دوستان یک سوالی برام پیش اومده : یک مادربرد 200 تومانی با مادربرد 600 تومانی چی هست ؟ من مشخصات خوندم مثلا جفتشون از پردازنده 1150، ساتا 3 - D3 پشتیبانی هم میکنند.
مثلا بین کارت گرافیک قیمت های مختلف با CPU های قیمت مختلف خوب مشخص هست .. در مادربرد تفاوتش چی هست ؟
دوستان کابل HDMI خوب تو بازار نیست؟!
هرجا پرس و جو کردم برندهای چینی و بی و نام نشون پیشنهاد می کردن که معلوم نیست مشخصاتشون چیه
سونی هم که انگار کلا نیست دیگه تو بازار!
سلام
قیمت این قطعات رو میخواستم.
Intel corei5 2500
رم ۸ گیگ.
یه پاور ۴۵۰ یا ۵۰۰ وات
مشکل شما اینه که فکر می کنید منظور از 4-5 سال ساپورت کنه، اینه که 4-5 سال رو Ultra اجرا کنه! نه آقا، منظور اینه که 4-5 سال بالای 30 فریم اجرا کنه، حالا هر تنظیماتی که میخواد باشه.
سلام.
یک هارد معمولی 1 ترابایت اینترنال قیمتش چقدر هست (و برند مناسب؟)؟!
قیمت اکسترنال 500 و 1 ترابایت هم لطف کنید.
ممنون.
دوستان کابل HDMI خوب تو بازار نیست؟!
هرجا پرس و جو کردم برندهای چینی و بی و نام نشون پیشنهاد می کردن که معلوم نیست مشخصاتشون چیه
سونی هم که انگار کلا نیست دیگه تو بازار!
با سلام
دوستان امکانش هست لطف کنید و یه سیستم متوسط ، فقط کیس ، برای گیم نت معرفی کنید؟ لطفا از 1.5 بیشتر نشه(ترجیحا) ، برای اجرای بازی های جدید و سنگین هم اجباری وجود نداره.
تشکر فراوان
سیستم بسیار عالیه تا ١.۵ برای گیم نت ! بخاطر بسپارم این کانفیگ رو.نایس فرشید جان
Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk
با سلام می خواستم بدون در حال حاضر قوی ترین CPU های اینتل CORi7کدوم ها هستند و قیمتشون ممنون
CPU:INTEL PENTIUM G3220
RAM:4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 650 1GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
حدود 1500 درمیاد.
با سلام می خواستم بدون در حال حاضر قوی ترین CPU های اینتل CORi7کدوم ها هستند و قیمتشون ممنون