میخوای 100 درصد گرافیک های بالای 256 بیت بگیر و پیشنهاد من سری R9 ATI هستش چون خیلی خوب جواب میده ( 270X به بالا ) ولی اگر در توانت هست و دیگه کنسول نمیگیری یا فرقی برات نیکنه ( با خودته ) حدودا 1.300 میلیون به بالا میتونی بدی واسه یه کارت غول مثلا GTX 770 4GB که خودم از این خریدم و بازی هارو واست فوق العاده اجرا میکنه اگر هم عجله نداری وایسا نسل 800 Nvidia تا ماه دیگه عرضه میشه و اونا رو بخر .

من انیمیشن و... نمیخوام که کارت گرافیک قوی بخواد واسه طراحی و معماری که پردازنده و رم و کچ حرف اول رو میزنه گویا...
این سری۸۰۰که واسه لپتاپ اومده!lenovo 5070
خودش پول یه کنسوله!

من انیمیشن و... نمیخوام که کارت گرافیک قوی بخواد واسه طراحی و معماری که پردازنده و رم و کچ حرف اول رو میزنه گویا...
این سری۸۰۰که واسه لپتاپ اومده!lenovo 5070
خودش پول یه کنسوله!

درسته مدل ASUS N550JK هم داره سری 800 رو ولی کلا دور لپتاپ رو واسه گیم خط بکش که کار دستت میده بعد از یک مدت .
من منظورم این بود اگر میخوای کنسول بگیری کارت گرافیک متوسط هم کاراتو انجام میده ولی اگه دیگه کنسول نمیخوای بگیری یه کارت غول باید استفاده کنی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or