مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان یک سوالی برام پیش اومده : یک مادربرد 200 تومانی با مادربرد 600 تومانی چی هست ؟ من مشخصات خوندم مثلا جفتشون از پردازنده 1150، ساتا 3 - D3 پشتیبانی هم میکنند.
مثلا بین کارت گرافیک قیمت های مختلف با CPU های قیمت مختلف خوب مشخص هست .. در مادربرد تفاوتش چی هست ؟

دوستان یک سوالی برام پیش اومده : یک مادربرد 200 تومانی با مادربرد 600 تومانی چی هست ؟ من مشخصات خوندم مثلا جفتشون از پردازنده 1150، ساتا 3 - D3 پشتیبانی هم میکنند.
مثلا بین کارت گرافیک قیمت های مختلف با CPU های قیمت مختلف خوب مشخص هست .. در مادربرد تفاوتش چی هست ؟

قابلیت اورکلاک دوست عزیز.ساپورت رمهای فرکانس بالا.داشتن وای فای.داشتن اسلات PCIe 3.0 و تعداد این اسلات ها.چیپ کارت صدای حرفه ای تر.و کلی خاصیت دیگر

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

دوستان کابل HDMI خوب تو بازار نیست؟!
هرجا پرس و جو کردم برندهای چینی و بی و نام نشون پیشنهاد می کردن که معلوم نیست مشخصاتشون چیه
سونی هم که انگار کلا نیست دیگه تو بازار!

هرجا پرس و جو کردم برندهای چینی و بی و نام نشون پیشنهاد می کردن که معلوم نیست مشخصاتشون چیه

آره متاسفانه.البته اگر تهران تشریف دارید پاساژ پایتخت سر میرداماد معمولا اجناس لوکس تر و با کیفیت تری پیدا میشه.

مشکل شما اینه که فکر می کنید منظور از 4-5 سال ساپورت کنه، اینه که 4-5 سال رو Ultra اجرا کنه! نه آقا، منظور اینه که 4-5 سال بالای 30 فریم اجرا کنه، حالا هر تنظیماتی که میخواد باشه.

مشکل من نیست، عرف بازار کامپیوتر هست!
وقتی کاربری کارت حرفه ای گیمینگ با هزینه ای بالا می خره حتما بالاترین تنظیمات رو در نظر داره و به احتمال زیاد در آینده هم بهترین کیفیت فنی رو از سیستم طلب می کنه و ناچار به ارتقا خواهد شد، بنابراین پیش فرض من معقولتر هست.

سلام.
یک هارد معمولی 1 ترابایت اینترنال قیمتش چقدر هست (و برند مناسب؟)؟!
قیمت اکسترنال 500 و 1 ترابایت هم لطف کنید.
ممنون.

حدود 170 تا 210 بسته به برند و مدل، مدل SEAGATE 7200.12 یا WD CAVIOR BLUE توصیه میشه.
مدلهای اکسترنال 1 ترابایتی حدود 230 تا 270 تومن بسته به برند و امکانات فرق می کنه

مدل 500 گیگی هم حدود 190 تومن هست.

کابل ایرانی FARAN بهترین کیفیت رو داره، برای برند خارجی در این مورد خاص هزینه نکنید!

با سلام
دوستان امکانش هست لطف کنید و یه سیستم متوسط ، فقط کیس ، برای گیم نت معرفی کنید؟ لطفا از 1.5 بیشتر نشه(ترجیحا) ، برای اجرای بازی های جدید و سنگین هم اجباری وجود نداره.
تشکر فراوان

با سلام
دوستان امکانش هست لطف کنید و یه سیستم متوسط ، فقط کیس ، برای گیم نت معرفی کنید؟ لطفا از 1.5 بیشتر نشه(ترجیحا) ، برای اجرای بازی های جدید و سنگین هم اجباری وجود نداره.
تشکر فراوان

CPU:INTEL PENTIUM G3220
RAM:4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 650 1GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 480w
CASE:GREEN X1

حدود 1500 درمیاد.

سیستم بسیار عالیه تا ١.۵ برای گیم نت ! بخاطر بسپارم این کانفیگ رو.نایس فرشید جان

خواهش!
البته پردازنده ضعیف هست اما برای بودجه ی خیلی محدود انتخاب اصلی کارت گرافیک هست و بعد پردازنده، پلاتفرم FM1/FM2 هم گزینه های مناسب و بعضا بهتری در این رده هستن که فعلا لوازمشون کمیاب شده.

با سلام می خواستم بدون در حال حاضر قوی ترین ‏CPU‏ های اینتل ‏CORi7کدوم ها هستند و قیمتشون‎ ‎‏ ممنون

برای سوکت 1150 بهترین ها 4790K و 4770K هستن، قیمت هم برای 4770K حدود 1070 هست و 4790K هنوز نرسیده.
برای سوکت 2011 هم بهترین ها 4930K و 4960X هستن که 6 هسته ای بوده و قدرت پردازش بالاتری دارن.
قیمتهاشون به ترتیب 1750 و 3400 هست.

آخرین ویرایش:
CPU:INTEL PENTIUM G3220
RAM:4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 650 1GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

حدود 1500 درمیاد.

سیستم بسیار عالیه تا ١.۵ برای گیم نت ! بخاطر بسپارم این کانفیگ رو.نایس فرشید جان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or