مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

فرشید جان ممنون ولی اینجا رو نفهمیدم که میگی : مشکل فقط 2 گیگ رمش هست که بعضی بازیها نمیشه Texture رو باهاش Ultra گذاشت

رم کامپیتر برادرم RAM:8G DDR3 CORSAIR 1600 هستش
منظور فرشید اقا این هست که تنها مشکل کارتgtx770 این هست که نمیشه با ظرفیت 2گیگ رمش بازی ها روبا کیفیت تکچستر الترا اجرا کرد

دوستان فرق 4770 و 4790 از لحاظ قیمت و کارایی چه قدر هست؟

در مورد 4770 و 4790 که مدل های بدون پسوند K که نه تفاوت راندمان دارن و نه تفاوت قیمت
مدلهای با پسوند K هم تفاوت قیمت 30 یا 40 تومن دارن، اما تفاوت راندمان محسوسی هم دارند.

چنتا اسپیکر با کیفیت که پورت SPDIF داشته باشه معرفی کنید.

اگه منظورت ورودی دیجیتال هست که همچین مدلی فقط باید مدل دیجیتال باشه که من LOGITECH Z906 رو سراغ دارم. قیمتش هم 1390 هست.

سلام دوستان . میخواستم ببینم مودمی هست که بشه روش vp*n ست کرد ، بعدش هر دیوایسی که بهش وصل بشه خودکار از همون VP*N استفاده کنه ؟؟؟

بله، همچین مدلهایی هم موجود هستن. DLINK DIR-640 یکی از مدلهایی هست که *** رو در کنسولش میشه ست کرد.

سلام دوستان، چجور میشه یه کارت صدای Internal رو وصل کرد به لپتاپ؟ باید تبدیل PCI داشته باشی؟ منظورم اینه که آیا ممکنه اصلاً وصل کردنش؟ یه جور ارتقای قطعس برای همین اینجا پرسیدم:دی لپتاپ هم Asus N46VZـه.

بابا یکی ما رو از این وضعیت در مورد کارت گرافیک نجات بده لطفا:(( چیکار کنم :
اگر جای من بودید بین این سه تا گزینه چیکار میکردید ( لطفا بودجه 3 میلیونی رو هم در نظر بگیرید بحث کلی پوله ها بعد نظر بدید ممنون میشم) :

1- خرید : 780ti 3g
2- خرید : R9 290X 4g
3- انتظار برای : سری 800 ( که طبق شایعات در Q4 2014 معرفی خواهد شد )

لطفا کنسول خریدن رو پیشنهاد ندید خواهشنا !!! ( من پی سی باز هستم )

سلام

من می خوام r9 290 DD بگیرم
یه راهنمایی می خواستم برای cpu , main , ram ,power و case
یه جوری هم باشه ک قیمت این 5 تا جدا از گرافیک از 2,2 تومن بیشتر نشه
کلا می خوام 3.5 واسه سیستم خرج کنم یکم بالا تر هم عیب نداره
متشکرم

اگر جای من بودید بین این سه تا گزینه چیکار میکردید ( لطفا بودجه 3 میلیونی رو هم در نظر بگیرید بحث کلی پوله ها بعد نظر بدید ممنون میشم) :

دوست من تا اواخر sep و یا اوایل oct حتی کارت ها غیر مرجع نسل دوم maxwell در قالب 870 و 860 و 880 عرضه خواهد شد و با توجه به شایعات 870 با قیمت 400 یا زیر 400 دلار از تراشه های hawaii یعنی 290 ها قدرتمند تر هست و با مصرف خیلی کمتر و حرارت تولید بسیار کمتر و 880 با قیمت حدودی 500 دلار قدرتمند تر از 780ti به میزان 20 تا 25 عمل میکنه. پس خرید کارت گرافیک برای گیم در حال حاضر اصلا منظقی نیست

سلام

من می خوام r9 290 DD بگیرم
یه راهنمایی می خواستم برای cpu , main , ram ,power و case
یه جوری هم باشه ک قیمت این 5 تا جدا از گرافیک از 2,2 تومن بیشتر نشه
کلا می خوام 3.5 واسه سیستم خرج کنم یکم بالا تر هم عیب نداره
متشکرم
دوست من شما هم منتظر بمونید. اخیرا گزارشاتی فراوانی از مشکلات درایور های جدید با 290 شده. از جمله صفحه سیاه که بسیار شایع هست در این مدل.

دوستان فرق 4770 و 4790 از لحاظ قیمت و کارایی چه قدر هست؟

haswell-refresh ذاتا مموری کنترلر بسیار قدرتمندی داره و میتونه رم های با فرکانس بیش از 3000 رو هم بوت کنه.
اما سری ضریب باز haswell-r یا همون devil canyon در بخش کیفیت ساخت IHS و بسته پردازنده بهینه سازی شده و همچنین در بخش ولتاز رسانی و TIM یا همون چسب حرارتی ما بین هسته و IHS کارامد تر شده. خروجی این تغییرات 4-5 درجه خنک تر بودن 4790K و 4770 و OVER بهتر رم و پردازنده های این سری هست. االبته برای رکورد زنی. وگرنه برای افزایش فرکانس زیر AIR یا واتر کولر اختلاف بسیار ناچیزی با 4770 داره

سلام دوستان
برای یه پرورشگاه دو تا سیستم میخوام که کارای سبک قراره باهاش انجام بشه مثل برنامه نویسی و بازیهای ساده

اگه حدود قیمت رو برای کل سیستم ( کیس و مانیتور و کییرد و موس ) بگید ممنون میشم.

عزیزه من پس فردا به احتمال خیلی زیاد سری 800 هم معرفی میشه;)
بهترین کار صبر برای نسل جدیده...
الان سیستم بستن کلا کار اشتباهیه
شما 2 روز صبر کن DDR4 Haswell-E X99 به احتمال خیلی زیاد با سری 800 معرفی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or