مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام. لطفا برای خرید هارد اکسترنال 1 ترابایتی راهنمایی کنید.
قبلا یک هارد مدل wd داشتم ولی بر اثر ضربه تمامی آرشیو موسیقی و فیلم که داشتم نابود شد دیگه نمیخوام این تجربه تلخ رو داشته باشم.

شما سیستمت رو کامل باید بزاری کنار و یه سیستم جدید بخری. مگر رایتر و هارد رو بشه استفاده کرد.
بودجه ی تقریبی رو 3 تومن برای کیس فرض کن ، مدل مانیتور و رزولوشنش هم البته مهم هست.
برای این که بخوام یه سیمز 3 و 4 رو راحت اجرا کنم 3 میلیون پول بدم؟ :|

قبلا یک هارد مدل wd داشتم ولی بر اثر ضربه تمامی آرشیو موسیقی و فیلم که داشتم نابود شد دیگه نمیخوام این تجربه تلخ رو داشته باشم.

در مورد هارد بهترین برند WD هستش ولی برای ضربه
[h=1]Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 1TB[/h]
پیشنهاد میشه:d

- - -ویرایش - - -

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=7782&game=The%20Sims%204
شما برو اینجا ببین min,recommended... هست
ببین بعد قطعات بگو اقا فرشید بهتون قیمت بده

سلام

یه سوال داشتم راجع به کارت گرافیکم

من یه HD 7790 دارم که 1 Gb هستش ، مدل 2 gb هم دیدم تو بازار موجوده
میخواستم سوال کنم این یک گیگابایت اضافه خیلی تو عملکرد کارت گرافیک تاثیر میذاره یا نه ؟ اگه خیلی حیاتیه این 1 گیگ اضافه تا یه فکری به حالش بکنم
در کل بنظرتون این کارت گرافیک میتونه تا چند سال دیگه بازی ها رو اجرا کنه ؟ (نه روی آخرین تنظیمات ، فقط بدون افت فریم اجرا کنه ) ؟

می تونید یه مدل آنتی شوک مثل مدلهای موجود ADATA یا SILICON POWER رو انتخاب کنید یا اینکه یه هارد معمولی بخرید و یه کیس محافظ هم براش بخرید.

CPU:Core i3 4310
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

سلام

یه سوال داشتم راجع به کارت گرافیکم

من یه HD 7790 دارم که 1 Gb هستش ، مدل 2 gb هم دیدم تو بازار موجوده
میخواستم سوال کنم این یک گیگابایت اضافه خیلی تو عملکرد کارت گرافیک تاثیر میذاره یا نه ؟ اگه خیلی حیاتیه این 1 گیگ اضافه تا یه فکری به حالش بکنم
در کل بنظرتون این کارت گرافیک میتونه تا چند سال دیگه بازی ها رو اجرا کنه ؟ (نه روی آخرین تنظیمات ، فقط بدون افت فریم اجرا کنه ) ؟
برای کارت گرفیک شما خیر، حیاتی نیست و لزومی هم نداره این تغییر رو ایجاد کنید، چیزی که برای شما مهمتر هست قدرت خود تراشه ی گرافیکی هست که باید برای ارتقای آینده در نظر داشته باشید، یعنی یه کارت قدرتمندتر برای بازیهای جدیدتر، رم گرافیکی هم بصورت خودکار بیشتر خواهد بود.

این کارت برای بازیهای فعلی هم در برخی تنظیمات افت فریم خواهد داشت.

1
پردازنده ای نمیشه روی این مادربرد گذاشت،

کلا همچین سیستمی اونقدر ضعیف شده که ارتقای تکی قطعات نه امکانپذیر هست و نه تاثیری توی افزایش راندمان خواهد داشت، باید مثل دوستمون در پست بالایی یه سیستم جدید خریداری کنید.

ببخشید فرشید جان مث اینکه خیلی مادربرد ep31 رو دست کم گرفتی.این مادربرد اگه 4 گیگ رم و یه سی پی یو e8400 و یه گرافیک gtx 460 بهش بدی فک نمیکنی پرواز کنه؟اینو من خودم نمیگم داخل سایت یو تیوب روی چندین بازی انجام دادند با فیلم. بتلفیلد 3 رو روی الترا بازی میکنن.واچداگز رو هم بازی میکنن با فریم بالا.حالا نظر شما چیه؟

ببخشید فرشید جان مث اینکه خیلی مادربرد ep31 رو دست کم گرفتی.این مادربرد اگه 4 گیگ رم و یه سی پی یو e8400 و یه گرافیک gtx 460 بهش بدی فک نمیکنی پرواز کنه؟اینو من خودم نمیگم داخل سایت یو تیوب روی چندین بازی انجام دادند با فیلم. بتلفیلد 3 رو روی الترا بازی میکنن.واچداگز رو هم بازی میکنن با فریم بالا.حالا نظر شما چیه؟

نظرم شخصی نبوده که الان با دو خط توضیحات شما تغییر کنه! نمی گم شما درست نمی گی اما نظرم فنی و کارشناسی بوده و اگر خود تعریفی نباشه 100 برابر بیشتر از استدلال شما به ماهیت کارکرد پردازنده های PC از بدو تولد تا نسل کنونی واقف هستم.

معلومه که هنوز هم اون پردازنده و مادربرد می تونن بازیها رو اجرا کنن، ا چجوری اجرا می کنن ؟ و بعد هم این که شما می خوای دوباره برای اونا هزینه کنی، اما مهم اینه که:

اول، دیگه 100 درصد راندمان کارت گرافیکهای نسل جدید رو نمی تونن استخراج کنن و شاید تا 50 درصد پردازنده های امروزی توانایی دارن
دوم هم اینه که این نسل و پردازنده هاش اونقدر قدیمی هستن که هیچ کارشناسی با هیچ بودجه ای ارتقای و بازسازی بخشی از این پلاتفرم رو به صرفه نمیدونه، به زبان ساده تر ارزش تومنی هزینه کردن رو در هیچ شرایطی نداره و باید کامل کنار گذاشته بشه! خونه ای که کلنگی باشه ارزش بازسازی نداره و باید کوبیده بشه و از نو ساخته بشه.

دوستان روی مادربرد من بزرگ نوشته دایرکس 10 ایا این به این معنیه که فقط دایرکس 10 رو ساپورت می کنه ؟
مادربردم H55m_s2
بعد کارت GTX 750ti چقدر قدرت بیشتری نسبت به r7 260x داره ؟ میصرفه هزینه بیشتر کنیم GTX 750ti بخریم تو بعضی سایت ها که کلاً زده r7260x قویتره

مادربردم GA-78LMT-S2PT Gigabyte هست، میخوام Samsung SSD Pro 128 gb بخرم، پورتای SATAی این مادربرد 3 Gb/s سرعت داره، میتونم از از نهایت سرعت و کارایی این SSD استفاده کنم؟

دوستان روی مادربرد من بزرگ نوشته دایرکس 10 ایا این به این معنیه که فقط دایرکس 10 رو ساپورت می کنه ؟
مادربردم H55m_s2
بعد کارت GTX 750ti چقدر قدرت بیشتری نسبت به r7 260x داره ؟ میصرفه هزینه بیشتر کنیم GTX 750ti بخریم تو بعضی سایت ها که کلاً زده r7260x قویتره

خیر، به این معنیه که کارت گرافیک آنبردش DX 10 هست، کارت گرافیک مجزا هر چی روش نصب کنید مشکلی نداره، DX11 هم باشه سازگاری داره
در مقایسه بین 260X و 750Ti خوب میشه گفت همرده هستن و هیچ کدوم برتری مطلق ندارن، برخی بازیها 260 سریعتره و برخی هم 750Ti
در نهایت 270X از هر دوی اینها خیلی سریعتر هست و قیمتش هم نزدیکه، قویا توصیه میشه.

مادربردم GA-78LMT-S2PT Gigabyte هست، میخوام Samsung SSD Pro 128 gb بخرم، پورتای SATAی این مادربرد 3 Gb/s سرعت داره، میتونم از از نهایت سرعت و کارایی این SSD استفاده کنم؟

خیر، نمی تونید.
سرعت نهایت SSD های نسل جدید رو فقط با پورتهای SATA 6G میشه بدست آورد و روی پورت قدیمی تر بسته به نوع عملیات I/O ممکنه راندمان تا نصف تقلیل پیدا کنه.

آقا یه CPU ـــی که به مادربورد P5kC هـــم بخوره . . .
الان من CPU ــم خیلی توانایی پردازشش به نظرم کمه :d مثلا دارم 2 گیگ فایل کپی میکنم دیگه عملا نمی تونم با PC کار کنم :))
یه چی باشه که چند تا برنامه رو بشه اجرا کرد ، یعنی مثلا یه دوتا کار کپی پیست ویندوز همزمان ، یه فوتوشاپی با یه موزیلا با یه موزیکی همه با هم باز باشن ، به گیر و گور نخوره ، استوپ استوپ نکنه :d
حالا واسه اینکه اگه قیمت هم بالا نره خیلی ، میتونید در نظر بگیرید که فتوشاپ باز نیست :d

واسه اینا یه چند تا مدل میشه معرفی کنید ؟! برای هر دو حالت مذکور :d:">
تو کار گیم و اینا هم نیستم با PC . . .

خب اقا فرشید یه سوال دیگه. به نظر شما باز دهی رم و سی پی یو بیشتره یا رم و گرافیک؟

هیچ کدوم، CPU و گرافیک!
در مورد سیستم شما البته این انتخاب همونطور که گفتم قابل پیاده سازی نیست، فقط گرافیک رو می تونید به تنهایی ارتقا بدید که اونم به خاطر ضعف سیستم راندمان مطلوب نخواهد داشت، تنها مزیتش اینه که برای سیستم بعدی قابل استفاده خواهد بود.

آقا یه CPU ـــی که به مادربورد P5kC هـــم بخوره . . .
الان من CPU ــم خیلی توانایی پردازشش به نظرم کمه :d مثلا دارم 2 گیگ فایل کپی میکنم دیگه عملا نمی تونم با PC کار کنم :))
یه چی باشه که چند تا برنامه رو بشه اجرا کرد ، یعنی مثلا یه دوتا کار کپی پیست ویندوز همزمان ، یه فوتوشاپی با یه موزیلا با یه موزیکی همه با هم باز باشن ، به گیر و گور نخوره ، استوپ استوپ نکنه :d
حالا واسه اینکه اگه قیمت هم بالا نره خیلی ، میتونید در نظر بگیرید که فتوشاپ باز نیست :d

واسه اینا یه چند تا مدل میشه معرفی کنید ؟! برای هر دو حالت مذکور :d:">
تو کار گیم و اینا هم نیستم با PC . . .

مشکلی که گفتید بیشتر از کمبود رم هست تا پردازش CPU

برای اون مادربرد اصلا پردازنده ای برای خرید توصیه نمیشه، مثل دوست بالایی قدیمی شده و چیزی براش ارزش خرید نداره.
تنها گزینه افزایش رم از طریق اضافه کردن یه ماجول دو یا 4 گیگی دیگه هست که اونم بخاطر DDR2 بودن هم گرون درمیاد و هم ممکنه مشکل عدم سازگاری با ماجول قبلی یا مادربرد رو داشته باشه.

هیچ کدوم، CPU و گرافیک!
در مورد سیستم شما البته این انتخاب همونطور که گفتم قابل پیاده سازی نیست، فقط گرافیک رو می تونید به تنهایی ارتقا بدید که اونم به خاطر ضعف سیستم راندمان مطلوب نخواهد داشت، تنها مزیتش اینه که برای سیستم بعدی قابل استفاده خواهد بود.
اقا فرشید یه بارم با دروغ هم که شده یه نظر خوشحال کننده بدین به ما خب:dمن الان به شما بگم یه سیستم 4 میلیونی برای بازی میخوام باز شما میگین با این پول یه سیستم متوسط برای بازی میشه خرید.اصلا کلا اینجوری هستینا.ببخشیدا با شوخی گفتم

دوستان من یه سیستم دارم با این مشخصات
CPU: core i3 2120
Main: Giga p61a-d3
Vga: asus 7850 dc ||
Power: 600w memonex
یه مشکلی که دارم اینه که با اینکه درایور ها و بایوس اپدیت هست با مانیتورم تو رزولیشن خودش یعنی 1366 *760 تو بازی های جدید کمی لگ دارم در حالی که چه با vsync چه بدونش در صد gpu load هست حداکثر 75 ولی به تلویزیون میزنم رو فول اچ دی درصدش میشه 99!! بخاطر همین فریم ریتشون فرق خاصی نمیکنه!!! سی پی یو هم لودش ماکس تا 80 90 یا بالاتر شاید میره ولی کمتر
تازه گرافیکمو اورکلاکم کردم

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or