مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اون i5 پشنهادیه شما که از بودجه کل دوستمونم بیشتره... شما میتونی یه i3 4130 با asus H87M-E بگیری که میشه 700
من اشتباهمتوجه شدم! فک کردم فقط برا cpu اینقد میتونه خرج کنه... با این حساب من اصلا اینتل رو پیشنهاد نمیکنم.میشه یه fx6300 با یه برد msi 970a-g43 گرفت.که به مراتب پرفورمنس بهتری ارائه میده...

من اشتباهمتوجه شدم! فک کردم فقط برا cpu اینقد میتونه خرج کنه... با این حساب من اصلا اینتل رو پیشنهاد نمیکنم.میشه یه fx6300 با یه برد msi 970a-g43 گرفت.که به مراتب پرفورمنس بهتری ارائه میده...
به مراتب همون i3 پرفورمنس بیشتری نسبت به cpu پیشنهادیه شما میده. در بعضی گیم ها حتی از fx 8350 هم بهتر عمل میکنه حالا 6300 جای خود

ممنون از راهنمایتون -رفتم برای خرید فقط چون همیشه ای ام دی میبستم و اینتل داده بودید دیدم سی پیو ها هیچکدوم گارانتی ندارند مهلت تست هم نداشتند!!!
خواستم بپرسم همه این مشکل رو دارند و چه باید کرد اگه خریدی و خراب بود(خود فروشنده گفت هفته پیش دو تا سی پیو خراب برگشت خورد)

به مراتب همون i3 پرفورمنس بیشتری نسبت به cpu پیشنهادیه شما میده. در بعضی گیم ها حتی از fx 8350 هم بهتر عمل میکنه حالا 6300 جای خود

İ3 ها دو هسته ای هستن و با فناوری hyperthreading چهار هسته رو شبیه سازی میکنن.این سی پی یو برای بازیهای نسل پیش که از نهایتا دو هسته استفاده میکردند پرفورمنس بهتری ارائه میده ولی الان که بازیها دارن به سمت استفاده از چهار هسته یا بالاتر میرن، این سری حرف زیادی برای گفتن نخواهد داشت.شما اگه میخوای مقایسه کنی باید پرفورمنس این سی پی یو رو برای بازیهایی ببینی که از چهار هسته استفاده میکنن.خرید این سی پی یو آینده نگرانس...

İ3 ها دو هسته ای هستن و با فناوری hyperthreading چهار هسته رو شبیه سازی میکنن.این سی پی یو برای بازیهای نسل پیش که از نهایتا دو هسته استفاده میکردند پرفورمنس بهتری ارائه میده ولی الان که بازیها دارن به سمت استفاده از چهار هسته یا بالاتر میرن، این سری حرف زیادی برای گفتن نخواهد داشت.شما اگه میخوای مقایسه کنی باید پرفورمنس این سی پی یو رو برای بازیهایی ببینی که از چهار هسته استفاده میکنن.خرید این سی پی یو آینده نگرانس...
کلا amd برای گیم توصیه نمیشه ... تعداد هسته ملاکه اصلی نیست . مهم معماریه پردازندس که هنوز کار داره تا به اینتل برسه
CPU_01.png

اینکه کانکتور رو به مادربورد یا به جلوی کیس وصل کنیم فرقی نمی کنه؟ یعنی منظورم اینه که در کیفیت صدا و ... تغییری ایجاد نمی شه؟
در ضمن از کجا می تونم بفهمم هدستی که گرفتم اصل هست؟

خیر، فرقی نمی کنه، به شرط این که تنظیم صدا برای خروجی جلوی کیس توی بایوس روی HD Audio باشه و نه AC 97
در مورد هدست هم مثب بقیه ی قطعات قبل از خرید از اصالت مدل مورد نظر، شرکت وارد کننده یا گارانتی کننده مطمئن بشید!

اشتباه! :|

تایید میشه،
راندمان Core i3 با اینکه دو هسته ای به همراه HT هست به مراتب از سری AMD FX4000/6000 و در برخی موارد از هشت هسته ایهای 8150/8350 بالاتر هست ، مخصوصا در بازیها
دوستان تازه وارد به تاپیک در مواردی که یقین ندارن بیشتر تحقیق کنن.

بهترین هارد اکسترنالی که USB3 باشه و قیمتش 250 اینا باشه چه مدلیه دوستان ؟ جمع و جور هم باشه و مقاوم و تو بازار هم پیدا بشه راحت !! این مدل خوبه؟
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB

بهترین هارد اکسترنالی که USB3 باشه و قیمتش 250 اینا باشه چه مدلیه دوستان ؟ جمع و جور هم باشه و مقاوم و تو بازار هم پیدا بشه راحت !! این مدل خوبه؟
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB

مدل پیشنهادی من هم دقیقا همین هست!

ممنون فرشید جان
قیمت دقیقش رو داری الان تو بازار چنده؟
تو دیجی که زده 249 تومن !

توی بازار هم همین قیمت هست امروز، نهایتش 5 تومن زیر قیمت پیدا کنی.

سلام آقافرشید خسته نباشید
با بودجه 5 میلیون یه کیس مناسب برای رندرینگ و گیم که الویت بر روی رندرینگه چی پیشنهاد میدید
البته هارد نمیخوام

CPU:INTEL Core I7 4930K
FAN:TRUE SPIRIT 120
RAM:CORSAIR XMS3 4*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P9X79
VGA:MSI Geforce GTX 770 2GB DDR5
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:700W GREEN

CASE:GREEN X3

اینا حدود 5365 تومن میشه. مخصوص رندرینگ هست و برای بازی هم رده ی بالا محسوب میشه.

سلام دوستان ممنون میشم از راهنماییتون
یه سیستم در حد 4 تومن تا 4200 معرفی کنید هارد خیلی مهم نیست چون اکسترنال دارم...مانیتور هم نمیخوام فعلا...فقط یه سیستم مخصوص گیم و کارهایی ساده بتونم باهاش انجام بدم

سلام دوستان ممنون میشم از راهنماییتون
یه سیستم در حد 4 تومن تا 4200 معرفی کنید هارد خیلی مهم نیست چون اکسترنال دارم...مانیتور هم نمیخوام فعلا...فقط یه سیستم مخصوص گیم و کارهایی ساده بتونم باهاش انجام بدم
رو هارد اکسترنال میخوای ویندوز نصب کنی؟:|

سلام سیستم من اینه gpu: انویدییا جی فورس gt440 چهار گیگابایت cpu: corei3 2120 رم هم 4گیگابایت و مادربرد گیگا بایت p61a d3 من می خوام این سیستم رو برای بازی های روز با کیفیت اچ دی یا یکم بالاتر رو low و مدیوم بازی کنم بدون مشکل چیزی رو باید ارتقا بدم بودجه هم500 هزار تومان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or