مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بله، تفاوت محسوس هست و دیگه اون قوی حساب نمیشه. در حد پردازنده های AMD FX8350/8150 هست . باید برای نسل جدید ارتقا بدی.
بابت گرافیک برای PhysX هم خیر، فکر نکنم بجز مصرف بیشتر کار خاصی بکنه. بفروشی بهتره/

اتفاقا منم یه سوال داشتم در این مورد 8350... من کارکرده همین 8350 رو در دسترس دارم برای خرید به قیمت 550 تومن برای گیمینگ و انکود ویدیو میخواستم میدونم که خیلی حرف و حدیث هست ولی سرچ هایی که کردم متوجه شدم با دستکاری بعضی گزینه ها 8350 یه کارایی برابر با 4670 میده که فوق العاده هست نظر شما چیه؟؟ کلا بنظرتون آینده ایی هست که برنامه ها و بازیها با پردازنده های fx با هسته های بیشتر بهتر از cori3 و core i5 های هاسول عمل کنن؟ چون خیلیا در حال حاضر core i3 4330 و 4130 رو حتی از fx-6350 از همه لحاظ بهتر میدونن که سخته قبول کردنش!!

تومن با تفاضیلی که شما گفتید کمه، این سیستم با 2900 توصیه میشه:

CPU:Core i5 4570
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS Z87-A
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5
POWER:GREEN 600w

با 2 تومن فقط این میشه:

CPU:Core i3 4310
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:R9 270X GDDR5
POWER:GREEN 600w

اقا فرشید من بودجم به 3 تومن نمیرسه همون 2دیگه نهایت 2100
جون فردا میخوام برم بیگیرم. پس شما این سیستم 2 تومنی پیشنهاد میکنی . مثلا توی بتل 4 خوب فریم میده ؟؟
اگه سیستم دیگه هم ببا 2 تومن میشه جمع کرد که واسه این نسل و نسل بعدی هم خوبه باشه لطف کنید بگید

اتفاقا منم یه سوال داشتم در این مورد 8350... من کارکرده همین 8350 رو در دسترس دارم برای خرید به قیمت 550 تومن برای گیمینگ و انکود ویدیو میخواستم میدونم که خیلی حرف و حدیث هست ولی سرچ هایی که کردم متوجه شدم با دستکاری بعضی گزینه ها 8350 یه کارایی برابر با 4670 میده که فوق العاده هست نظر شما چیه؟؟ کلا بنظرتون آینده ایی هست که برنامه ها و بازیها با پردازنده های fx با هسته های بیشتر بهتر از cori3 و core i5 های هاسول عمل کنن؟ چون خیلیا در حال حاضر core i3 4330 و 4130 رو حتی از fx-6350 از همه لحاظ بهتر میدونن که سخته قبول کردنش!!

با دست کاری میشه 4670؟؟!
نه عزیز، فکر نکنم چنین چیزی باشه، اگر هم ترفندهای نرم افزاری خاصی باشه فقط به برنامه های خاصی محدود میشه و بعید می دونم به 4670 نزدیک هم بشه.
خود AMD هم آینده ای برای سری FX تدارک ندیده، شما خوشبین هستی دیگه بماند!
در مورد Core i3 هم عملکردش خیلی جاها، مخصوصا در بازیها بهتر از سری FX هست و این بر اساس شایعات نبوده و بر اساس نتایج بنچمارکهای رسمی هست که یکیش رو صفحه ی قبل هم خودم گذاشتم.

اقا فرشید من بودجم به 3 تومن نمیرسه همون 2دیگه نهایت 2100
جون فردا میخوام برم بیگیرم. پس شما این سیستم 2 تومنی پیشنهاد میکنی . مثلا توی بتل 4 خوب فریم میده ؟؟
اگه سیستم دیگه هم ببا 2 تومن میشه جمع کرد که واسه این نسل و نسل بعدی هم خوبه باشه لطف کنید بگید

پس همون سیستم دومی رو تهیه کنید
در کل در بازیهای جدید تنظیمات متوسط و بعضا بالا و فریم مناسب رو باید ازش انتظار داشت، چون در هر صورت بودجه محدود هست.
اگر سیستم بهتری میشد جمع کرد چرا پس این سیستم رو پیشنهاد دادم؟! (برهان خلف)

دوستان دوباره سلام من دیگه تصویب شد که به امید خدا
Core i3 4330
MSI H81M-P33 LGA1150 H81 MB
رو بگیرم حدودا ۶۰۰ تومن میشه 'حالا یه سوال دارم این که مادر برد و پردازنده ام رو ۲۰۰ بر می دارن ?

آخرین ویرایش:
دوستان دوباره سلام من دیگه تصویب شد که به امید خدا
Core i3 4330
MSI H81M-P33 LGA1150 H81 MB
رو بگیرم حدودا ۶۰۰ تومن میشه 'حالا یه سوال دارم این که مادر برد و پردازنده ام رو ۲۰۰ بر می دارن ?

دوست عزیز مشخص نیست شما چی میگی ؟ :-D

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

دوستان یه سوال دیگه داشتم چون میخوام فردا سیستمم رو بخرم اگر روی این سیستم
Cpu i5 4440 3.1ghz
ram kingston hyperx 4gb ddr3 1600
main MSI H81M-P33 LGA1150 H81 MB
hdd WD Caviar Green 500 GB SATA 64MB HDD
POWER GREEN GP530A-EU
vga msi gtx 750 Ti Oc tf 2gb gddr5

به جای cpu i5 یک cpu Intel Core i3-4330 Haswell LGA1150 Processor
بزارم خیلی توی بازی تفاوت ایجاد میکنه ؟ یا اینکه یک i3 هم جوابگو هست

دوستان یه سوال دیگه داشتم چون میخوام فردا سیستمم رو بخرم اگر روی این سیستم
Cpu i5 4440 3.1ghz
ram kingston hyperx 4gb ddr3 1600
main MSI H81M-P33 LGA1150 H81 MB
hdd WD Caviar Green 500 GB SATA 64MB HDD
POWER GREEN GP530A-EU
vga msi gtx 750 Ti Oc tf 2gb gddr5

به جای cpu i5 یک cpu Intel Core i3-4330 Haswell LGA1150 Processor
بزارم خیلی توی بازی تفاوت ایجاد میکنه ؟ یا اینکه یک i3 هم جوابگو هست

ببینید i3 هم جوابگو هست ولی i5 به مراتب پرفورمنس بهتری توو بازیها از خودش نشون میده.

ببینید i3 هم جوابگو هست ولی i5 به مراتب پرفورمنس بهتری توو بازیها از خودش نشون میده.

همین الان قبل از جواب شما داشتم با دوستم صحبت میکردم میگفت با این پول یعنی 670 برای vga میتونی کارت 7870 2gb gddr5 رو هم بگیری
ممنون میشم بگید که نسبت به کارتی که میخوام بگیرم چطوره توی بازی ها

همین الان قبل از جواب شما داشتم با دوستم صحبت میکردم میگفت با این پول یعنی 670 برای vga میتونی کارت 7870 2gb gddr5 رو هم بگیری
ممنون میشم بگید که نسبت به کارتی که میخوام بگیرم چطوره توی بازی ها

کارت 7870 دیگه تولید نمیشه و همون 270X جایگزین شده، اونم گرونتر هست.
7870 اگرم باشه استوک یا دست دوم هست. اما در هر صورت سریعتر از 750Ti هست، ما فقط قطعات روز بازار رو با قیمت روز می تونیم توصیه کنیم، نه قطعات استوک یا مورد های دیگه رو.

دوست عزیز مشخص نیست شما چی میگی ؟ :-D

میگم مادربرد و پردازنده ام رو که توی پروفایلم است ۲۰۰ بر می دارن?
یه سوال دیگه هم داشتم اونم این که پردازنده های گرافیک که توی CPU قرار دارد به کارت گرافیکمون در پردازش کمکمی کنه یا فقط میشه جداگانه یعنی با غیر فعال کردن کارت گرافیک از ش استفاده کرد?

آخرین ویرایش:
سلام بر فرشید جان عزیز.
فرشید جان یه زحمت برات داشتم منو راهنمایی کن.
این سیستم فعلیه من
board:giga PA65-UD3-B3
VGA: geforce GTX 550Ti
RAm :4 Geil
cpU: i3-2100 3.10GHz
من میخام این سیستمو ارتقا بدم.
بنظر شما اول کدوم قستمت ارتقا داده بشه.طوری ارتقا داده باشه که( فاصله خرید هرقطعه 2ماه هست) تو این دوماه فاصله بشه از سیستم استفاده کنم.
سقف بودجه برای هر قطعه یکو دویست سیصد هست.
اگه میشه فرشید جان لطف کنی
بگید اول کدوم قطعه عوض بشه الی آخر/جاش چه قطعه ای میاد و قیمتهای قطعه های جدید

میگم مادربرد و پردازنده ام رو که توی پروفایلم است ۲۰۰ بر می دارن?
یه سوال دیگه هم داشتم اونم این که پردازنده های گرافیک که توی CPU قرار دارد به کارت گرافیکمون در پردازش کمکمی کنه یا فقط میشه جداگانه یعنی با غیر فعال کردن کارت گرافیک از ش استفاده کرد?

200 تومن که فکر نکنم، اما 150 تومن شاید
گرافیک آنبرد هم می تونه با یه نرم افزار خاص به کارت اصلی کمک کنه، اما نکنه بهتره! چون نه قدرتی داره و نه بدون مشکل میشه بازیها رو اجرا کرد.

سلام بر فرشید جان عزیز.
فرشید جان یه زحمت برات داشتم منو راهنمایی کن.
این سیستم فعلیه من
board:giga PA65-UD3-B3
VGA: geforce GTX 550Ti
RAm :4 Geil
cpU: i3-2100 3.10GHz
من میخام این سیستمو ارتقا بدم.
بنظر شما اول کدوم قستمت ارتقا داده بشه.طوری ارتقا داده باشه که( فاصله خرید هرقطعه 2ماه هست) تو این دوماه فاصله بشه از سیستم استفاده کنم.
سقف بودجه برای هر قطعه یکو دویست سیصد هست.
اگه میشه فرشید جان لطف کنی
بگید اول کدوم قطعه عوض بشه الی آخر/جاش چه قطعه ای میاد و قیمتهای قطعه های جدید

اینجوری نمیشه تک تک ارتقا داد، برخی قطعات حتما باید با هم عوض بشن
اما اولویت ها به ترتیب:

1-کارت گرافیک و پاور: GTX 760/R9 280+POWER GREEN 600W
2- پردازنده و مادربرد: ASUS B85 PLUS+CORE i5 4670

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or