moha112233
کاربر سایت
سلام دوستان
اگه میشه یه سیستم 1.5 میلیون پیشنهاد بدید که تا 2-1 سال بازی هارو در تنظیمات Normal اجرا کنه.
اگه میشه یه سیستم 1.5 میلیون پیشنهاد بدید که تا 2-1 سال بازی هارو در تنظیمات Normal اجرا کنه.
سلام دوستان
یعنی مین هم باید عوض شه؟ حداقا cori3 میخواد سیپیو؟
کارت GT520 رو چند روش قیمت میزارین ؟ چون میخواستم 750 gtx بگیرم ولی حالا میخوام GT520 رو بفروشم و 760gtx بگیرم یا اگه بتونم 770 gtx :d
مادربرد h97 با قیمت 400 تومن چه مدلایی تو بازار هست؟پاور هم فکر کنم که 700 مناسب تر باشه چون بعدا برای گرافیک کم نیاره.
سلام
می خواستم بدونم این سیستم به GREEN X7 نیاز داره یا می شه از کیس مدل
پایین تر FALCON استفاده کرد اصلا کیس فالکن از نظر خنک کنندگی مشکل
نداره؟ و فطعات توش جا می شن؟
cpu:core i5 4670k
mb:gigabyte z97x sli
graphic: asus gtx 780
این Z97 با Z87 چه فرقی دارن ؟ ارزش داره بگیریم ؟
خمیر دندونه درسته ؟ :d آخه امتحان کردم دمای بیکاری رفت روی 65 درجه
الان بدون خمیر 50 درجست 

سلام من سیس قدیمیم دمای بیکار cpu = 37 بود بعد از زدن خمیری که همراه خنک کننده macho hr02 بود دما کمتر نشد هیچی خیلی فرقی نکرد و یک کمی بیشترم شد
1.این خمیرا رو از توی پکش عوض میکنن؟ یک چیزی شبیه شامپو یک نفره بود و با مارک و کلی نوشته ریز اما تاثیرش خوب نبود
2.خمیر سیلیکون خوب چه مارکی خوبه ؟ خیلی گرون نباشه میخوام توی یک نوبت دوتا سیستم رو باهاش اوکی کنم
3.اینایی که مغازه دارا دونه هزارتومن میفروشنخمیر دندونه درسته ؟ :d آخه امتحان کردم دمای بیکاری رفت روی 65 درجه
الان بدون خمیر 50 درجست
4.فلش usb3 با 50 -60 تومن چی خوبه و چه مارکی ، حجمش هر چقدر بیشتر بهتر ، کاربرد از نصب ویندوز تا دادن فیلم به اینو اون
تشکر![]()
مادربورد انتخابی شما برای نسل سوم اینتل هست در حالی که سی پی یو انتخابی نسل چهارمه.بودجه رو بفرمایید و سیستم رو برای چه منظوری میخواید.سلام
لطفا در مورد این سیستم نظر بدید
Power GP600A-EU
Asus P8B75-V
Cpu Intel Core I3-4130 3.4GHz 3M Cache
Ram 8Gig 1600 Kingstone
ممنون میشم اگر شما هم پیشنهادی داشتید بفرمایید.
افت خواهد کرد.عجله نکنیدسلام دوستان میخواستم یه مشاوره ای بهم بدید من میخوام مادربورد ASUS Z97 Delux بگیرم میخوام ببینم اگر الان بگیرم مثلا دو سه ماه اینده افت قیمت شدید میکنه یا نه ممنون
هاردهای Seagate barracuda 1 tera و Western digital cavier blue 1 tera هردو قیمتی حدود ۱۹۰ تومن دارند و ۲ ترابایت از هر دو مارک قیمتی حدود ۲۷۰ هستسلام دوستان
میخواستم یه هارد اینترنال 1 ترا با کیفیت و سرعت خوب تا 200 تومان بگیرم {همین حدودا } لطفا راهنماییم کنید و قیمت هم لطفا ذکر کنید
اگه هارد 2 ترا هم هست که تفاوت قیمتش حدود 60 یا 70 تومان با یک ترا باشه اونم معرفی کنید
با تشکر