واقعا؟
کدومش اولویت داره؟
سی پی یو؟
چون من میگم کنسول دارم و فقط داتی بازی میکنم که یه کوچولو تیک میزنه وگرنه با گرافیک خیلی کار ندارم
بودجه هم کمه
:d
هیچ اولویتی برای شما در کار نیست، چون گفتم هیچ قطعه ای رو به تنهایی نمی تونی ارتقا بدی دوست عزیز!
الان این یه کوچولو رو یا دست نزن یا درست و به موقع هزینه کن.
یه گزینه خرید کارت گرافیک و پاور مناسبش به تنهایی هست که بعدا با ارتقای بقیه ی قطعات راندمان مناسبی هم بتونید بگیرید.
من دارم سیستمم رو ارتقا میدم این در حالی هست که من رو سیستمم بازی هایی مثل بتلفید 4 رو خیلی رون بازی میکنم ولی بازیهایی مثل جی تی ای iv
رو نمیتونم بازی کنم اصلا سیستمم جواب نمیده . .یا یازی پیس 14 تیک میزنه هر کاری هم کردم درست نشد .فکر کنم مشکلم از مادربرد و سی پی سو باشه
حالا میخوام برم عوض کنم میخواستم ببینم یه مادربرد در حد 320 تومن و سی پی سو در همین حد قیمت یا 350 تومن چی خوبه که بتونم بازیها رو رون و راحت بازی کنم؟؟؟؟
میشه کمکم کنین مرسی
این مشخصات فعلی سیستمم
![]()
![]()
سیستم شما از اول خریدش هم برای بازی در هیچ سطحی مناسب نبوده و الان هم دیگه اصلا جوابگو نیست، اگرم بازیی رو با تنظیماتی پایین اجرا کرده حتما با فریم نا مناسب بوده یا رزولوشن خیلی پایین.
مشکل اصلی این سیستم کارت گرافیکش هست که برخی بازیها رو نمی تونی به خوبی اجرا کنی و البته با 300 تومن هم نمیشه کارت مناسب بازی خرید، هر چند که از کارت فعلی شما سریعتر هم باشه
دست کم باید 400 تومن برای کارتی مثل GTX 650 هزینه کنید.
سلام
مانیتور 19 اینچ تو رنج 400-600 تومن!
می تونید یه SAMSUNG 19B315 رو بخرید،
مدل 19 اینچی نه رزولوشن بالایی داره و نه امکانات خاصی، بنابراین انتخابش هم سخت نیست.