مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

1.سایت ها واسه خرید کردن بعضی قطعات خوب معتبر هستن ؟

2.کسی تا حالا از این جا ها خرید کزده ؟
3.راستی میشه بگید این جای کابل برای چی ان ؟
29697179876367098829.jpg

1- ترجیحا از بورس قطعات تهران و مراکز معتبر فروش خرید کنید، اما از قبل دقیقا مشخص کنید چه قطعاتی رو لازم دارید.
2- همکار هستن
3-روی دستگاههای Macbook استانداردهای انتقال اطلاعات تاندربولت که سریعتر از USB 3.0 هست و همینطور کانکتور DisplayPort به وفور یافت می شن.

سلام
یه مادربرد میخواستم که
CPU:INTEL Core I7 4770k
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
VGA:Geforce GTX 770 2GB DDR5
با این سیستم هماهنگ باشه
قیمت هم دور و بر 450 به پایین باشه
ممنون

ASUS Z87-A
چون پردازنده ی شما سری K هست دیگه پایینتر از 550 تومن توی ایسوس نداریم، مگر اینکه سراغ مدلهای MSI مثل G43/45 بری. یا از Asrock انتخاب کنی.

سلام به نظر شما واسه نسل بعد قطعات کامپیوتر رو ارتقا بدم بهتره یا برم کنسول ps4 یا x1 بگیرم؟

**این نسل که گذشت رو با pc گذروندم ولی خیلی زجر کشیدم!
از تیک زدن ها و افت فریم های بیمورد بعضی بازی ها ..... تا افسوس gtav و red dead redemption و .... تا بدبختی نصب max payne3 و....
همگی باعث شدن تا کلا" نصف بیشتر زمان رو صرف سر و کله زدن با pc کنم بجای لذت بردن از بازی!!!!

**از طرفی امید هک شدن ps4 و x1 خیلی کمه! و تنها pc هست که مثل همیشه خیلی خوب بازی هاش کرک میشن!

حالا بنظر شما چیکار کنم؟

راستی در کل علاقه خاصی هم به سبک استراتژی ندارم!

؟؟؟

با تفاسیری که شما می گی قطعا خرید کنسول انتخاب بهتری هست، کسانی که کار کردن با PC براشون سخت هست و تنها کارشون هم بازی هست حتما با کنسول تجربه ی بهتر و بدون زحمت تری خواهند داشت!

سلام به نظر شما واسه نسل بعد قطعات کامپیوتر رو ارتقا بدم بهتره یا برم کنسول ps4 یا x1 بگیرم؟

از تیک زدن ها و افت فریم های بیمورد بعضی بازی ها ..... تا افسوس gtav و red dead redemption و .... تا بدبختی نصب max payne3 و....
همگی باعث شدن تا کلا" نصف بیشتر زمان رو صرف سر و کله زدن با pc کنم بجای لذت بردن از بازی!!!!

**از طرفی امید هک شدن ps4 و x1 خیلی کمه! و تنها pc هست که مثل همیشه خیلی خوب بازی هاش کرک میشن!

حالا بنظر شما چیکار کنم؟

؟؟؟
شما کنسول + 2-3 تا بازی بخر بعد بازی جدید خواستی بازی هاش رو با 10 تومن پول تعویض کن;)

دوستان من دو تا سوال داشتم:
1-برای کراس کردن دو کارت گرافیک(انویدیا) باید مدل هاشون مثل هم باشه؟
2-من این کارت asus gtx 560 ti dcii top رو چند میتونم بفروشم؟؟
ممنون.

دوستان من دو تا سوال داشتم:
1-برای کراس کردن دو کارت گرافیک(انویدیا) باید مدل هاشون مثل هم باشه؟
2-من این کارت asus gtx 560 ti dcii top رو چند میتونم بفروشم؟؟
ممنون.

سلام دوست عزیز
توجه کنید که کارت های انویدیا SLI میشن و کارتهای AMD کراس فایر.و بله باید کارتها کاملا شبیه هم باشند.در مورد سوال دومتون کارت که حتما دست دومه دیگه؟ بستگی داره قطعه چقدر کار کرده باشه و چه میزان سالم باشه و خریدار چقدر منصف ! بازار ببرید فکر کنم ۳۰۰ یا نهایت ۳۷۰ بخرن ازتون.سایتهای معروف مثل لیون کامپیوتر و پرشین تولز هم میتونید بزارید برای فروش.عکس از کارت و جعبه اش بزارید با قیمت پیشنهادی!آنلاین خیلی بهتر و به قیمت بالاتر میتونید بفروشید.

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

به نظرم اگه پول برای بازی اورجينال بدی بهتره
اون کامپیوتری که تو انتظارشو داری فقط کیسش 4 میلیون خرج داره که بتونه تا دوسال تمام بازی ها رو با تنظیمات گرافیک اولترا بازی کنه

Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk
منونم از پاسختون
;)
جالب اینجاست که باقیمت 1.5 میلیون یعنی حدودا" یک سومه هزینه ی ارتقا کامپیوتر ، میتونیم یک کنسول عالی رو بخریم با یه عالمه بازی انحصاری و درجه یک!
ولی 2سال باید بیشتر جواب بده!
یعنی 4 میلیون پول بدیم فقط واسه 2 سال؟؟:(

با تفاسیری که شما می گی قطعا خرید کنسول انتخاب بهتری هست، کسانی که کار کردن با PC براشون سخت هست و تنها کارشون هم بازی هست حتما با کنسول تجربه ی بهتر و بدون زحمت تری خواهند داشت!
نه اینکه سخت باشه ولی قبول کنید سر و کله زدن با پچ و کرک و سریال و هزار تا برنامه کمکی و .... خیلی سخته!

شما کنسول + 2-3 تا بازی بخر بعد بازی جدید خواستی بازی هاش رو با 10 تومن پول تعویض کن;)

اگه واقعا" هزینه تعویض بازی های PS4 فقط 10 تومن باشه ، خیلی عالیه!
من فکر میکردم 30-40 تومن هزینه تعویض باشه!

راستی یادوتنه یه عده وقتی اولین کنسول های PS3 رو خریدن ، وقتی کنسول ها هک شدن ، کنسول های اون افراد قابلیت هک شدن نداشتن!!
بنظر شما همچین اتفاقی واسه PS4 هم ممکنه بیافته؟؟

منونم از پاسختون
;)
جالب اینجاست که باقیمت 1.5 میلیون یعنی حدودا" یک سومه هزینه ی ارتقا کامپیوتر ، میتونیم یک کنسول عالی رو بخریم با یه عالمه بازی انحصاری و درجه یک!

نه اینکه سخت باشه ولی قبول کنید سر و کله زدن با پچ و کرک و سریال و هزار تا برنامه کمکی و .... خیلی سخته!

اگه واقعا" هزینه تعویض بازی های PS4 فقط 10 تومن باشه ، خیلی عالیه!
من فکر میکردم 30-40 تومن هزینه تعویض باشه!

راستی یادوتنه یه عده وقتی اولین کنسول های PS3 رو خریدن ، وقتی کنسول ها هک شدن ، کنسول های اون افراد قابلیت هک شدن نداشتن!!
بنظر شما همچین اتفاقی واسه PS4 هم ممکنه بیافته؟؟
نه بابا 30-40 تومن چیه. همین حدود 10-15 تومنه.
اگه کنسول رو آپدیت کرده باشید و واسه آپدیت قبلی هک اومده باشه ممکنه نتونید هک کنید. ولی اگه واسه آپدیت آخری هم بیاد شما هم میتونید هک کنید;)

سلام دوست عزیز
توجه کنید که کارت های انویدیا SLI میشن و کارتهای AMD کراس فایر.و بله باید کارتها کاملا شبیه هم باشند.در مورد سوال دومتون کارت که حتما دست دومه دیگه؟ بستگی داره قطعه چقدر کار کرده باشه و چه میزان سالم باشه و خریدار چقدر منصف ! بازار ببرید فکر کنم ۳۰۰ یا نهایت ۳۷۰ بخرن ازتون.سایتهای معروف مثل لیون کامپیوتر و پرشین تولز هم میتونید بزارید برای فروش.عکس از کارت و جعبه اش بزارید با قیمت پیشنهادی!آنلاین خیلی بهتر و به قیمت بالاتر میتونید بفروشید.

ممنون.اره دست دومه...
asus gtx 560 ti dcii top نوش چنده الان؟؟

ریزر پول مارک میگیره مث اپل
من هم اوروبوس رو دستم گرفتم،هم لاجیتک g700s
خداییش g700s هم کلیداش فوق العاده خوب جاگذاری شدن،هم خییلی خوش دست و ارگنومیک بود،هم قابلیت بی سیم و سیمی و قابل شارژ بودن در حال استفاده داشت و کلی امکانات دیگه
در ضمن،اگه هم کیبرد و هم ماوست لاجیتک باشه،میتونی فقط با یه نانو رسيور،از همه اونا استفاده کنی
فقط برو ریویوو های سایت های خارجی رو ببین
هزار تا دلیل میارم که لاجیتک بهتره
و اینم بگم که کارخونه لاجیتک مال بابام نیست! به خاطر خودت میگم ;-)
هر سوالی داشتی در خدمتم
موفق باشی:-)

شدیدا و بکل تکذیب میشه.
اینو من که 8 ساله لاجیتک دارم و تازه 1 ساله ریزر خریدم میگم.
ریزر تو این چند سال اخیر خیلی خیلی خیلی پیشرفت کرده.
الان واقعا از همه لحاظ با لاجیتک برابری میکنه که بعضی وقتها جلوتر هم هست.
g700s اصلا در حد و اندازه اوروبوروس نیست که بخواد باهاش مقایسه هم بشه.

حالا بنظر شما چیکار کنم؟

؟؟؟

داداش هک شدنو ببوس بزار کنار فقط به فکر خرید کنسول باش.
با این شرایطی که شما توضیح دادی وقتتو برا PC هدر نکن.

شدیدا و بکل تکذیب میشه.
اینو من که 8 ساله لاجیتک دارم و تازه 1 ساله ریزر خریدم میگم.
ریزر تو این چند سال اخیر خیلی خیلی خیلی پیشرفت کرده.
الان واقعا از همه لحاظ با لاجیتک برابری میکنه که بعضی وقتها جلوتر هم هست.
g700s اصلا در حد و اندازه اوروبوروس نیست که بخواد باهاش مقایسه هم بشه.

داداش هک شدنو ببوس بزار کنار فقط به فکر خرید کنسول باش.
با این شرایطی که شما توضیح دادی وقتتو برا PC هدر نکن.

دوست عزیز ریزر فقط قشنگه B-) گیمینگ یعنی لاجیتک و لاجیتک یعنی گیمینگ ! اینو منی میگم که ۵۰۰ ساله ریزر دارم و تازه با لاجیتک آشنا شدم .O:-) ریزری که زیر لاجیتک نباشد ، ریزر نیست ... (ره)

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان. با عرض شرمندگی میدونم اینجا مکان مناسبی برای مطرح کردن سوال خود نیست ولی با این حال لطف میکنید راهنمایی کنید. بنده میخواهم کارت گرافیک asus gtx 770 2gb بفروشم. در بسیاری از انجمن ها دیدم که به حراج میگذارند. بنده روشش را بلد نیستم و نمیدانم کجا و چطور در انجمن ها محصول خود را به حراج بگذارم لطف میفرمایید راهنمایی کنید دوستان .با تشکر فراوان از دوستان عزیز

منونم از پاسختون
;)

دوسال بعد باید کیفیت بازی رو پایین بیارید تا لگ نداشته باشید
من الان دارم سیستم جمع میکنم چون کار های دیگه ای هم میکنم که نیاز به سیستم قوی داره
اگه فقط گیم بود کارم،بدون شک Ps4 میگرفتم
خیلی بی دردسر هست
در ضمن شما با بازی اورجينال،بدون دغدغه میتونی آنلاين بازی کنی که خودش امتیاز بزرگیه
(خودم تجربه نکردما،شنیدم:-))

دوست عزیز ریزر فقط قشنگه B-) گیمینگ یعنی لاجیتک و لاجیتک یعنی گیمینگ ! اینو منی میگم که ۵۰۰ ساله ریزر دارم و تازه با لاجیتک آشنا شدم .O:-) ریزری که زیر لاجیتک نباشد ، ریزر نیست ... (ره)

د واسه همینه که میگم.
ریزر الان با چند سال پیش خیلی فرق کرده.
لاجیتک هم همینطور.
منتها ریزر رو به سوی پیشرفت داره منتها لاجیتک مسرور از گذشته داره تند تند اشتباه میکنه.
نمونش طراحی فوق قدیمی موسهای جدیدش.
عدم ارائه کیبورد مناسب و جایگزین 19.
نداشتن جایگزین مناسب برای z5500.
پایین اومدن کیفیت ساخت و عملکرد موسهای ارزونش در حد a4tech.
نداشتن گیم پدی در خور و شایسته.
نه که ریزر بهترینه. که نیست.
ولی لاجیتک با روزهای اوجش خیلی فاصله داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or