1.سایت ها واسه خرید کردن بعضی قطعات خوب معتبر هستن ؟
2.کسی تا حالا از این جا ها خرید کزده ؟
3.راستی میشه بگید این جای کابل برای چی ان ؟
![]()
1- ترجیحا از بورس قطعات تهران و مراکز معتبر فروش خرید کنید، اما از قبل دقیقا مشخص کنید چه قطعاتی رو لازم دارید.
2- همکار هستن
3-روی دستگاههای Macbook استانداردهای انتقال اطلاعات تاندربولت که سریعتر از USB 3.0 هست و همینطور کانکتور DisplayPort به وفور یافت می شن.
سلام
یه مادربرد میخواستم که
CPU:INTEL Core I7 4770k
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
VGA:Geforce GTX 770 2GB DDR5
با این سیستم هماهنگ باشه
قیمت هم دور و بر 450 به پایین باشه
ممنون
ASUS Z87-A
چون پردازنده ی شما سری K هست دیگه پایینتر از 550 تومن توی ایسوس نداریم، مگر اینکه سراغ مدلهای MSI مثل G43/45 بری. یا از Asrock انتخاب کنی.
سلام به نظر شما واسه نسل بعد قطعات کامپیوتر رو ارتقا بدم بهتره یا برم کنسول ps4 یا x1 بگیرم؟
**این نسل که گذشت رو با pc گذروندم ولی خیلی زجر کشیدم!
از تیک زدن ها و افت فریم های بیمورد بعضی بازی ها ..... تا افسوس gtav و red dead redemption و .... تا بدبختی نصب max payne3 و....
همگی باعث شدن تا کلا" نصف بیشتر زمان رو صرف سر و کله زدن با pc کنم بجای لذت بردن از بازی!!!!
**از طرفی امید هک شدن ps4 و x1 خیلی کمه! و تنها pc هست که مثل همیشه خیلی خوب بازی هاش کرک میشن!
حالا بنظر شما چیکار کنم؟
راستی در کل علاقه خاصی هم به سبک استراتژی ندارم!
؟؟؟
با تفاسیری که شما می گی قطعا خرید کنسول انتخاب بهتری هست، کسانی که کار کردن با PC براشون سخت هست و تنها کارشون هم بازی هست حتما با کنسول تجربه ی بهتر و بدون زحمت تری خواهند داشت!

گیمینگ یعنی لاجیتک و لاجیتک یعنی گیمینگ ! اینو منی میگم که ۵۰۰ ساله ریزر دارم و تازه با لاجیتک آشنا شدم .
ریزری که زیر لاجیتک نباشد ، ریزر نیست ... (ره)