دوست من تا اواخر sep و یا اوایل oct حتی کارت ها غیر مرجع نسل دوم maxwell در قالب 870 و 860 و 880 عرضه خواهد شد و با توجه به شایعات 870 با قیمت 400 یا زیر 400 دلار از تراشه های hawaii یعنی 290 ها قدرتمند تر هست و با مصرف خیلی کمتر و حرارت تولید بسیار کمتر و 880 با قیمت حدودی 500 دلار قدرتمند تر از 780ti به میزان 20 تا 25 عمل میکنه. پس خرید کارت گرافیک برای گیم در حال حاضر اصلا منظقی نیست
ممنون از پاسخ سریع شماخودم هم موافقم با نظر شما( انتظار کار درستیه در این برهه زمانی) البته امیدوارم شایعات کذب نباشه و کارتهای جدید تو راه باشن ولی از اونجاییکه بازیهای جدید اومدن و عمدا بازیشون نکردم دارم میمیرم
( watch dogs بویژه !! ) خدا کنه این صبر ارزششو داشته باشه و کارتها برسن بنظرم واقعا حیفه که بازیهای جدید رو روی سیستمهای ضعیف و رزولوشن های پایین بازی کرد. بقیه قطعاتم تکمیل هست فقط مونده کارت گرافیک :
cpu : i74770k
main :asus z87
ram : 2*4gig hypxe
monitor : 23fhd ips
- - -ویرایش - - -
باسپاس از پاسخت باهات موافقم فقط امیدوارم فقط وفقط شایعه نباشه و بیاد کارتهای جدید ! ولی بقیه قطعات رو یه ماه پیش بستم دیر گفتیعزیزه من پس فردا به احتمال خیلی زیاد سری 800 هم معرفی میشه
بهترین کار صبر برای نسل جدیده...
الان سیستم بستن کلا کار اشتباهیه
شما 2 روز صبر کن DDR4 Haswell-E X99 به احتمال خیلی زیاد با سری 800 معرفی میشهالبته جای نگرانی نیست چون بقدر کافی فکر کنم قوی باشه فقط مونده گرافیک کارت:
cpu : i74770k
main :asus z87
ram : 2*4gig hypxe
monitor : 23fhd

خودم هم موافقم با نظر شما( انتظار کار درستیه در این برهه زمانی) البته امیدوارم شایعات کذب نباشه و کارتهای جدید تو راه باشن ولی از اونجاییکه بازیهای جدید اومدن و عمدا بازیشون نکردم دارم میمیرم
( watch dogs بویژه !! ) خدا کنه این صبر ارزششو داشته باشه و کارتها برسن بنظرم واقعا حیفه که بازیهای جدید رو روی سیستمهای ضعیف و رزولوشن های پایین بازی کرد. بقیه قطعاتم تکمیل هست فقط مونده کارت گرافیک :
چیکار کنم :