مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

راستش کسی که سیستمو جمع کرده خیلی وارد نبوده!
به نظرم مادربرد جدید باشه، رم رو هم به یه نفر نشون دادم گفت خوبه، فقط گرافیک و سی پی یو رو به نظرم بد بسته! نظر شما چیه؟ به نظرتون با 1200 میشه یه مادربورد و رم و سی پی یو و گرافیک مناسب بازی گرفت؟

وارد نبوده؟!

دوست عزیز این قطعات سالها پیش تولید می شدن و الان مدتی هست که از رده خارج محسوب میشن، یعنی اصلا قطعات نو ندارن که کسی بخواد همچین سیستمی رو جمع کنه! مگر اینکه داستان برای سال پیش باشه.

CPU:Core i3 4130
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 750 1GB GDDR5

اینا حدود 1600 میشن و کمترین چیزی هست که میشه جای اون قطعات خرید. با 1200 نمی تونی هر 4 قطعه رو ارتقا بدی، فقط به مادربرد و پردازنده و رم میرسه.

سلام
الان داشتم پستا رو میخوندم دیدم که میگفتین برای cpu ها قدیمی leg q8200 خرج نکنین
من سیستمم اینه :
cpu:q8200
mb:asus p5q3
ram:umax 2*2 133
power:535 green
graphic:hd 4850
کیسم tuniq هست که کنترل هوای خوبی داره و فکر کنم جا oc داره
من فقط و فقط dota2 بازی میکنم که بازی روون اجرا میشه ولی سیستم داغ میکنه و فشار میاد و تو بازی cpu از 40% بالاتر نمیره
تو این فکر بودم 750ti بگیرم میگین خوب کار نمیکنه یعنی؟

دوستان من این قطعات را دارم. برای گیم نسل جدید چطوره برای بازدهی فول از بازی
7970 sapphire 7970 384BIT DDR5 3GB HD7900 DUAL-X DUAL-BIOS DUAL-FAN
RAM Crucial
BALLISTIX ELITE BUS 2400 2X4 DDR3
POWER DA850 SILVESTONE
CPU I7 4770K
Mainboard Model ASUS -Deluxe LGA1150 Z87 MB
HDD 1TB
SSD 64GB SAT3
کیس
RID MAX SUPER AEOLUS MORE THAN COOL

کولر هنوز نگرفتم برای سی پی یو

اگه قطعه ای گلوگاه میشه راهنمایی کنید تا عوضش کنم

آخرین ویرایش:
Radeon R5 240 و Radeon R7 240
قیمت ؟

R7 240 حدود 250 تومن هست و مطلقا برای بازی مناسب نیست.

سلام
الان داشتم پستا رو میخوندم دیدم که میگفتین برای cpu ها قدیمی leg q8200 خرج نکنین
من سیستمم اینه :
من فقط و فقط dota2 بازی میکنم که بازی روون اجرا میشه ولی سیستم داغ میکنه و فشار میاد و تو بازی cpu از 40% بالاتر نمیره

داغ کردن سیستم شما هم از تهویه ی نامناسب هست و هم از کارت گرافیکی 4850 که ذاتا داغ کار می کنه، پردازنده هم حداقل برای اون بازی تا حد زیادی مشکلی نداره
کارت 750Ti هم هیچ مشکلی نداره و هر کی شایعه سازی کرده دلواپس بی اطلاعی بوده!

دوستان من این قطعات را دارم. برای گیم نسل جدید چطوره برای بازدهی فول از بازی
7970 sapphire 7970 384BIT DDR5 3GB HD7900 DUAL-X DUAL-BIOS DUAL-FAN
RAM Crucial BALLISTIX ELITE BUS 2400 2X4 DDR3
POWER DA850 SILVESTONE
CPU I7 4770K
Mainboard Model ASUS -Deluxe LGA1150 Z87 MB
HDD 1TB
SSD 64GB SAT3
کیس
RID MAX SUPER AEOLUS MORE THAN COOL

کولر هنوز نگرفتم برای سی پی یو

اگه قطعه ای گلوگاه میشه راهنمایی کنید تا عوضش کنم

شما اول فونت نوشته ها رو درست کن، مگه چه خبره اینقدر درشت نوشتی؟!

قطعاتت همگی خوبن، چیزی هم گلوگاه نیست، فقط برخی قطعات زیادی قوی هستن و گرافیکی که اصل کاری هست مظلوم واقع شده این وسط! میشد بودجه رو بهینه تر هزینه کرد.

برای کولینگ پردازنده هم می تونی یه فن از برند DEEPCOOL یا Thermalright رو بسته به بودجت انتخاب کنی.

با سلام خدمت دوستان عزیز.برای خرید مانیتور بین دو گزینه زیر موندم و نمیتونم تصمیم گیری کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید.بیشتر با سیستم فیلم ببینم و برای کار با افتر افکت میخوام.بعضی وقتها هم واسه گیم.
ASUS MX279H(27 inch
ASUS VG278HE(27 inch
شفافیت تصویر و اینکه فیلمهای 1080 رو ساپورت کنه واسم مهمه.اگه مدلی هم هس که از اینا بهتر باشه ممنون میشم معرفی کنید.

با سلام خدمت اساتید عزیز بین کارت گرافیک hd5450 و gt610 کدام بهتره برای کارهای عادی و دیدن فیلم hd میخوام ایامورد بهتری هس و اینکه یه فن فوق سایلنت برای cpu 3.6 اینتل lga775 معرفی بفرمایید

سلام
یه سوال در مورد سیستم بازی های برای کامیپوتر داشتم .
من اطلاعات کامیپوتریم در حد صفره

در اکثر اطلاعاتی که از سیستم مورد نیاز بازی ها برای کامیپوتر منتشر میشه , برای CPU و کارت گرافیک دو مورد ذکر میشه .
مثلا برای CPU دو نوع AMD و Intel ذکر میشه و برای کارت گرافیک AMD و Nvidia .
سوالم اینکه برای اجرا شدن بازی باید هر دو نوع ذکر شده رو داشت یا فقط یکی از اون ها رو ؟ مثلا تو بازی BF4 برای کارت گرافیک دو نوع AMD Radeon HD 7870 و Nvidia Geforce GTX 660 ذکر شده . یعنی باید هر دوی این ها رو داشته باشیم یا فقط یکیشو ؟

آخرین ویرایش:
R7 240 حدود 250 تومن هست و مطلقا برای بازی مناسب نیست.

داغ کردن سیستم شما هم از تهویه ی نامناسب هست و هم از کارت گرافیکی 4850 که ذاتا داغ کار می کنه، پردازنده هم حداقل برای اون بازی تا حد زیادی مشکلی نداره
کارت 750Ti هم هیچ مشکلی نداره و هر کی شایعه سازی کرده دلواپس بی اطلاعی بوده!

شما اول فونت نوشته ها رو درست کن، مگه چه خبره اینقدر درشت نوشتی؟!

قطعاتت همگی خوبن، چیزی هم گلوگاه نیست، فقط برخی قطعات زیادی قوی هستن و گرافیکی که اصل کاری هست مظلوم واقع شده این وسط! میشد بودجه رو بهینه تر هزینه کرد.

برای کولینگ پردازنده هم می تونی یه فن از برند DEEPCOOL یا Thermalright رو بسته به بودجت انتخاب کنی.

گرافیک اگه گلوگاه میشه برای چند سال دیگه ردش کنم یکR9 R290یا یک 7970 دیگه کنارش بزارم؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام
تا ٣٢٠٠ هي سيستم معرفي كنيد
ممنون
گرافيك انويديا و سي پي يو اينتل و ماد بورد گيگابايت بأشهر!

CPU:INTEL Core I5 4670
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:Geforce GTX 770 2GB DDR5/R9 280X 3GB
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W GREEN
CASE:GREEN X1

اینا حدود 3300 میشه.

با سلام خدمت دوستان عزیز.برای خرید مانیتور بین دو گزینه زیر موندم و نمیتونم تصمیم گیری کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید.بیشتر با سیستم فیلم ببینم و برای کار با افتر افکت میخوام.بعضی وقتها هم واسه گیم.
ASUS MX279H(27 inch
ASUS VG278HE(27 inch
شفافیت تصویر و اینکه فیلمهای 1080 رو ساپورت کنه واسم مهمه.اگه مدلی هم هس که از اینا بهتر باشه ممنون میشم معرفی کنید.

مدل MX279H بیشتر برای فیلم و کار گرافیکی مناسب هست و مدل VG278HE هم بخاطر سرعت بالاتر برای بازی و بازیهای 3 بعدی( به همراه عینک مخصوص که جداگانه هست) مناسبه.

با سلام خدمت اساتید عزیز بین کارت گرافیک hd5450 و gt610 کدام بهتره برای کارهای عادی و دیدن فیلم hd میخوام ایامورد بهتری هس و اینکه یه فن فوق سایلنت برای cpu 3.6 اینتل lga775 معرفی بفرمایید

خب هر دوی این کارتا ضعیفن و خروجی با کیفیتی هم ندارن، هر چند که برای پخش HD مشکلی ندارن اما فقط با گرفتن خروجی HDMI مناسب و ترجیحا مدل بالاتر میشه کیفیت پخش رو تضمین کرد.
مدلهای GT620 یا R5 240 توصیه میشه.

سلام
یه سوال در مورد سیستم بازی های برای کامیپوتر داشتم .
من اطلاعات کامیپوتریم در حد صفره

در اکثر اطلاعاتی که از سیستم مورد نیاز بازی ها برای کامیپوتر منتشر میشه , برای CPU و کارت گرافیک دو مورد ذکر میشه .
مثلا برای CPU دو نوع AMD و Intel ذکر میشه و برای کارت گرافیک AMD و Nvidia .
سوالم اینکه برای اجرا شدن بازی باید هر دو نوع ذکر شده رو داشت یا فقط یکی از اون ها رو ؟ مثلا تو بازی BT4 برای کارت گرافیک دو نوع AMD Radeon HD 7870 و Nvidia Geforce GTX 660 ذکر شده . یعنی باید هر دوی این ها رو داشته باشیم یا فقط یکیشو ؟

خیر، اینا فقط نام برند هست و قطعات شما می تونه ساخت هر یک از این برندها باشه. فقط یکی!

سلام
من سیستمم اینه :

مشکلی نداره واسه ی DOTA 2 ولی ممکنه توی بازی های دیگه یه مقدار باتل نک بشه CPU شما.اگر میتونی اورش کن...
در ضمن 750 TI نگیر اگر پاور قوی داری با همین قیمت(یکم بالا پایین) میتونی sapphire R9 270X(قیمت:730 تومن) بخری که نزدیک GTX 760 قدرت داره ولی دیگه خیلی روی CPU شما باتل نک میشه! اگرم پاور ضعیفی داری یا میخوای دمای کلی سیستم رو بیاری پایین خوب 750 انتخاب مناسبیه... ولی به قیمتش نمیرزه واقعا...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or